kayınvalidem ve görümcelerimden bıktım boşanmak istiyorum...

minnak twety

La Tahzen İnnallahe meana...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
68
27
3
32
Kv beraber yaşıyorum ve 2 görümcemle nerden başlasam bilmiyorum bunların bana yapmadığı kalmadı ilk baslarda kocamı kiskandilar benden görümcelerim yalan söyleyip kaynanamı kıskırttılar bana karsi benim söylemediğim seyleri söylemisim gibi anlatip iftira attilar ve ben bunları heezaman duydum tesadüfen. Ailemingelmesini istemezlerdi geldiklerinde desen savat surat.Şimdi 10 aylık bi oğlum var benim çocuğumu benden kıskanıyolar resmen kv annesi gibi davranmıyo mu sinir oluyorum kadına ya. Onlar evde yokken oğluma banyo yaptırdım diye evde kavga kıyamet koptu .en sonunda da kocamla arama girdiler artık ondan da soğudum evin köpeģi olsam daha cok saygı görürdüm heralde sürekli bağırıp çağırıyo hırpalıyo beni dayanamıyorum artık cok bunaldım ne yapmalıyım

Kv beraber yaşıyorum ve 2 görümcemle nerden başlasam bilmiyorum bunların bana yapmadığı kalmadı ilk baslarda kocamı kiskandilar benden görümcelerim yalan söyleyip kaynanamı kıskırttılar bana karsi benim söylemediğim seyleri söylemisim gibi anlatip iftira attilar ve ben bunları heezaman duydum tesadüfen. Ailemingelmesini istemezlerdi geldiklerinde desen savat surat.Şimdi 10 aylık bi oğlum var benim çocuğumu benden kıskanıyolar resmen kv annesi gibi davranmıyo mu sinir oluyorum kadına ya. Onlar evde yokken oğluma banyo yaptırdım diye evde kavga kıyamet koptu .en sonunda da kocamla arama girdiler artık ondan da soğudum evin köpeģi olsam daha cok saygı görürdüm heralde sürekli bağırıp çağırıyo hırpalıyo beni dayanamıyorum artık cok bunaldım ne yapmalıyım
Sorun kayınvalide görümce değil.Sorun kocan.Ne diye aynı evde yaşarsınız bilmem.

Aynı benimkiler..
Bende iki gorumce ve kv le yasiyorum malesef .
Kendini ezdirme .
Esinin tam olarak dusuncesi ne bu konuda ?

Eşiniz görmüyormu bu olanları ?? Görüp göz yumuyorsa onlar ailecek seni köle olarak görüyor... Ailen arkandaysa git eşine de ayrı ev olmayana kadar o cehenneme dönmem demelisin

Tavrını koy olursa olur olmazsa bi süre ayrı kal anlasınlar zaten sonunu kimse kestiremez eşin belki yola gelir size döner yada ailesini seçer ama en güzeli biraz uzaklaşın ayrılmaktan önceki tercihiniz bu olsun derim özler bebeğinizi de sizide belki herşeye sünger çeker ayrı ebe çıkarsınız en güzeli ailenizin yanına basın gidin öyle bir durumunuz varsa tatil gibi düşünün

Eşiniz görmüyormu bu olanları ?? Görüp göz yumuyorsa onlar ailecek seni köle olarak görüyor... Ailen arkandaysa git eşine de ayrı ev olmayana kadar o cehenneme dönmem demelisin

Bende öyle düşünüyorum artık ben os yapsam hiç oturmasamçok iyi yardım eden bile yok kendileri en ufak bişey yapsa afra hafta surat 5 karış

Annem kaç kere dedi mutsuzsan gel diye ama cocugumvar onu düşünmek zorundayım ailem herşeyin farkında zaten

Biraz.daha guclu davranmasiniz?mesela kendinizi ezdirmesiniz?birsey soylediklerinde cevap verseniz gprumce bagirinca ne bicim konusuyorsun sen ben bu evin geliniyim diye hanim agaalik yapsaniz esiniz bu noktada size ters cikarmi?

Ccocugunuda al annene git biraz kal kafa dinle.
O evden ayrilmak istedigini huzurlu olmadigini soyle .
Bakalim zaman ne gosterecek

Artık gitmek
Tavrını koy olursa olur olmazsa bi süre ayrı kal anlasınlar zaten sonunu kimse kestiremez eşin belki yola gelir size döner yada ailesini seçer ama en güzeli biraz uzaklaşın ayrılmaktan önceki tercihiniz bu olsun derim özler bebeğinizi de sizide belki herşeye sünger çeker ayrı ebe çıkarsınız en güzeli ailenizin yanına basın gidin öyle bir durumunuz varsa tatil gibi düşünün

Yaşadığımız yer küçük bi yer birazda insanların baskısından çekiniyorum ailem arada kalsın istemiyorum birazda korkuyorum çocuğumu vermezler aileme zarar verirler diye

Aileniz herşeyin farkındaysa ağır olacak ama hangi akla çocuğunuzu düşünüp gitmiyorsunuz çocuğunuzu düşüneniz zaten anlattığınız ortamda durmazsınız kocanız denecek şeref yoksunu ezdikçe ezmiş sizi mecbur bırakmış çoğu şeye siz hala diyorsunuz çocuğumu düşünüyorum gerçekten düşünüyorsanız bir dakika durmayın gözünüz korkmasın inanın yaşadıklarınızdan daha kötüsünü yaşamazsınız.

NOT : ÇOCUĞUNUZUDA KİMSE ELİNİZDEN ALAMAZ MAHKEME DİREK SİZE VERİR SİZE MUHTAÇ DİYE.

Biraz.daha guclu davranmasiniz?mesela kendinizi ezdirmesiniz?birsey soylediklerinde cevap verseniz gprumce bagirinca ne bicim konusuyorsun sen ben bu evin geliniyim diye hanim agaalik yapsaniz esiniz bu noktada size ters cikarmi?

En son ramazanda bu olay yaşadık kv bana seslendiğinde duymamism evimiz dublex benim odam 2 katta seslenmiş duymadım sonra odanın kapısı çarpınca aşağıdan gorumcem çüşş diye bağırdı herzaman susardm bu sefer susmadm çocuğu uyuyup indim aşağıya ben kendime ahir aramaya gidiyorum benim bildiğim çüşş okuze eşeğe denir dedim neymiş de ben seslenmeyip de kapı çarpınca ondan demiş ve annesi de müsade ediyo ben senden kaç yaş büyüğüm dedim bilmiyorum diyo pişkin pişkin ve edin bu tartışmayı duyup beni çağırdı anlattım ve ben suçlu oldumkibar bi dille uyarabilirmisim sonuç bu

Back
X