kayınvalidem ve görümcelerimden bıktım boşanmak istiyorum...

Canım senin eşinde iş yok senin arkanda durması lazım anne kardesler o benim eşim bana nasıl saygı gosterıyorsanız ona da aynı sekıl yoksa karsınızda benı bulursunuz demesı senı yuceltmesı lazım e en basta o ezıyo gorumceler kayınvalıde de cesaret buluyor bence ömrünü güzel günlerini o evde çürütme dünyaya bir kere geliyoruz al çocugunu huzurla büyüt çocugumu alırlar dıye de hıc korkma mahkeme kucuk cocukları anneye verıyor zaten güçlü dur ezdırme kendını hakkında hayırlısı olsun canım uzme kendini

Kocam
O zaman esinize konusun, ya ayri ev ya bosanma diyin net ve acik. Ev ev ustune olmaz, ayri eve cikin bir , umarim sorunlariniz duzelir.

Onunla konuşmaya korkuyorum sürekli el kaldırıyor bana seni adam etmesini bilirim dilin cok uzadı senin hep boyle

Şiddet var o zaman korktuğunuza göre.
Korkmayın bir şikayet ile uzaklaştırma kararı verdirirsiniz böyle insanlara pabuç bırakmayın korkmayın aileniz var devletimiz var.

Evet var ve ben bunu dile getirmekten korkuyorum çekiniyorum kendime bile ne yazıkki

Orada kalırsan insan muamelesi göremeyeceksin aranızı eşinle hepten bozacaklar muhtemelen sinir hastalığı olacak sın kim ne derse desinler sen ne yaşıyorsun o evde o önemli kimseye birşeyler kanıtlamak zorunda değilsin korkma sen eziyet çekerken kimse gelip sana yardım etmiyor elalemi zerre umurunda olmasın hayatının en güzel yıllarını onlarınn yanında heba etme yarın çok geç olmadan kararını ver kurtul

Tşk ederim destek olduğunuz için en iyisi ailemle de bu fikrimi paylaşmak

Evet var ve ben bunu dile getirmekten korkuyorum çekiniyorum kendime bile ne yazıkki

Bakın kocanız hem fiziki hem de psikolojik şiddet uygulayarak sizin bütün özgüveninizi yok etmiş o evde şiddet varsa ne yapsanız o şerefsiz kocanız düzelmez çocuğunuzu zerre düşünüyorsanız annenizi çağırın gelsin sizi alsın yok o olacak bu olacak diye çekinmeyin korkmayın sakın bu yaşadığınızdan daha ağırını yaşayamazsınız millet ne derse desin takmayın eğer dediğimi yapar kurtulursanız ilerde ben ne kadar aptalmışım bunları çekiyormuşum diye kendinize kızacaksınız azıcık cesaret.

Neden ayrı evde yaşamak istiyorum diye diretmiyorsun kaç kişilerin stress topu olacaksın ki? Ayrıca çocuk senin sen doğurdun kimseye hesap vermek zorunda değilsin onlar sana sormadan dokunmasınlar oğluna ! Ne yap et taşının o huzursuz evden çocuğunuda sana karşı asi düşmanca büyütürler anneni dinleme vs filan. .diye çocukda şımarık edepsiz ortamda yetişir onun için taşınmanız şart çok istiyor sa eşin kalsın anası cadı kardeşlerşyle se al oğlunu kaç kurtar mutlaka Rabbim sana yar ve yardımcın olsun canım amin

Nerdeyse ben izin alacam cocugum hakkında bi karar alırken sinir stres sahibi oldum bunların yüzünden çocuğumu benden soğutmak için ne gerekiyo sa yaptı benim sütüm olduğu halde çocuk doymuyo diye mama verirdi nedense o tespiti her ay kontrole gittiğimiz doktoru de yil de o yaptı

eşine rest çekmekten başka çaren yok. evliliğimizi devam ettirmek istiyorsan, ayrı bir ev açmaya niyet ettiğinde geri dönebilirim. şartlar böyleyse ayrılmak istiyorum de ve annenler gelip seni alsın. korkma, tehdit edilirsen boyun eğme, dik dur. 10 aylık bir bebeği, annenin yüz kızartıcı bir durumu yoksa kimse alamaz. çatır çatır da hem kendine, hem ona nafaka alırsın. manenevi tazminatını da alırsın. çok sindirmişler seni, üzüldüm. şartları oluşturana kadar da hiç bir şekilde iletişime girme. başka çözüm yok. :KK43: mesleğin var mı?

