kayınvalidem ve görümcelerimden bıktım boşanmak istiyorum...

Yani onlar dolduruşa getiriyolarmi tam emin değilim ama onların yanında bana bağırıp kiziyo odaya aşkım diyerek giriyo anlam veremiyorum
Bu yazdiklarinizdan ayri eve ciksaniz sorunlarin bir kisminin çözülebilecegini düsündüm.
Sayfalari okuyamadim belki yazan olmustur ama, ailenizi devreye sokup ayri eve cikmayi deneseniz?
Benim bi amcamin kizi kacarak evlenmisti kv ve gorumceleriyle yasadi bir sure, sonra devam edemiycem deyip baba evine döndü.
Arada cocuk var ayrilmayalim deyip ayri ev tuttu esi. Simdi daha iyiler ama kacmis olmanin slklntisini hala cekiyor kuzenim.

Yanlis anlamayin haddime olmayarak soruyorum, ayni evde kalmayi kabul etmenizin sebebi nedir? Kacmis miydiniz yoksa maddi durumlardan dolayi mi?
Evlenmeden önce maddi durumu toparlayinca ayri ev sözü verilmis miydi?

Cogu kizimiz bu sekilde kabul ediyorlar yani kisa bir süreligine deyip tamam diyorlar ama malesef isin asli oyle olmuyor.

Görücü usulü evlendim ben ama isteyerek esim çok iyi davranırdı bana o zamanlar evin bi oğlu olduğu için yanımıza alcaz dediler bende hiç kötülük düşünmedim böyle insanlar olduğunu bilmiyordum kabul ettim öyle ayrı ev sözü verilmedi ama ilk zamanlar kayinpederim altinlarla bi kooperatife yazilmamiz i istedi esim evimiz varya dedi annesi de kocasıyla hemfikirdi ama babam yokken de eşime oğlum benim yanimda kalır bana bakar beni koyup gitmez diye acitasyon yapıp aklını çeldi

ev ev üstünde olmaz ...al bebeğini git ailene başka ne yapacaksın kendi kendine düzelmez bu durum .

2.bebeği de yapmadan dur de bu gidişe , daha tek çocuğun var ,kendi ayaklarının üstünde durursan kimse seni ezemez . ama 2.çocuğuda yaparsan bu adama iyice bağımlı olursun .

Şimdi bile bağımlı gibi hissediyorum oğlum akşama kadar baba diye sayıklıyor icim el vermiyor onu babasız bırakmaya ama bana değer vermeyen bi insanlada yapamıyorum mutsuzum

Şimdi bile bağımlı gibi hissediyorum oğlum akşama kadar baba diye sayıklıyor icim el vermiyor onu babasız bırakmaya ama bana değer vermeyen bi insanlada yapamıyorum mutsuzum
tatlım hemen boşanma zaten git ailenin evine belki aklı başına gelir ,ozaman isteklerini koyarsın önüne . ama baktın niyeti yok yine aynı şekilde davranacak ozaman ayrıl bence . sırf çocuk için , geriye kalan hayatın çileyle mi geçecek,senin mutlu olmaya hakkın yok mu . bir sürü boşanmış çift var çocukları var.oğlunda alışır elbet .huzursuz evde oda mutlu olamaz zaten psikolojisi bozulur,hergün kavga hergün kavga .

valla ayri da otursaniz tek erkekse boyle cocuklarinin hayatinda hala ustunluk istiyo anneler. biz ayri oturuyoz cok iyide anlasiriz kayinvalidemle ama ogluna benim yanimda sanki sevgili gibi davraniyo opmeler sarilmalar beni ozledinmi demeler zaten hergun gorusuuolar bende hamileyim erkek cocuk bekluyorum insallah ilerde bu dediklerimi unutup ayni hataya dusmem

Aynı şeyleri çok yaşadım kv bebeğin olduktan sonra aynı stratejiyi onda deneyeceginden emin olabilirsin Allah kolaylık versin şimdiden

Tüh ya aslinda kayinpederinizin fikri çok güzelmis keske esiniz bu firsati tepmeseymis. Peki kp ile araniz nasil? Daha sakin ilimli biriyse onunla bu konuyu tekrar gündeme getirebilirsiniz.

Ayri ev olarak kabul etmezse de yatirim amacli diyebilirsiniz. Mesela baba sizde kaldigimiz icin kira masrafimiz yok, artirdigimiz parayla bir ev alsak yatirim amacli deseniz? E sonra da ev fikrine biraz daha alisilmis olur belki.
Üzüldüm durumunuza, iyi niyetle yaklasmisiniz ama ev ev üstüne gercekten olmuyor polyanna bile idare edemez bekar kizlara yine yeniden duyuralim

Ilk olarak altinlarimin yarısı artık yok ilk başlarda kp çok severdim ama artık onu da doldurdular bana karşı yanlış yerlere cekeceginden eminim

sizin o evde saygi gormeniz icin kocanizin sizin arkanizda durmasi lazim bunuda olay yasadiginda hakliligini ispatlayarak baslaki kocanda onlara degil sana hak versin zaten esin senin yaninda olsa hic kv gorumcen ezermi seni

Annem sürekli sen mutsuzsunhiç durma geliyim aliym seni diyor bayram geçsin diye bekledim bilmiyorum acaba ben mi biseyler i abartiyorum
Annen gel diyorsa git bir süreliğine. Pasif olma. Kendini ezdirme. Bir şey dediklerinde sen de cevap ver sessiz kalma. Aynı ev içinde olmaz. Keşke baştan kabul etmeseydiniz.

Hersey este biter bi devirde kayinvaledeyle yasamakta ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…