kayınvalidem ve görümcelerim

Sana dokunmasınlarda varsın silsinler ayseece.
Keşke benimkilerde beni silseler diyorum ben bazen.
Gözüm görmese hiç birini.
Seneden bir görsem de, beni hiç takmasalarda, gelip geçse.
Eşi onların oğulları ona tabi ki iyi olacaklar.
Böyle bir kıyaslamaya girme bence.
Hep tartışılıyor ya gelinden kız olur mu, olmaz.
Sen gelinsin, aynı ilgiyi beklememen lazım malesef.
Beklentilerini şu koşullarda özellikle biraz kısman lazım bence.
Verdikleri zarar dursunda, aman sallamasınlar.
evet doğru diyosun cnm. aman uzak olsunlar. senede bir görcem ondada sallamam. zaten eşimin halası ve halasının kızı var. çok svyrm onları bende en fazla 1 hafta kalcaz. 2-3 günü onlara giderim. gezerim. gecer gider zaman.eşim nasıl davranmalı. eşimi nasıl yönlendirmeliyim bilemiyorum. onları görünce tabi senede 1 görüyo şımarıyo biraz. bu sımarıklığı bana yapmıyo yani banada cok iyi. ama tuhaflaşıyo.onlarla sohbet etmesi bile batıyo artık bana. benimönceki konularımı biliysan para mevzularını aman benden para istemesinlerde konuşmasınlar bile banane.tavır yap bide para gönder de. baska işim yok sanki benim

özellikle oğullarını kendilerine çekmek için dahada iyi davranıyorlardır böylece sen eşine annen şöyle yaptı falan desen eşin ailesini savunsun benim ailem öyle yapmaz çok iyilerdir desin diye iyice oğullarına iyi davranıyorlardırr. bekar olsa bukadar iyi davranmazlardı. bu arada sen onlara para falan gönderme yok de ve hatta mümkünse eşini tek gönder sende kendi annenlere git. bu nasıl iş böyle ya hayret bişey. nasıl sizden geçinirlermiş. sen para gönderiyorsan eğer yüzlerine vur bunu de ben borca girip gönderdim zor ödedim şu kadar faiz oldu de böylesine böyle herkesin anladığı dilden konuşmak lazım.

ağzınla kuş tutsan yaranamayacağını bilerek , kişiliğinde ödün vermeyerek davran
anlasalar samimi ol diycem ama samimiyetten anlamaz ,sussan tepene çıkar.
dinsizin hakkından imansız gelir sözünü kendine uyarla en iyisi..

özellikle oğullarını kendilerine çekmek için dahada iyi davranıyorlardır böylece sen eşine annen şöyle yaptı falan desen eşin ailesini savunsun benim ailem öyle yapmaz çok iyilerdir desin diye iyice oğullarına iyi davranıyorlardırr. bekar olsa bukadar iyi davranmazlardı. bu arada sen onlara para falan gönderme yok de ve hatta mümkünse eşini tek gönder sende kendi annenlere git. bu nasıl iş böyle ya hayret bişey. nasıl sizden geçinirlermiş. sen para gönderiyorsan eğer yüzlerine vur bunu de ben borca girip gönderdim zor ödedim şu kadar faiz oldu de böylesine böyle herkesin anladığı dilden konuşmak lazım.

ya evet aslında önceki taktiklerim iyiyimiş benim. yüzüne gülüp lafları sokucam. doğrusu yeni yeni basladım. önceden ne laflar duyardım susardım ne salakmışım

ya evet aslında önceki taktiklerim iyiyimiş benim. yüzüne gülüp lafları sokucam. doğrusu yeni yeni basladım. önceden ne laflar duyardım susardım ne salakmışım

insanı zorla kötü ediyolar sonrada ya bizim gelin bize böyle davrandı şöyle dedi diye dert yanarlaralsanaalsanasmile

güleryüzlü ve laf sokucu olmak lazım. bulaşıkları yıkarım gidince yeter.gerisine karışmam.eğer ağır konuşursada yaptığınız ayıp sizle muhatap olmam ben der gecer içeri otururum

güleryüzlü ve laf sokucu olmak lazım. bulaşıkları yıkarım gidince yeter.gerisine karışmam.eğer ağır konuşursada yaptığınız ayıp sizle muhatap olmam ben der gecer içeri otururum

