kayınvalidem ve görümcelerimden bıktım boşanmak istiyorum...

Oğlunuzu düşünüyorsunuz ama ona mutsuz, pasif, depresif bir anne modeli oluyorsunuz. Anne mutsuz olursa çocuk hiç mutlu olabilir mi?Oğlunuzu düşündüğünüze eminmisiniz? Kendinizi kandırmayın bari.

Yil olmus 2016 neden hala ayni eve evlenilir aklim almiyor. 100 kisi ayni evdeyse 99'unda sorun var. Bunu bile bile neden yani...

Cocugum icin demeyin, cocugunuz annesinin asagilanmasini gorerek buyuyecek. Boylece oglunuzun da size saygisi olmayacak. Buna razi misiniz? Bir de cocugu vermeyecekler diye bir sey yok. Cocuk her ne olursa olsun sizde kalir.

Annem kaç kere dedi mutsuzsan gel diye ama cocugumvar onu düşünmek zorundayım ailem herşeyin farkında zaten
Ben kayınvalidenin yerinde olsam yetişkin insanlarız aramızda çözseydik derdim ama bu kadar baskıcı/ataerkil bir aile muhatap olarak sizi değil dünürlerini almaktan gocunmaz sanırım.Aileniz konuşsa?Ama şikayet etmişsiniz gibi değil biz duyduk gibisinden.Kızımızı bu kadar ezmeyin bakın sizin de kızlarınız var,öz çocuğunu yıkamak ayıp bir şey mi,siz kızınızı gelin olduğu yerde köle olmasını mı istersiniz,hırpalamak ne demek diye konuşsunlar.Siz zaten boşanmayı düşünebiliyorsunuz en kötü sizin ailenize de beğenmiyorsanız alın kızınızı diye çemkirirler boşanırsınız

Neden sessiz kaliyorsun sende onlarin dilinden olaylar tepkini gostersene..
Az dîsli ol..
Esin da onlara inaniyorsa, sende bir kereligine ispatla artik kocan kulagiyla mi duyar bi sekilde bilemiycem..
Baktin hala ailesinden yana baska cozumlere basvurmanizin vakti geliyor demektir..

Aileniz herşeyin farkındaysa ağır olacak ama hangi akla çocuğunuzu düşünüp gitmiyorsunuz çocuğunuzu düşüneniz zaten anlattığınız ortamda durmazsınız kocanız denecek şeref yoksunu ezdikçe ezmiş sizi mecbur bırakmış çoğu şeye siz hala diyorsunuz çocuğumu düşünüyorum gerçekten düşünüyorsanız bir dakika durmayın gözünüz korkmasın inanın yaşadıklarınızdan daha kötüsünü yaşamazsınız.

NOT : ÇOCUĞUNUZUDA KİMSE ELİNİZDEN ALAMAZ MAHKEME DİREK SİZE VERİR SİZE MUHTAÇ DİYE.

Annem sürekli sen mutsuzsunhiç durma geliyim aliym seni diyor bayram geçsin diye bekledim bilmiyorum acaba ben mi biseyler i abartiyorum

Arkadasim yasadiklarina cok üzükdüm. Annemin yasadiklari geldi aklima.
Bosanmayi düsünmeden önce, al esini karsina konus. Hersey sirf ailesinden kaynaklaniyorsa ayri eve cikin. Bu evliliginizi kurtarabilir.
Benzetme yapmak istemem ama , fikir vermek icin söylüyorum, annemde ayni sorunlari yasadi.ben kücüktüm biraz hatirliyorum. Nihayetinde ayri eve tasindik.annem babam ve ben. Hersey düzene girdi. Babaannemle bile aralari daha iyi simdi.
Ev ev üzerine olmuyor maalesef....
Görümcelerinde nasil görümceymis..ben kardesimin nisanlisinin gözlerinin icine bakiyorum gelinimiz olcak diye.hep onlar mutlu olsun istiyorum. Anlamiyorum...

Neden sessiz kaliyorsun sende onlarin dilinden olaylar tepkini gostersene..
Az dîsli ol..
Esin da onlara inaniyorsa, sende bir kereligine ispatla artik kocan kulagiyla mi duyar bi sekilde bilemiycem..
Baktin hala ailesinden yana baska cozumlere basvurmanizin vakti geliyor demektir..

