Kayinvalidem ve eltilerim yanima tasindi

kraliyet ailesinden misin.Bu ne kibir yahu.[/QUOTE]
Kendisi soylefi gelinin....hatta bir gelin evi tarketti gitti.onlari cok zorluyorlar.esofmanla balkona bile cikamazlar.Tek basina adim atamazlar vs

Iste bende bunu sacma buluyorum benim.kocam.yuzde 75 ödicek kardesine vercek niye? Veririm coluk cocuguma o parayi egitimliyim diyorsun birde masallah ....

Dogu ailesi farklidir.Sonucta ben de artik iclerindeyim.Sixin kurdugunuz cumlelerden onlarca kurarim ama ise yaramaz. Onlarin mantigi farklidir.Anlamanizi beklemiyorum

Bir de konuyu anlamadik diyenker icin net anlasolsin diye ev alindigini soyledim

Bu kismi konuyu acarken soylemedim, yani aslinda yoruma acmadim.sadece mesafe ve sosyal iliskiler hakkinda sormustum.Esimin nasil bir abi/es/koca oldugunu sorguya acmadim.

Bilmeden yoruma gerek yok.Adam velki evlenirken bunu.yapacagini soylefi bana...veya baska bisey...belki kp sakat...vs

aynı evde oldugunuzdan korktum bı an U uzun kirpik
neysekı aynı apartmana falan tasınmamıslar mesafe her zaman en guzelı..
ne yasadıgınız bılmıyorum ama ınsallah tekrarlanmaz olumsuzluklar.
yardım etmenız yanı kahvaltı falan hazırlamanız yerınde guzel olmus
mesafe koymanız gerektıgı konusunda bende katılıyorum çok ıyı olunsa bıle mesafe her zaman her kotulukten korur :)

Ozamanc niye sorunc ediyorsunki kv seni yiyecek hali yok kapin ayri bastan dusunyektin madem dogular öyle... is hem kv degil eşde biter hem esim yakin olsun istemiyor diyorsun hem yan apartmandan ev aldi diyorsun mantiksiz

Dogu ailesi farklidir.Sonucta ben de artik iclerindeyim.Sixin kurdugunuz cumlelerden onlarca kurarim ama ise yaramaz. Onlarin mantigi farklidir.Anlamanizi beklemiyorum
Sanki doğular uzayli sacma düsüncelerniz benim en yakin arkdsşim kürt kv gözünün icine bakiyor gelinin kocasida öyle o isin doguyla batiyla alakasi yok medeniyetle alakasi var

tam tanımadığını söylemişsin onları ve sana sorun çıkardıklarını söylemişsin. somut olarak aranızda hiç huzursuzluk çıktı mı bilmiyorum ama önlem amaçlı mesafe koyman bence de güzel. ama aranızda henüz bi mesele olmadan "ben sizi falanca sebeplerden dolayı önlem için pek muhatap almak istemiyorum" dersen düşman kesilebilirler. onlara aklından geçeni pek söylememeni öneririm

="nikitamuz, post: 42291959, member: 432569"]tam tanımadığını söylemişsin onları ve sana sorun çıkardıklarını söylemişsin. somut olarak aranızda hiç huzursuzluk çıktı mı bilmiyorum ama önlem amaçlı mesafe koyman bence de güzel. ama aranızda henüz bi mesele olmadan "ben sizi falanca sebeplerden dolayı önlem için pek muhatap almak istemiyorum" dersen düşman kesilebilirler. onlara aklından geçeni pek söylememeni öneririm[/QUOTE]

Vslla gelin evini ayirir ayirmaz "yenge ben kavga cikarip kv ayagini evden kedicem" dedi....meseleler hallolsun.simdilik uzak durmak iyi

öyle o isin doguyla batiyla alakasi yok medeniyetle alakasi var[/QUOTE]

Ne kadar kelimelere takildiniz.Bu kadar anlattiklarimdan medeniyet seviyesini algilamadiniz mi? Yoksa ben aslinda dogulu mantigi derken....diye baslayip aciklama mi yspim size ozel!!"

Ozamanc niye sorunc ediyorsunki kv seni yiyecek hali yok kapin ayri bastan dusunyektin madem dogular öyle... is hem kv degil eşde biter hem esim yakin olsun istemiyor diyorsun hem yan apartmandan ev aldi diyorsun mantiksiz

Dikkatli okursaniz "istiyor/istemiyor" mevzusu yok yaziyor yukarda

Mevzuyu nerelere cekiuordunuz siz....

Dogudun batinin mantigi demek bile sacma sapan.sorun ettiginiz seyde sacma.belki onlarda sizi sevmiyor?daha bismillah demeden saymisiniz benimde bilgin dogu erkegi annesine pek laf saydirmaz.... ortada birsey yok kapin ayri dert edilcek bir sorun yok mesafeni korursun bitti

Himmm hic bunlari dudunmemistim
Cok zekice bir tavsiye oldu dogrudu

Ben anlamadım yazıldığını görünce çok sinir oluyorum.

Aradan muhakkak birileri çıkıyor.

-Anlamadım (sonunda düşünceli bir ifade).
-Ne olmuş ki?
-Sorun ne? (kadın sayfalarca yazmış).

Hayır böyle yazınca ne oluyor? Bende sizi anlamıyorum gerçekten...

Ne diyelim ki madem bu denli tipler uzak dur

bazı şeyleri ilk siz dillendirmek yerine keşke tepkilerinizle belli etseydiniz.. mesafeli durup gerektiği kadar görüşürseniz karşı tarafta anlar herhalde diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…