- 14 Temmuz 2016
- 68
- 27
- 3
- 32
- Konu Sahibi minnak twety
-
Sorun kayınvalide görümce değil.Sorun kocan.Ne diye aynı evde yaşarsınız bilmem.Kv beraber yaşıyorum ve 2 görümcemle nerden başlasam bilmiyorum bunların bana yapmadığı kalmadı ilk baslarda kocamı kiskandilar benden görümcelerim yalan söyleyip kaynanamı kıskırttılar bana karsi benim söylemediğim seyleri söylemisim gibi anlatip iftira attilar ve ben bunları heezaman duydum tesadüfen. Ailemingelmesini istemezlerdi geldiklerinde desen savat surat.Şimdi 10 aylık bi oğlum var benim çocuğumu benden kıskanıyolar resmen kv annesi gibi davranmıyo mu sinir oluyorum kadına ya. Onlar evde yokken oğluma banyo yaptırdım diye evde kavga kıyamet koptu .en sonunda da kocamla arama girdiler artık ondan da soğudum evin köpeģi olsam daha cok saygı görürdüm heralde sürekli bağırıp çağırıyo hırpalıyo beni dayanamıyorum artık cok bunaldım ne yapmalıyım
Aynı benimkiler..
Bende iki gorumce ve kv le yasiyorum malesef .
Kendini ezdirme .
Esinin tam olarak dusuncesi ne bu konuda ?
Eşten yana sorununuz var mı?
Ayrı eve çıkıp bi deneyin derim
Yoksa kv+2 görümce varken bir şeylerin iyi gitmesi diye bir ihtimal zaten yok
Aynı benimkiler..
Bende iki gorumce ve kv le yasiyorum malesef .
Kendini ezdirme .
Esinin tam olarak dusuncesi ne bu konuda ?
Sorun kayınvalide görümce değil.Sorun kocan.Ne diye aynı evde yaşarsınız bilmem.
Eşiniz görmüyormu bu olanları ?? Görüp göz yumuyorsa onlar ailecek seni köle olarak görüyor... Ailen arkandaysa git eşine de ayrı ev olmayana kadar o cehenneme dönmem demelisin
İyi olmak,aynı evi paylaşmak için yeterli oluyor.Acilen evden çıkın düzenini kur.Şimdiki aklım olsa asla kabul etmezdim ama ilk başlarda öyle olmuyo bilemiyosun insanların içindekini onlara sorsan onlar dünyanın en iyi insanları vede en anlayisli
Ccocugunuda al annene git biraz kal kafa dinle.Ona göre bisorun yok hayatından gayet memnun kendisi
Ccocugunuda al annene git biraz kal kafa dinle.
O evden ayrilmak istedigini huzurlu olmadigini soyle .
Bakalim zaman ne gosterecek
Tavrını koy olursa olur olmazsa bi süre ayrı kal anlasınlar zaten sonunu kimse kestiremez eşin belki yola gelir size döner yada ailesini seçer ama en güzeli biraz uzaklaşın ayrılmaktan önceki tercihiniz bu olsun derim özler bebeğinizi de sizide belki herşeye sünger çeker ayrı ebe çıkarsınız en güzeli ailenizin yanına basın gidin öyle bir durumunuz varsa tatil gibi düşünün
Biraz.daha guclu davranmasiniz?mesela kendinizi ezdirmesiniz?birsey soylediklerinde cevap verseniz gprumce bagirinca ne bicim konusuyorsun sen ben bu evin geliniyim diye hanim agaalik yapsaniz esiniz bu noktada size ters cikarmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?