Aslında ilk zamanlar ben annemi de kardesimi de tanıyorum diyordu ama şimdi onlar dünyanın en iyisi

Canım senin eşinde iş yok senin arkanda durması lazım anne kardesler o benim eşim bana nasıl saygı gosterıyorsanız ona da aynı sekıl yoksa karsınızda benı bulursunuz demesı senı yuceltmesı lazım e en basta o ezıyo gorumceler kayınvalıde de cesaret buluyor bence ömrünü güzel günlerini o evde çürütme dünyaya bir kere geliyoruz al çocugunu huzurla büyüt çocugumu alırlar dıye de hıc korkma mahkeme kucuk cocukları anneye verıyor zaten güçlü dur ezdırme kendını hakkında hayırlısı olsun canım uzme kendini

Evet sürekli azarliyo beni ayrı ev diye bişey hiç yok zaten kocam kesinlikle isyemiyo
Neden ayrı evde yaşamak istiyorum diye diretmiyorsun kaç kişilerin stress topu olacaksın ki? Ayrıca çocuk senin sen doğurdun kimseye hesap vermek zorunda değilsin onlar sana sormadan dokunmasınlar oğluna ! Ne yap et taşının o huzursuz evden çocuğunuda sana karşı asi düşmanca büyütürler anneni dinleme vs filan. .diye çocukda şımarık edepsiz ortamda yetişir onun için taşınmanız şart çok istiyor sa eşin kalsın anası cadı kardeşlerşyle se al oğlunu kaç kurtar mutlaka Rabbim sana yar ve yardımcın olsun canım amin

Allah yardımcın olsun çok zor.
Uzaktakiler bile yetiyorken evde huzursuzluk çıkarmaya.
Birlikte kv ve iki görümce. Sabır versin sana ve inş en doğru kararı verirsin.
Bence de ailenin yanına git.
Kafanı dinle.
Konuştuğunda da kendi evimiz olsun gelmek istemiyorum o eve de.
Bir ömür böyle geçmez.

Sanıyorum gençsiniz çekiniyorsunuz millet ne der diye sizin yerinizde olsam alırım son kez o öküzü karşıma konuşurum bana son kez cevap ver derim güler yüzle yok olmaz derse ertesi gün annenlere çık diye git ve bir daha gelme o eve kocan pişman olur da tmm derse bir şans daha verirsin o öküze .

Bosanmayi düsünmeden önce, al esini karsina konus. Hersey sirf ailesinden kaynaklaniyorsa ayri eve cikin. Bu evliliginizi kurtarabilir.
Benzetme yapmak istemem ama , fikir vermek icin söylüyorum, annemde ayni sorunlari yasadi.ben kücüktüm biraz hatirliyorum. Nihayetinde ayri eve tasindik.annem babam ve ben. Hersey düzene girdi. Babaannemle bile aralari daha iyi simdi.
Görümcelerinde nasil görümceymis..ben kardesimin nisanlisinin gözlerinin icine bakiyorum gelinimiz olcak diye.hep onlar mutlu olsun istiyorum. Anlamiyorum...

Kendi karfeslerini

Esim ailesinden ayrılmak istemiyor o zaman daha kötü olmasından korkuyorum. Büyük görümcem ilk evlendigim de bekardı benim banyom ayrı orda banyo
yapmak için annesinden izin alırdı bu ev annesinin mis çünkü bana ben bu evde hangi odada istersem yatabilirim derdi kasıt benim odam

Allah yardımcın olsun çok zor.
Uzaktakiler bile yetiyorken evde huzursuzluk çıkarmaya.
Birlikte kv ve iki görümce. Sabır versin sana ve inş en doğru kararı verirsin.
Bence de ailenin yanına git.
Kafanı dinle.
Konuştuğunda da kendi evimiz olsun gelmek istemiyorum o eve de.
Bir ömür böyle geçmez.

Artık gulmeyi bile unuttum bunların yüzünden inşallah hakkimda hayırlısı olsun dua edin benim icin

Sanıyorum gençsiniz çekiniyorsunuz millet ne der diye sizin yerinizde olsam alırım son kez o öküzü karşıma konuşurum bana son kez cevap ver derim güler yüzle yok olmaz derse ertesi gün annenlere çık diye git ve bir daha gelme o eve kocan pişman olur da tmm derse bir şans daha verirsin o öküze .

Evet laftan sözden korkuyorum ben onunla artık bişey konuşmaya konuşamıyorum korkumdan

Oğlunuzu düşünüyorsunuz ama ona mutsuz, pasif, depresif bir anne modeli oluyorsunuz. Anne mutsuz olursa çocuk hiç mutlu olabilir mi?Oğlunuzu düşündüğünüze eminmisiniz? Kendinizi kandırmayın bari.

Çok sinirli ve huysuz bi oğlum var hamileligimde çok stresli geçmişti bida ona yansiyo doğal olarak

Orada kalırsan insan muamelesi göremeyeceksin aranızı eşinle hepten bozacaklar muhtemelen sinir hastalığı olacak sın kim ne derse desinler sen ne yaşıyorsun o evde o önemli kimseye birşeyler kanıtlamak zorunda değilsin korkma sen eziyet çekerken kimse gelip sana yardım etmiyor elalemi zerre umurunda olmasın hayatının en güzel yıllarını onlarınn yanında heba etme yarın çok geç olmadan kararını ver kurtul

• Beğen
Reactions: anu
Back
X