slm arkadaslar yine ben. diceksiniz simdi ne derdin bitmiyor seninde ayse.ama bu seferki dert olarak değilde sizlere danışıcam.sadece fikrinizi alıcam.simdi sorun yakında eşimin memlekete gidicez. ama kayınvaldemle ve görümcelerimle aram bozuk. gecen gün eşim dediki kayınbabam aramış.demiş ayse aramıyo bizi arasın bi kontorum yok demiş. bende inanın eşimin hatrına aradım. neysekayınbabamla güzelce konuştuk. adamda ne bir tavır ne bir küslük ne bileyuim çok iyi konuştu. ben beni aramıyosunuz baba dedikçe biz kötü olarak düşünmedik kzım kusura bakma dedi.neyse babayla sorunu hallettik gayet iyiydi .kayınbabam dediki akşama anneni bir ara sen dedi o da üzülüyo dedi. neyse insanlık bende kalsın dedim 3aydan sonra aradım. allahım aramaz olaydım. ses öyle soğukki. zorla konuşuyo. salak salak konulardan bahsediyo. 2yıldır gidemedik eşimin memlekete ama benle alakası yok. eşimin izniyle alakalıydı.ama onlar geldi.neymişte bu sefer gelelimmiş öyle bir dediki sanki ben istemiyomda ondan gitmiyoz.neyse biraz konuşup kapattık. ben eşime bişey demedim.ama aradığıma pişman oldum.buzamana kadarki yaptıkları gözle görülmeyecek gibi ama düşününce sinir olursunuz.işte eşimi arayıpta kardesine borcumuz var. 100gr altın yap gönder demesi.parasal konularda baskı yapması ve vermeyincede herkes sizi ayıplıyo demesi.kayınbabam ister yok dersek tamam oğlum der kapatır.sonra bana baska bir kzı aslında eşime düşündüğünü kızın çok güzel olduğunu bahsetmesi.boyumu sorun etmesi.beğenmiyo ve ortamda su gelinde pek güzel uzun boylu diyip durur.sonra oraya gittiğimde hergün iş yaptırması bana. demiyoki sen otur kzım diye.2hafta boyunca hergün yaptık.köy evi olduğu için.evde bir kedi sofra bezinin üstünde yatağın üstünde.pis birde çok. ben ordan geldiğimde 2kg vermiş döndüm.sonra soğuktur.mesela orad bana bir tavuk bile almadınız dedi. halbuki bir gün önce 100 liralık market alışverişi yapıp gelmiştik.ben üniversite mezunuyum. kayınvaldem okuma yazama bile bilmez. köyde yetişmiş.benimde onlar gibi olmamı bekliyo ama nasıl olayım.hep baskalrının dolduruşuna gelir.görümcelerimde okadar soğukturki anlatamam. hadi onuda gectim. biz para vermedik diye büyük görümcem banaağzına geleni söledi. abisi eskiden böyle değilmiş.evlenince değişmiş. destek beklemişler.ya yoksa canımızı alcaklardı inan.abib hakkında bana söylei söyledi. insan değilmiş abisi bilmemne.eskiden olsa evdeki tv yi satar yine para gönderirmiş.ortancı lafını sokar bir havalıdır.aramızda 5 yaş var. bana yenge demek bile istemiyo. sonra mesela aralıkta bize geldiler.kaynımçiçek hastalığı geciriyodu o sıra.bende gecirmemişim .bebek düşünüyoduk. ve benim dikkat etmem lazımdı.o ortamda durmamamm lazımdı. eşim annesine sakın getirme dedi. ama maalesef dinlemedi ve getirdi. eşime tamam demiş. ama getirdi. beni sallamadı yani.nezaman yüz bulsalar para dicekler diye korkuyorum.şimdi arkadaslar gidicez yakında eşimin memlekete. nasıl davranayım sizce nasıl olayım bennnnnnn. aklım karıştı. buarada büyük görümcemle 8aydır konuşmadık hiç.kayınvaldemle 3aYDAN SONRA İLKKEZ KONUŞTUK. ORTANCI GÖRÜMCE DE 3AY OLDU. EVET YARDIMLARINIZI BEKLİYORUMMMMMMMMMMMMM