canım iş yapınca görümcelerinle beraber yap mesela biriniz yıkayın diğeriniz durulayın yardım etmiyolarsa sen söyle ben yıkıyayım sen durula gibi

insanı zorla kötü ediyolar sonrada ya bizim gelin bize böyle davrandı şöyle dedi diye dert yanarlaralsanaalsanasmile

ya inanırmısın bazen kendimi çokmu köytüyüm diyorum. ama yok bak cnm bana okadar laf ettiler. ben yine sustum. ama yasım ilerliyor ve bende olgunlaşıyorum.sanırımartık gücüme giiyor.içime attıkçada eşimle aramız bozuluor. eşimle bunu konuştuğumda haklısın ailemi cahil bilirdimde zır cahil olduklarını bilmezdim dedi. ve bana hiç aramıyorum ailesini diye tek kelime etmedi. kendi nadir 2haftada bir görüştü ama bana bişey demedi.simdide diyo ben ikinizinde aranıza girmem ama senide ezdirmem diyo.onada hak veriyorum ailesi kolay değil. yapabileceğinin en iyisini yapıyor

canım iş yapınca görümcelerinle beraber yap mesela biriniz yıkayın diğeriniz durulayın yardım etmiyolarsa sen söyle ben yıkıyayım sen durula gibi

cnm bulaşık yıkamak basit. köy evini biliyosun nasıl zordur temizliği.ya görümcem yatıyo kaynanam kaçıyo işi bana yap deyip gidiyo. yok artık ben eşimin hatrına bulaşığı yıkarım. temizliği onlar yapsın. inan annemin evine gidiyorum. evlendiğimden beri 1kez süpürge yaptırmadı annem.

cnm bulaşık yıkamak basit. köy evini biliyosun nasıl zordur temizliği.ya görümcem yatıyo kaynanam kaçıyo işi bana yap deyip gidiyo. yok artık ben eşimin hatrına bulaşığı yıkarım. temizliği onlar yapsın. inan annemin evine gidiyorum. evlendiğimden beri 1kez süpürge yaptırmadı annem.

ne kadar saçma aslında şurda senede bir defa gidiyosun sana iş yaptırmaları bile ayıp
canım anladığım kadarıyla ailen ayrı bir memelekette sen benden şanlısın bu yönden biz eşimle aynı memeleketliyiz ailemin yanında çok kalıyorum diye eşim laf ediyor
eşim yanıma gelse tlf bir dakika susmaz nerdesin ne zaman gelicen diye soraralar hep bir ay memelekette kaldım başbaşa hiç kalamadık :1no2:

evet cnm ben egeliyim. eşim çukurovadan.eşim aileme saygılıdır. bende o yüzden hep sesimi çıkarmadım. ama yeter. üstelik aram bozukkun eşimin hatrına aradım. eşimd gördü.zorlamadı beni ama aradımmı aradım. sonuş ne kaynanm acısından hüsran.sırf sorun para inanki.şimdi gidincede isterlerse napcam ben bilme. vermek istemiyorum 100lira bile. bizde zaten ucu ucuna parayla gitcez

evet cnm ben egeliyim. eşim çukurovadan.eşim aileme saygılıdır. bende o yüzden hep sesimi çıkarmadım. ama yeter. üstelik aram bozukkun eşimin hatrına aradım. eşimd gördü.zorlamadı beni ama aradımmı aradım. sonuş ne kaynanm acısından hüsran.sırf sorun para inanki.şimdi gidincede isterlerse napcam ben bilme. vermek istemiyorum 100lira bile. bizde zaten ucu ucuna parayla gitcez

