Kayınvalidem ve Eşim

yerinde olsam kaynanaya prim vermezdim.cunku bir de ucunda kocani doldurup uzerine salma durumu var. bence aradiginda mesafeli sekilde konus ve kapat.ihale sana kalmamis olur...

Soğuk savaşı gayet iyi yürütmüşsün anladığım kadarıyla ama artık savaş dönemi bitmiş ülkeler gibi insanlar da psikolojik olarak soğuk savaşa uzun yıllar dayanamazlar son vermek gerek hiç görüşme. Kendimden örnek vereyim kv beni kızı gibi sever, ilişkimiz gayet olumlu büyük sorunumuz olmadı yalnız bir keresinde oğlunun evine geldi 1 hafta kadar kalıp bana uğramadan direk memleketine geri döndü. Bu arada eşimle evlerimiz ayrı onun alkol sorunu var kv oğlunu tanıdığı için bana destek oluyor buna rağmen banim evime uğramadı diye memlekete dönünce sağ sağlim vardın mı nasılsın diye bir kere aradım bir daha hiç aramadım o da aramadı ilişkimiz koptu. Onunla sinir harbi yapacağıma hiç konuşmam daha iyi sen de hiçbir şekilde görüşmemeyi tercih edebilirsin eşinde bu duruma zamanla alışır çünkü başka seçeneği yok.

evet canım erkekler ailelerinin dolduruşuna geliyor..benim eşimde ilk zamanlar dolduruşa geliyordu.çünkü hiç susmayan bir alesi vardı..ben ona sen doldurşa geliyosun dedikçe yok ben kolay kolay gelmem diyordu.oysaki onlar beni 40 kere kötüleyip söyleyince 1 ini eşimin beynine işliyorlardı

zaten o esnada ben bavullarımı hazırlayınca annesi bana laf sayoyordu. eşimde annesine kolanya döküyordu. kadın bayılıyor numarası yapıyordu. ama hala laf sayıyordu. eşimde anne nolur sus bak sana bişey olur diyordu..yani o anda pohpohlaması çok yanlıştı...eşim ilgi gösterdikçe o bana daha çok saydırdı. kayınpederimde eşinin tarafını tuttu. ben yalnız kaldım.. zaten eşim sonra benim o evde o an yaşadıklarımda onun kendi tavrı yüzünden köpekleri gibi pişman oldu. ama malesef bendede yara oldu

evet canım.haklısın entrikaya entrika en doğru secim

kimse kimseyi evinden kovmasın bence. travma oluyor.yüzüme kvalidemin daha yazmadığım agır lafları kaldıramadım

yok zaten bana gidelim diyemez.... eşim ailesine pasif kaldı diye ortada ben gittim.eşimden gram çekindikleri yok.o zaman benim bunlarla hiç muhatap olmamam lazım.. diyorlamışki buda yalan.... herkes geliniyle kavga ediyor ama barışıyorlar.bu niye ki buda benim uzatıyor. bu kadarda olağan göstermeye çalışıyorlar evden kovmalarını.

canım, eşim geçen gün dediki bizimkiler ölse artık sen o eve girmezsin benide yalnız gönderirisin dedi.dedim ortada bişey yokken sus. kayınpederim 2. kalp krizide geçirdi gecen sene. kalbi aşırı yorgunmuş.ölecek gibi

yerinde olsam kaynanaya prim vermezdim.cunku bir de ucunda kocani doldurup uzerine salma durumu var. bence aradiginda mesafeli sekilde konus ve kapat.ihale sana kalmamis olur...

iyide her halukarda zaten üstüme salmaya çalışıyor eşimi. beni sürekli kötülüyor eşime.onların bana davranısşlarıyüzünden belki kaç bin kez kavga ettim.bir kerede varsın olsun bundan kavga çıksın.

evet canım. aslında ben ipler hiç kopmasın istiyordum. böyle bir ömür devam edebilirdim hani soğuk savaşla. fakat karşıdaki insanlar artık dayanamadı..en son adımı oyuncu entrikacı koymuşladı. çünkü onlara göre benim siyaset yapmam yüzyüze kavga etmemem laflarına karşılık verip sonrada gülüp geçmem hayatın getirdiği şeyler değilde ikiyüzlülük olarak adlandırdılar... yani bu laflardan ve kovulmadan sonra bir bebek herşeyi telafi edermi sence???
kayınvaliden seni kızı gibi sevmiyormuş. aslında sen onu sevmişsin. sana gelmediği halde ama telle araman iyi olmuş. sendede bitti bazı şeyler demekki.keşken kalmamış

