Kayinvalidem ve eltilerim yanima tasindi

nasıl abartmışsınız yorum yapan arkadaşlar.. benim param olsun kardeşlerime, aileme, görümceme, k.valideme kadar ev alır tapularını da üzerlerine yaparım.. bunun neresi enayilik parayı birlikte gömmüyorlar öldüğünüzde..

konu sahibi, şimdilik bir şey yapmana gerek yok.. belli ki rahatlıkla cevap veren birisin, üzerine gelirlerse cevap verir geçersin..

Gerekli aciklamayi yapmissin valla tebrikler. Adam karisinin agzindaki lokmayi alip da annesine ev almadi ya. Demek ki var ki aldi yani. Sizin o kadar paraniz olsa annenize kardesinize almaz misiniz yani esas garip olan bu .
Konu sahibide hic dert etmene gerek yok bence bastan mesafeni belirtmissin. Bi sorun cikarsada esin nasilsa tasinmak istemiyor mu . Tasinir gidersin onlar da kalir oyle . Ki zaten eltin de biraz garipmis yani kavga cikarip kayinvalidenin ayagini kesmek ne demek. Allah iyilerle karsilastirsin herkesi

Sorun olmamasi adina " kendime ait bir duzenim var ve sizin icin bozamam.Uyumlu ve iyi niyetli olursak gorusurum yoksa bayramda seyranda...." dedim

ben bu lafı duyduktan sonra bırak seninle görüşmeyi düğünüme çağırmam ya. Millette bayılıyordu onlar için kendi düzenini bozmaya. Hasbinallaaahhh.

Bu laftan sonra ben yolumu değiştiririm sizi görünce. Bu ne allah aşkına o kadar insanın hepsimi kötü.hiç iyi yapmamışsınız bence.

ben bu lafı duyduktan sonra bırak seninle görüşmeyi düğünüme çağırmam ya. Millette bayılıyordu onlar için kendi düzenini bozmaya. Hasbinallaaahhh.

Yani su dar alanda neler konustugumu kelimesi kelimesine anlatacak halim yok ki....Mealen yazdim.Bunu da anladi zaten insanlar burda.size de aciklamis olayim

Bu, benim de paylastigim bir gorus.Annesine bakmayan adami adam saymam.Bugun onlara sirtini donen yarin bana da doner. Esimin bu islerle ugrasmasindan rahatsiz degilim.Kari- kiz
, kumar, icki, kahveye gitmesi, sigara vs hicbir masrafi yok.Sayki yillarca bunlara verdi parayi....Anlamadim ki millet niye para kismina takildi bu kadar.Yiyeceginiz lokma sayilidir.Paylasmadiginizda daha cok yemezsiniz.

Paylasmak icin once cebiniz degil, gonlunuz kalbiniz musait olacak.Niyet olunca kismet de olur.

ilk defa bir gelinin k.validesine söyledikleri için kızmadım.. gerçekten bu düşüncede olan birine ne yapmışlar ki onları söylemişsin.. demek ki haklısın gerçekten..

Ne kadar sert davraniyosun ya kocan cok naif adam heralde karsi taraf da cok sert degil yoksa bu kadar domine edemezsin herkesi

Doğuya amma takmışsın konu nere gidecek diye bakıyorum sırf sen yazmışsın..birde doğu demek kürt demek değil sadece..bu kadar sığ bakmayın..benim annemde doğulu ama kürt değil mevzuyu nereye çekmeye çalıştığınız belli yapmayın bunu.

ilk defa bir gelinin k.validesine söyledikleri için kızmadım.. gerçekten bu düşüncede olan birine ne yapmışlar ki onları söylemişsin.. demek ki haklısın gerçekten..
EVet cok kirildik esim ve ben.Anlatsam sayfalar yetmez ama hesap yapmiyorum.Hicbiri de laf sokma fln degil, ciddi mevzular.Ben artik uzak duruyodum
Yakina gelince hicbisey olmamis gibi fazla samimi davranmaya calistilar.Uygun bir dille anlattim.Mucadele filan ugrasamam bu yasta....

Ben cok fazla gitmem
Esim geliriz demez, derse de giderim.İsteyen gelsin bana.Ben gitmem.Gelenin de basimin ustunde yeri var.Esim hepsine ev aldi, o yuzden tasindilar
Madem evlerini esiniz almis keske biraz uzakta alsaymis, cok cektim dediginize gore esiniz de bu durumun farkindadir,buna ragmen burnunuzun dibine tasimis onlari, acaba araniz duzelsin yakinlasin filan mi istiyo?

Biraz fazla kibirli gordum sizi. Onu bastan soyliyim. Bende eltimi pek sevmem ama küçükte görmem gelirse agirliyorum kendim gitmiyorum dışarda falan da görürsem selam verip geçiyorum o kadar kırıcı olmadan da mesafe koyabilirsiniz yani

Madem evlerini esiniz almis keske biraz uzakta alsaymis, cok cektim dediginize gore esiniz de bu durumun farkindadir,buna ragmen burnunuzun dibine tasimis onlari, acaba araniz duzelsin yakinlasin filan mi istiyo?
Yok.sartlar cok uygun oldugu ivin burdan alindi.Herhangi bir amaci yok.ama tabii ki insan gecim ve birlik olsun ister.

Biz gorumcemle beraber oturucaz ayni apt. O da annesiyle gecinemeyecegini soyluyor...bakalim kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…