Kızlar merhaba;
daha önce ki konumu okuyanlar bilir kaynan ve görümcenin bana neler yaptığını ki o sadece biriydi.
Neyse asıl konuma geçeyim az önce görümcem face e bir fotoğraf koymuş afedersiniz çilek karpuz üzüm olan bir tabak ve incir olan başka bir tabak. Altına keyfime yok diyecek oh sefam olsun yazmış.. afiyet bal şeker olsun gözüm yok ta. Ben hamileyken canım karpuz çekmiştide almamışlardı para yok sonra yersin diye o zaman nasıl içime oturduysa hala atamadım. Görümce de şimdi hamile kaynanamın evinde yaşıyorlar.
Biz şu an eşimle ciddi anlamda zor günler geçiriyoruz ben çalışıyorum eşim 2 ay işssiz kaldı oda bir aydır çalışıyor. Dibe vurduk ama çok şükür bir işimiz var çalıştığımız. Geçen gün kaynanama anne kredi çek bana ver zor durumdayım ben borçlarımı kapatayım her y taksitlerini ben ödicem demiş kaynanamda çekemem demiş. O zaman kızına söyle senin evinde kocasıyla oturuyor beni sokağa attın bana her ay 300 tl kira verecek demiş.(bunu demesinin sebebide görümcem biz orda oturuken bizden istemişti o da ayrı bir konu) onlar zor durumda oğlum şu an demiş.
Velhasıl kelam ben bebeğime yedirecek ekmek bulamzken onlar orda sefa sürüyor ve daha birgüne birgün arayıp ta birşeye ihtiyacınız varmı diyen bir insan değil hakkımı hiç birşekilde helal etmiyorum allah onları bildiği gibi yapsın inşallah.
Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.
Öncelikle bence ne deseniz haklısınız. Ben de kaynanadan muzdarip biri olarak size hak veriyorum. Herkes haddini bilmeli. Yaşı büyük diye eşimizi doğurdu diye bu onlara herşeyi yapma ve söyleme hakkı vermiyor.
Bende görümce vs yok. Kaynana var ve 6 yıldır aynı çatı altında yaşamaktayız. Saçlarım beyazladı vve henüz 23 yaşındayım diyeyim de durumun ciddiyetinin iyice farkına varın..
Benim kaynanamın bi huyu vardır. Şahane rol yapar. Mesela şimdi bize misafirliğe falan gelseniz "ay bal gibi bi kaynanan var daha ne istiyorsun?" dersiniz. Ama öyle değil. Bunlar sadece rolünü iyi oynayan birinin insanları kandırmacasından ibaret.
En başından beri beni sevmedi. Oğluna kraliyet gelini alacaktı da benim haberim yoktu heralde. Evlendiğimiz ilk zamanlar ne dışlanmalar yaşadım ben mutfaktayken eşime benim duycağımı bile bile "yolla bunu babasının evine" diyordu. Beni görünce yüzünü şeytan görmüş gibi buruşturuyordu ve bunu yaparken hiç çekinmiyordu. Yüzünüze alenen böyle bakan birini hayal edin.. Sinirlendiniz dimi? Şimdi dersiniz peki sen bunları hak edecek ne yaptın diye.. Hiçbirşey.. Açlığa da tokluğa da sesimi çıkarmadım saygısızlık etmedim bağ kurmak orta yolu bulmak için didindim durdum. Boşuna.. Kadının ruh hastası olduğunu fark etmek yıllarımı aldı. Gece uyurduk gelir yorganı benim üzerimddn çeker eşimi örterdi ben sabaha dek donardım. Birgün hiç unutmam yeni eve taşınmıştık wc'deydim tuvalet kağıdı bitmiş değiştirirken birde baktım içinde bişey yazıyor. Büyü yapmış ayrılalım diye! Kazancı ne olacaksa?!
Bir gün de hiç unutmam kızım 2 yaşında falan.. Bana demez mi "sen oğlumu büyüyle kendine aşık ettin yoksa o seni istemezdi" diye !!!!.........!!!ben kudurdum.. Yahu ben büyüyü sende gördüm be nemrut, ben kim büyü yapmak kim? Kendinle karıştırma beni diyemedim ya içim hala yanar..
Aileme de çok fenalıkları oldu. Annem gelirdi kardeşimle, kapıyı açmazdı evde olduğumuz halde.. Bana da açtırmazdı hala düşündükçe ağlarım.. Daha nrler neler... Yazsam soluğum kesilir o derece. Şimdi de kızıma sarıyor.. Çocuk ona ters bişey söyledimi vurmalar, senin içinden geliyor bu kötülük demelerrr hemde 5 yaşında çocuğa!! Ben araya girince de tabi çocuğun haklı zaten bilerek yapıyor sende bişey demiyorsun gidicem ben kına yakın demelerrr!!!! Aahh ahh içimden s.git diyorum avaz avaz.. Ben bu ruh hastası ile yaşıyorum. Amaaa elinde avucunda ne varsa eve harcar. Dolabì doldurur, kredi bile çekti zamanında, asla cimrilik yapmaz o konuda.. İkinci kez hamileyim düşük tehlikesi yaşadığım ve hep yattığım dönemlerde bana o baktı.. İnkar edemem. Ama ne niyetle allah bilir. Benim için mi yoksa bebek için mi bana baktı tartışılır..işte böyle tezatlıklar dolu bi hayatım var benim.
Diyeceksiniz ki madem bukadar fena bir kadın niye aynı evde yaşamayı kabul ettin. Çünkü içimde kötülük yoktu. Evlenirken de bile bile kabul ettim. Bunları yaptığı halde de eşime yolla onu demedim. Bi sussa benle ve ailemle hiçç uğraşmasa benim için hiçbi mahsuru yok. Eşime anlatsam da yaptıklarını mecbur annesi ne yapabilir ki? Çok kereler aramızda kaldı adamcağız.. Kadının ayrı bi eve çıkması muhtemel değil. Eşi vefat etmiş ve tek çocuğu var o da kocam. Yani bi nevi mecburiyet.
Çok uzadı afedersiniz ama şöyle bişey deme istedim. Sanırım siz kaynana ile aynı evde yaşamıyorsunuz. §imdii... Size her türlü yardımı sadece ortada oğlu var diye mecburen yapsa ama dört dörtlük evinizi doldursa fakat 7/24 yan yana dip dibe size full psikolojik baskı uygulasa bu daha mı hoş olurdu? Dua edin ki sizden uzakta. Tek avantajınız bu. Kafaya takılacak bi durum yok. Siz de ondan bişey istemezsiniz olur biter. Allah elbette ki yaptıklarını cezasız bırakmayacaktır onun.