- Konu Sahibi yeniumut84
-
Onlarla aranda sürekli mesafe olsun kendini ezdirme, hakaret ettirme, doğacak çocuğunu onlara sahiplendirme tabiki babannesi sevecek ama haddini bilmeli mesafeni her alanda koru. Kavga edip bağırmak yerine sabret güler yüzle gülümseyerek ver ağızlarının payını. Soğuk savaş gibi yani. Fazla gelip gitmemeye çalış.
arkadan gelini karalamak bunu bütün kayananalar yapar geçen annem geldiğinde kaynanam davet etti oda gitti ben yoktum başlamış beni anneme kesmeye tabi annemde ağzının payını vermiş senin oğlun sütten çıkmış akkaşık mı demiş oda bana neler yaptı ama ben gelip sana onu şikayet ettim mi demiş ? ayrıca annem eklemiş biz büyük olarak onları idare edeceğiz va kin gütmiyeceğiz demiş o vakit susmuş kayanan düşün ben 19 yıl evliyim ki geçen hafta bunlar oldu ha küstüm mü yok evine gidiyormuyum evet ,ama acaip araya mesafe koydum , ihtiyarlar bunu hak ediyor gençleri idare etmeliler oysaki işler güçler fesat , evlileri birbirine düşürme diyeceğim evlilikte bunlar herkesin başına geliyor konuşmamak ne derece doğru ona sen karar ver ,onun yüzünden boşanacaksan konuşmamak en hayırlısı sanırım
bak tav oldum sımdı ya...
SENİ İSTEMİYORSA ALACAK OGLUNU KOYNUNA EVLENDIRMEYECEKTI..
SENIN VEREBILDIKLERINI VEREBILECEKMIYMIŞ HADSİZ...
evden kovmak nedır ya.. evıne dusmanın gelse kovulmaz...
gunahtır...
cnm sımdı hamılesın...
sende bunu kullan ve esıne herseyı acık dılle anlat...
sen eger o zmnlar azıcık benı korumus olsaydın..
su an aradıgında senın hatrın ıcın bıle konusurdum..
ama sen benı ezdırdın... yıne aynı seylerı yasamak ıstemıyorum..
aılenle asla eskısı gıbı olamam..
ben onlara bı saygısızlık yapsaydım bana tepkın cok agır olurdu...
ama onlar yapınca sessızlık oluyor...
hamıleyım ve stres ıstemıyorum..
benı ararlarsa soguk konusur kapatırım.. de gec..
şöyle bir şey var.konuşursam ve bunlarda hiç bişey olmamış gibi evime gelip artık bilemem kaç gün sefa sürüpte , ve arkamdan sürekli çekiştireceklerini bile bile hizmet etmem benim kendime olan saygısızlıgım olmazmı.. ya ben ağaç kavuğundanda çıkmadımki... herşeyin bir bedeli olmalı bence.. o ağlamalar, o depresyonlar hep boşamı yaşadım ben
direk görüşmek istemeyebilrisin bunda bir şey yok. kaç zmandır görüşmüyormuşsun zaten ki kv nin arayıp da hayrlı olsun diyeceğini sanmıyourm zaten.
ararsa da açmazsın.
eşine şikayet ederse de o günleri hatırlamak istemiyorum bebeğime yanısyacak biliyorum dersin. böyle geldi böyle devam eder ya da özür dilerler. başka türlü atlatamam seni benim annem babam bizim evden kovsa sen nasıl hissederdin dersin bence......
eşin neden sessiz kalmış sen evden çıkıp gittiğinde geldi mi peşinden neden sessiz kaldın beni ezdirdin demedin mi
arasa da kv açma yüz verme bence dogru diyosun eşinin hatırı yok ara da
adım gibi eminim açacak bana. çünkü ben nasıl konusursam konusayım yada cevap vermesem bile eşime şikayet edebilecegi bir malzemesi olacak. hayatımda böyle kurnaz insanlara denk gelmedim
canım ben evden çıkacaktım. valizimi topladım o arada eşim gitmeyelim sinirle söylediler dedi.. bende yüzüğü cıkardım gelmezsen eger bu evlilik bitmiştir artık dedim. sonra eşim krize girdi... ağlaya ağlaya çıktık.. ertesi günüde yola cıkacaktık diye eşim gitti allahısmaladıga.. orda baya bir beynini doldurmaya calışmıslar.. seni yeni umut bize göndermez artık.. yavrummm sana hasretmi kalacaz demişler... bi güzel karşılıklı sarılıp ağlaşmışlar... yoldada her vc molasında eşim benden gizli onları aradı.. 3 sefer..hiç birşey olmamış gibi davrandı.. oda o kadar çok üzüldü ama onlara tepki vermedi. verse bile sadece çırpındı. çünkü onlar laf anlamıyor. dinlemiyorlar.. sen anlamıyorsun çevirilen oyunları diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?