arkadaşlar yaklaşık 10 günlük bir izne çıkıyorum.cevap veren herkese teşekkür ediyorum.. bende açarlarsa telefon cevap vermeyi düşünmüyorum artık... bir bebek herşeyi değiştiremez, kalp kırıklığım hiç bir zaman geçmeyecek. beni gelin gibi değilde düşman gibi gördüler..bende artık tekrar sinir krizleri geçirmemek için onların o suratlarını görmemek için konuşmayacam. çünkü biliyorumki konuşsamda yine sürekli kötüleyecekler beni..bir gün bir gün hakkımda iyi kelime etmediler eşime.. sürekli kıskançlıklar..kayınpederim bile sürekli eşime gaz vermeye çalışıyor. oğlum erkek dedğin masaya yumruk vurmalı diyor. kendisi hiç öyle karısına söz geçiren bir tip değil. kendi olamadığı şeyi oğlunda görmek istiyor.kayınvalidem ben bile ortamda varken hiç çekinmemişti. örnek veriyor diyorki karşı komşu ali efendinin oğlu karısının ağzını açtırmıyormuş evde çok sertmiş her dediğini yaptırıyormuş.. yani benm yanımda bile eşime gaz verdiler. hep duymamamzlığa geldim..sinir ediyorlardı sürekli. araba almak istedik . almayın diyorlardı. ya biz çift maaşız. sizi ne ilgilendir.r. 1 kuruş para yardımında bulubnmuyorlardı ama bizim paramızı nasıl kullanmamızaa bile karışıyorlardı.. okadar cok sey varki anlatacak...sözün kısası konuşmamak hayatıma dahil etmemek en iyisi.. tekrar iyi günlerrr herkese. Allaha emanet olun

eşin tavrını koysaydı bu kadar ajitasyon yapmaya cesaret edemezlerdi bence eşin çok suçlu gerçekten. onların davranışı da türk misafirperverliğine hiç yakışmamış

Son düzenleyen: Moderatör:
Açma tabi ki o telefonu. Gelip senin evine yerleşirler bi de sen doğum yapınca. Eşin zaten arkanda olmamış bu konuda, eve de geldiler mi o evden de kovarlar seni.Demedi deme.

Bunun ayıbı,töleransı,müsaması,hatırı kalmamış..
İş bu kadar çirkin noktalara vardıysa,bedelini de ödeyecekler... eşiniz va ailesi...

Bu insanlar en başından neden sizi istemediler,ne sebep oldu tüm bunlara?

Ben sizin yaşadıklarınızı yaşamış olsaydım;bırakın aradıklarında telefonu açar mıyım acabayı,doğumdan sonra
görüşmem bebeği de görmelerini engellerdim sanırım..

Çünkü oğullarını bile sevmiyorlar ki bu kadar huzurunu kaçırıyorlar,mutsuz ediyorlar
torunu hiç sevmezler SEVMEYİVERSİNLER...

Bence ararsa ac telefonunu. Aradaki soğukluğu mesafeni koru ama telefonu ac. Ac ki senin hakkında esine bi sey demesinler.
Esin ailesine karşı seni erdirmiş. Yapmadığın bir seyi bile fitillemek icin söyleyen insan yaptığın seyde de 1 e 1000 katarak söyler. Yine üzülen sen olursun.

ne kötü yahuuu.aynı şeyleri senin ailen ve sen yapsan ne yapardı acaba.

açma tabiikide ,eşine söylerse açmadı diye, duymadım der geçersin.eşin seni sevmiş almış onlar seni sende onları sevmek zorunda değilsin saygı duymalısın diycem ama saygı görürsen saygı gösterirsin oda yok,ne diye arıyacak ki zaten ya baktığın yüze tükürmiyeceksin yada tükürdüğün yüze bakmayacaksın

Son düzenleme:
Ben hayatta sunu anladımki insanlıktan nasibi ni alamamış insanlara üzülmek bosa hastalık bosa zaman. Hiç üzülme ama keşkeeeee böle bir adamdan bebegi yapmasaydın . O seni daha cok yorucak... Pasif erkekler analarının hala bes yasındaki cocukları, gıkları bile cıkmaz cogu zaman. Olan sana olur. Toplumun yuzde bırı cocuk gelınse yuzde yırmısıde kendını erkek sanan cocuklar.

telefonu açsan bi dert açmasanda öyle
çünkü sana destek olan arkanda olan bi eş yok
duymadım desen bile inanmaz bence
zaten kv yüzünden sorun yaşıyorsunuz
aranız limonu
keşke aranız düzelmeden hamile kalmasaydınız
seni istemeyende çocugunu hiç istemez
istese bile eşinle çocugu ister
seni gene tınlamaz
gıcık bi durum yazarken sinir oldum
Allah yardımcın olsun

kv ne inat eşinle iyi ol.ama kv de ilede mesafeni koru.çocuk olunca işler dahada sarpa sarabilir.daha fazla görüşmeniz gerekebilir ben olsam eşime belli etmeden tavrımı sert bir şekilde belli ederdim.tabiki babanneliğini yapacak ama senin istediğin kadar!!! sen izin verdiğin kadar!!!

fikirlerini paylaşan tüm bayanlara çok teşekkür ederim..cevap veren bayanların çok büyük bir kısmı konuşma açma o telefonu diyor... sonuç ne olur bilmem ama o telefonu açmayacam..o kadının sesini bile duymak istemiyorum..allaha emanet olun.. tekrar teşekkürlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…