Kayınvalidem ve Eşim

Merhaba arkadaslar. Benim sorunum eşimin ailesi ve esim 8 aylik hamileyim eşimin ailesinin evi kentsel dönüşüme girdiği icin boşaltmalari lazim ama esim bize getirdi ailesini yaklaşık bir aydır bizdeler ben istemedim çünkü geçmişte yaşadığımız cok büyük sıkıntılar var ilk evlendiğim zamanlar görümcelerimle evimi basıp üstüme yürüdüler eşimi arayıp cagirmayayim diye telefonumu fırlatıllar duvara yani aslında cok şey var ama bu benim yaşadığım en ağır şey tüm bunların üstüne eşimin de tavırları eklenince eşimin bende hatri kalmadi ben de onlara hos geldiniz dahi demedim sürekli suratım asikti esim disaridan yemek getiriyordu falan ben de kendimce yillarca bana yaşattıklarınin bir nevi intikamini almak istedim bilmiyorum belki sakin olmalıydım ama o dönem yaşadıklarım cok zordu üstelik ailem yoktu baska şehirdeydi. Sizce bu durumda ne yapmaliyim esimle zaten aramiz yok gibi o da ailesini görünce daha da bir cesaret geldi sürekli beni haksiz görüyor. Ne yapmalıyım
Neden ailesi evinizi basıyor gorumceler dahi üstünüze yürüyor ve telefonunuzu elinizden slip duvara atıyorlar ?

Bu nokta cidden önemli 😓 paylaşabilir misiniz ?

Esimle ilk evlendiğim zamanlarda kendisi beni bırakır kendisi dışarıya çıkardı ben de eğer sen gelmezsen ben yalnız gitmek istemiyorum eşim canim sıkılıyor diyordu ailemin yanında ben de gitmem dedim gitmedim kendisi benimle geldiğinde gitttom ailesine sık sık gitmiyorum diye kavga çıkardılar.Beni bu şekilde yola getireceklerdi kendilerince.

Sizin sorunuzun cevabını alıntı yapmadan cevaplamisim ayri mesaj halinde.

Esimle ilk evlendiğim zamanlarda kendisi beni bırakır kendisi dışarıya çıkardı ben de eğer sen gelmezsen ben yalnız gitmek istemiyorum eşim canim sıkılıyor diyordu ailemin yanında ben de gitmem dedim gitmedim kendisi benimle geldiğinde gitttom ailesine sık sık gitmiyorum diye kavga çıkardılar.Beni bu şekilde yola getireceklerdi kendilerince.
Yani rezil insanlarmis.

Fakat en çok eşinize kızdım sizde en çok eşinize kızgın ve kirginsiniz bence

ınsanlar sızınle konusmadan sadece ogullarının gelın bızde kalın lafıyla nasıl gelıp yerlesıyorlar hemde uzun surelı anlamıyorum ne tuhaf ve yabani insanlar bunlar
bu aıle ve kocayla ısınız zor

Bugün ailemi de aradım babam da aradi 1 haftaya kadar kızlarına gidecekler ama biz de birbirimize girdik ipler tamamen koptu

Cok seviyorum böyle babalari, ezdirmesinler kizlarini, kocandir sus cek demesinler, dag gibi dursunlar kizlarinin arkasinda. Ömürleri Uzun olsun 💚

Doğuma az kaldığı için gitmek istemiyorum farkli bir doktorla devsm etmek istemiyorum üstelik doğumdan sonra evimde olmak istiyorum.

Eşiniz sizi saymazken, dışarı çıkarken bile gelir misin diye sormazken, sizi ezip o kadar olaya rağmen ailesini getirirken nasıl evim de evim diye tutturuyorsunuz ben de bunu anlamıyorum.

Ev değil ki sizinki dört duvar. Karşılıklı sevgi, saygı olmadıktan sonra ha kendi dört duvarınız ha başka dört duvar.

Bir adim atmak söyle dursun kendileri tripli Tripli geziniyor evin içinde eşimde dun kayınvalidemle görümcemi alip gezmeye götürdü bana gelir misin diye sormadı bile.
Oha
Evliliğini gözden geçir

kocan dahil hepsini kov

sen gitme sakın
Burası benim evim diye kov

Bunu da hiç anlamam

adam kendi annesine gitmez gezmelerde ama karısından annesine gitmesini bekler

ee ben de aynısını sana yapayım ? Ne saçma ya

Bebek doğduğunda daha zor olacak hersey. Belli ki bu adam size bebek bakımı konusunda hiç yardımcı olmayacak aksine sizi yipratacak. Umarım bebeğiniz etkilenmeden sorunlarınızı halledersiniz bu kocayla biraz zor gibi görünüyor ama.

Anlattığınızdan anladigim kadarıyla çocuk olunca adam gerçek yüzünü göstermiş. Yanı sizi anlıyorum doktoru değiştirmek istemiyorsunuz eminim ki eve bebegin eşyalarını koydunuz düzeni bozmak istemiyorsunuz . Eşinizle iyi olmayın çünkü bu adam sizi hiç yerine koyuyor. Zor olmuş çocuğunuz lütfen onun sağlığı için onları takmayın defolup gitsinler gerekirse bi de tripli dolaşıyorlarmış evin içinde ne gerek var ya .. ben bu insanları kötülüklerini hiç bir zaman anlayamayacağım.

Ayni şehirde isen ailen sık sık gelsin..
Seni dövmeye yuruduklerini ailene anlatmadım galiba.zira anne baba böyle seyle karşılaşan evladına sahip çıkıp götürür. Kendi aile durumunuzu bilmiyoruz evliliğini sürdürmekte kararlı isen ailene gitmek istemiyorsun galiba. Cok yıpratıcı bir süreç Allah yardımcın olsun ne kadar akil verilse sunu bunu yap denilse de karar verecek sizsiniz..... çalışan biri misiniz.

Ayni şehirde isen ailen sık sık gelsin..
Seni dövmeye yuruduklerini ailene anlatmadım galiba.zira anne baba böyle seyle karşılaşan evladına sahip çıkıp götürür. Kendi aile durumunuzu bilmiyoruz evliliğini sürdürmekte kararlı isen ailene gitmek istemiyorsun galiba. Cok yıpratıcı bir süreç Allah yardımcın olsun ne kadar akil verilse sunu bunu yap denilse de karar verecek sizsiniz..... çalışan biri misiniz.
Ayni şehirde değiliz. Su an hamileyim diye çalışamıyorum normalde çalışiyordum.

Arkadaşlar bugün askam 9 gibi evden cikip gittim eşimin babasi ve Eşim yalvardı gitme diye ben gideceğim ve döndüğümde sadece bu evde kayınpederim kalacaksa kalsın dedim diğerlerini görmek istemiyorum diye arkadaşıma geldim ailem şehir dışında diye ama gitmezlerse aileme gideceğim 1 gun süre verdim çünkü 1 hafta daha katlanamayacagim.

Arkadaşlar bugün askam 9 gibi evden cikip gittim eşimin babasi ve Eşim yalvardı gitme diye ben gideceğim ve döndüğümde sadece bu evde kayınpederim kalacaksa kalsın dedim diğerlerini görmek istemiyorum diye arkadaşıma geldim ailem şehir dışında diye ama gitmezlerse aileme gideceğim 1 gun süre verdim çünkü 1 hafta daha katlanamayacagim.

Olaylari bu raddeye getiren sebep ne oldu?

Bence çok iyi yaptın. Ailenin yanında olsan rahatın bin kat iyi olur. Allah eşine akıl fikir versin. Bebegin ve senin için boşanmak daha saglıklı gibi.

Back
X