Kameraya çek sana yapilanları. Biriktir. İtiraf ettir. Sana karşı tutumlarını . Çaktırmadan yap. Bir kaç yere kaydet. Kocana göster . Ben gideceğim. Ya sende gel adam ol yuvamızı tekrar kuralım yada ne halin varsa gör de.

Bakın kocanız hem fiziki hem de psikolojik şiddet uygulayarak sizin bütün özgüveninizi yok etmiş o evde şiddet varsa ne yapsanız o şerefsiz kocanız düzelmez çocuğunuzu zerre düşünüyorsanız annenizi çağırın gelsin sizi alsın yok o olacak bu olacak diye çekinmeyin korkmayın sakın bu yaşadığınızdan daha ağırını yaşayamazsınız millet ne derse desin takmayın eğer dediğimi yapar kurtulursanız ilerde ben ne kadar aptalmışım bunları çekiyormuşum diye kendinize kızacaksınız azıcık cesaret.

Kimsenin gözünde kötü duruma düşmek istemedim bugüne kadar ailemden bile hep sakladım ama çocuk olduktan sonra katkanamiyorum artik

Kimsenin gözünde kötü duruma düşmek istemedim bugüne kadar ailemden bile hep sakladım ama çocuk olduktan sonra katkanamiyorum artik
Bu durumda kötü duruma siz değil eşiniz düşer siz mağdursunuz yazılarınızdan anladığım kadarıyla o evde yaşamaya devam edeceksiniz tek yapabileceğim sizin için dua etmek hakkınıza hayırlısı bu saatten sonra.

Su ailesi ile yasayan erkekleri de ben anlayamıyorum. Madem ayrılamayacaksın anacigindan ananın koynunda devam et yasantina ne diye evlenip o kadınında hayatini mahvediyorsun . Cidden mutlu olabiliyor mi bu erkekler merak ediyorum benim kv yaz tatillerinde 20 günlüğüne geldiğinde bile esim seni özlüyorum annem varken doya doya sarılıp öpemiyorum derdi e bunlar 7x24 birarada nasıl hoşnut olabiliyor bu adam bu durumdan

Bence ayrı eve çıkmayın, boşanın. Eşiniz size şiddet uyguluyormuş. Bu yeterli sebep zaten. Bunun yanında ailesi size saygılı davranmazken, sizin küçük büyük herkese saygılı davranmanızı bekliyor. Ne mecburiyetiniz var bunları yaşamaya. Aileniz destekçinizmiş. Çocuğunuzu alır gül gibi yaşarsınız.

eşine rest çekmekten başka çaren yok. evliliğimizi devam ettirmek istiyorsan, ayrı bir ev açmaya niyet ettiğinde geri dönebilirim. şartlar böyleyse ayrılmak istiyorum de ve annenler gelip seni alsın. korkma, tehdit edilirsen boyun eğme, dik dur. 10 aylık bir bebeği, annenin yüz kızartıcı bir durumu yoksa kimse alamaz. çatır çatır da hem kendine, hem ona nafaka alırsın. manenevi tazminatını da alırsın. çok sindirmişler seni, üzüldüm. şartları oluşturana kadar da hiç bir şekilde iletişime girme. başka çözüm yok. :KK43: mesleğin var mı?

Hayır yok malesef

Su ailesi ile yasayan erkekleri de ben anlayamıyorum. Madem ayrılamayacaksın anacigindan ananın koynunda devam et yasantina ne diye evlenip o kadınında hayatini mahvediyorsun . Cidden mutlu olabiliyor mi bu erkekler merak ediyorum benim kv yaz tatillerinde 20 günlüğüne geldiğinde bile esim seni özlüyorum annem varken doya doya sarılıp öpemiyorum derdi e bunlar 7x24 birarada nasıl hoşnut olabiliyor bu adam bu durumdan

Anasından ayrilamayanlar galiba ama söz konusu senin ailen oldu mu gitmesende olur . Aksine o onlarla vakit geçirmeyi tercih aciyo erken yatmasina felan gönlü olmaz annesinin

Back
X