- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Iste bende bunu sacma buluyorum benim.kocam.yuzde 75 ödicek kardesine vercek niye? Veririm coluk cocuguma o parayi egitimliyim diyorsun birde masallah ....
Ozamanc niye sorunc ediyorsunki kv seni yiyecek hali yok kapin ayri bastan dusunyektin madem dogular öyle... is hem kv degil eşde biter hem esim yakin olsun istemiyor diyorsun hem yan apartmandan ev aldi diyorsun mantiksizBir de konuyu anlamadik diyenker icin net anlasolsin diye ev alindigini soyledim
Bu kismi konuyu acarken soylemedim, yani aslinda yoruma acmadim.sadece mesafe ve sosyal iliskiler hakkinda sormustum.Esimin nasil bir abi/es/koca oldugunu sorguya acmadim.
Bilmeden yoruma gerek yok.Adam velki evlenirken bunu.yapacagini soylefi bana...veya baska bisey...belki kp sakat...vs
Sanki doğular uzayli sacma düsüncelerniz benim en yakin arkdsşim kürt kv gözünün icine bakiyor gelinin kocasida öyle o isin doguyla batiyla alakasi yok medeniyetle alakasi varDogu ailesi farklidir.Sonucta ben de artik iclerindeyim.Sixin kurdugunuz cumlelerden onlarca kurarim ama ise yaramaz. Onlarin mantigi farklidir.Anlamanizi beklemiyorum
tam tanımadığını söylemişsin onları ve sana sorun çıkardıklarını söylemişsin. somut olarak aranızda hiç huzursuzluk çıktı mı bilmiyorum ama önlem amaçlı mesafe koyman bence de güzel. ama aranızda henüz bi mesele olmadan "ben sizi falanca sebeplerden dolayı önlem için pek muhatap almak istemiyorum" dersen düşman kesilebilirler. onlara aklından geçeni pek söylememeni öneririmHanimlar benim 8 yildir oturdugum yere kv ve eltiler tasindi.Zaten cok sicak degiluz.Cok menfaatci bir aile.Eltim biri yeni evli digeri evlenecek yakinda.Tam tanimiyorum.Sorun olmamasi adina " kendime ait bir duzenim var ve sizin icin bozamam.Uyumlu ve iyi niyetli olursak gorusurum yoksa bayramda seyranda...." dedim.Kimsenin isine tasinmasina da karismadim.Kahvalti ve yemek yaptim ama gunlerce.....Boyle birarada yasamalarda gerekli mesafe koyulmazsa sorun.olur.O mesafe de badtan koyulmali.Zaten kv inanilmaz yalanci, oyuncu, menfaatci ve sadece kizlarini dusunen ve gelini kole goren biri....Yani yorum rica eferim.Dogru degil mi?
Ozamanc niye sorunc ediyorsunki kv seni yiyecek hali yok kapin ayri bastan dusunyektin madem dogular öyle... is hem kv degil eşde biter hem esim yakin olsun istemiyor diyorsun hem yan apartmandan ev aldi diyorsun mantiksiz
Dogudun batidogrudultigi demek bile sacma sapan.sorun ettiginiz seyde sacma.belki onlarda sizi sevmiyor?daha bismillah demeden saymisiniz benimde bilgin dogu erkegi annesine pek laf saydirmaz.... ortada birsey yok kapin ayri dert edilcek bir sorun yok mesafeni korursun bitti
Ben bayilmiştim sana ...Rabia 811 sizden ce konusma uslubunuzdan hoslanmadim
İletisim kurmazssniz sevinirim
Ne diyelim ki madem bu denli tipler uzak durHanimlar benim 8 yildir oturdugum yere kv ve eltiler tasindi.Zaten cok sicak degiluz.Cok menfaatci bir aile.Eltim biri yeni evli digeri evlenecek yakinda.Tam tanimiyorum.Sorun olmamasi adina " kendime ait bir duzenim var ve sizin icin bozamam.Uyumlu ve iyi niyetli olursak gorusurum yoksa bayramda seyranda...." dedim.Kimsenin isine tasinmasina da karismadim.Kahvalti ve yemek yaptim ama gunlerce.....Boyle birarada yasamalarda gerekli mesafe koyulmazsa sorun.olur.O mesafe de badtan koyulmali.Zaten kv inanilmaz yalanci, oyuncu, menfaatci ve sadece kizlarini dusunen ve gelini kole goren biri....Yani yorum rica eferim.Dogru degil mi?
bazı şeyleri ilk siz dillendirmek yerine keşke tepkilerinizle belli etseydiniz.. mesafeli durup gerektiği kadar görüşürseniz karşı tarafta anlar herhalde diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?