parayı niye istiyolar
sizde paranızın olmadığını söyleyin

parayı niye istiyolar
sizde paranızın olmadığını söyleyin

kayınbabam yıllardır vergi borcunu ödememiş. icra gelcekmiş.bizdede yoktu o an. hem ev hem araba aldıkb biranda. asıl biz dardaydık. ayda sadece 2400 kredi ödüyoz.bize zaten 700 lira kalıyo. o araylada ye iç fatura yol paran. derken hiç kalmıyo.biz 10 ay direndik vermemek için. ama neler yaptılar anlatamam.kaynanam aradı dediki eşime kardesinin altınlarını borç almıştık öde dedi. onlar borç alıyo ben altın yapıp göndercekmişim. biz yok dedikçe dayısı amcası teyzesi komşuya kadar ne laflar sölediler arayıp.kayınvaldem aradı tüm herkes bizi ayıplıyomuş.görümcem on laf etti abisi böyle değilmişte falan filan.bende artık bunaldım birkereye mahsus gönderelimdedim eşime.ama bidaha yok sakın dedim. eksiye girip 6000 lira gönderim.ne bir sağol ne bir tesekkür yok.üstelik eşim dediki aysenin elimizde bir seti kalmıştı onuda bozdurduk size gönderiyoz dedi.neyse gönderdik iyi oldular bize. sonra kayınbabamın araba bozulmuş para istedi yine. yok dedik.sürekli istiyolar. ama istersin olay istemeden öte laflar çok kötü.inan düşündükçe kaldıramıyorum. baskası olsa hiç konuşmaz bence

kayınbabam yıllardır vergi borcunu ödememiş. icra gelcekmiş.bizdede yoktu o an. hem ev hem araba aldıkb biranda. asıl biz dardaydık. ayda sadece 2400 kredi ödüyoz.bize zaten 700 lira kalıyo. o araylada ye iç fatura yol paran. derken hiç kalmıyo.biz 10 ay direndik vermemek için. ama neler yaptılar anlatamam.kaynanam aradı dediki eşime kardesinin altınlarını borç almıştık öde dedi. onlar borç alıyo ben altın yapıp göndercekmişim. biz yok dedikçe dayısı amcası teyzesi komşuya kadar ne laflar sölediler arayıp.kayınvaldem aradı tüm herkes bizi ayıplıyomuş.görümcem on laf etti abisi böyle değilmişte falan filan.bende artık bunaldım birkereye mahsus gönderelimdedim eşime.ama bidaha yok sakın dedim. eksiye girip 6000 lira gönderim.ne bir sağol ne bir tesekkür yok.üstelik eşim dediki aysenin elimizde bir seti kalmıştı onuda bozdurduk size gönderiyoz dedi.neyse gönderdik iyi oldular bize. sonra kayınbabamın araba bozulmuş para istedi yine. yok dedik.sürekli istiyolar. ama istersin olay istemeden öte laflar çok kötü.inan düşündükçe kaldıramıyorum. baskası olsa hiç konuşmaz bence

siz verdikçe onlarda sürekli isteyecektir bunun sonu gelmez yani okadar borcunuz olduğu halde sizden hala daha para istiyolarsa pes diyorum

evet isiyolar cnm.umurlarında değiliz.ben ilerisi için korkuyorum. eşim derseki kardesimin düğünü var ben para göndercem diye. ben eşime sunu bile dedim para bidaha gönder bu evlilik biter deim. ama korkuyom iste.

cnm bence boşver bunun sonu yok zaten kopmuş bişiler ayrıca size ozaman sadece para gözüyle bakıyorlar demek ne alaka konu komşu sizin için konuşuyo?ya zaten ailesinin düşünmesi lazım sürekli istenmez ayıp diye aslın eşin kardeşine güzel bir hediye nasılsa altın olayınada girilicek mecbur ee daha kısacası fazla yüz verme cnm he he de geç hergün para versen birgün vermesen olay biter onlar için yani yaranamazsın bence işte yapma gidince ne alaka oh hem maddi hem manevi sömürelim yanii..

rahat olcaksın cnm hiç takmıcaksın eşin aradaki dengeyi koruyorsa sürekli onla takıl yalnız kalma onlarla fazla dışarı çıkın gezin felan bişiler yapın iştee

dün telefonda arayıp öyle konuşunca ne bileyim ya kendimi ktü hissettim. eşime kızdımtabi ona bişey demedim. doğrusu o zorlamadı. sadece aramanı istedi babam dedi. istersen ararsın dedi. bende aradım insanlık bende kalsın dedim ama neyse. doğrusu aslında cok iyi olmaması lazım aramızın zaten bizim. iyi olursa para istemeye iyice yüz bulurlar

Back
X