samimi olma canım.. istediği kadar fikir sunsun, resim göndersin hıı tamam de geç.. onun gönderdiği resimleri fikirleri beğensen bile uygulama :) kayınvalidenin yaptıüı da çok ayıp.. sende saygı çerçevesinde cevabını ver cnm.. altta kaldkca daha çok ezerler.. seni yönetmelerine izin verme..
cnm söylesen ne olacak eşine sizin aranız bozulacak benimde ağzım hiç durmaz söylerimde söylerim karşımdaki duvar abartıyorsun falan der eşim bize büyük sorun gelen şeyler onlara önemsiz gelir ama gerçi çok şikayet etmemiz bizim zararımıza olur ilerde daha büyük bir saorun olduğunda inandırıcılığımız hiç kalmayacak o nedenle ufak tefek şeylerde sakinliğimizi korumak görmezden gelmek en güzeli
Bu zamana kdr hic bisey demedim. Kayinvalidemn yaptigini anlatmadm bile.sadece gorumcemn fikir sunmasni soyledim. Oyle demez kotu niyetli degk falan diyo.biktm artk
Benim basimda da aynisi var seni cok iyi anliyorum canim hep laf sokmalar mutfakta yardim istegimi reddetmesi aynisi bizim gorumceler birbirini taniyomu dedim acaba ben artik agzimla kus tutup getirsem yaramayacagini anladigim icin artik kendimi yipratmiyorum onlar icin zaten haftada bir goruyorum bi sey soylediginde kendimi ezdirmiyorum ama cok herseyimi anlatmiyorum sende o yokmus gibi davran keyfine bak degmez inanki degmiyor bu kadar ince dusunme o soylesin yuzune tamam abla sensin de ama onun dediginide yapma bak bebisin olacakmis kocanla ikiniz begenin yatak odasini sonucta senin bebegin kullanacak en guzel secimi siz yaparsiniz allah kolaylik versin bize baskada bi sey diyemiyorum
Herkesin icindr ezerek konusuyorlar. Evlerine giderm yardim eymk isterm izin vermezler. Bana geldiklerinde koseye oturur masadan bir sey kaldirmazlar. Gecenlerde eltime gittik. Ikimizdr hamileyiz. Eltimin basi donuyo surekli.brnm agrilarm var.eltimin eli de yavas biraz.masayi topladik butun bulasiklarini yikafim diDim.gorumce oturup onune hizmet bekledi.ama kayinvalidemn evindr bize is yaptirmiyo. Bulask makinesi dizilcrk masaya hazirlancak 10yasondaki kizini cagitip ona yaptiriuo.ben yapayim abla dytm yok o yapsin diyo bahanesi dr alissinms.
Bebeklr ilgili fikir veriyolar.sanki ben sordim.yok elbise giydir yok tulum giydir. Ogullarininn parasini harcyrm gibi tavirlar takiniyolar. Bana surekki calis kizim cakis diyolar.goren de iyiligimi dusunuyo sanir.kendi kizlari otursun biz calisalim.ona neyse. Bi ara esim de onlardan ekilenip calisabikirsn dedi.tepki gosterdm ben de smdi bisey demiyo. Her seye karisiyolar ya.hadi kayinvalidr tmm da gorumceye noluyo ki.surekli laf sokmalar. Kiskaniyo resmen kardesnden
mutfağına başkasının girmesini sevmiyor olabilir
başkasının evinde de iş yapması gerekmiyor bence
bebek odası içinde resim göndersin
ille de bunu alın demedikten sonra nolcak ki
kv nin kıyafetin parasını sorması da bana kötü gelmedi
ama kalkıp x in parasıyla aldın derse işte orda fesatlık vardır
sen ayrımı iyi yapacaksın
mesela eşine neden resim yolluyor yollamasın dersen
annen neden kıyafetin parasını soruyor dersen
eşin seni ciddiye almaz
eşine yoruma açık olmayan konuları anlat sadece
x in parasıyla aldın söylemini ilet mesela
her konuyu öne sürersen eşin gereksiz yere alınganlık yaptığını düşünür, ciddi konularda arada kaynar
kocam beni seviyo da ondan alıyo, herkes onun gibisni versin
aman ne güzel yetiştirmişiniz benim için doğurmuşun de
geç
ne canını sıkıyon
otur keyfine bak gidince
size gelince de sen hizmet edersin
çalışmak da istiyosan çalış diilse de istemiyorum kocam da istemiyo, yorulma diyo de
Yardım etmeni istemiyorlarsa,etme bence.
Bazı insanlar mutfaklarına,düzenlerine karışılsın istemezler.
Eltine ve sana yardım etmemesi herhalde yaşça sizden büyük olmasındandır.
Bunlar önemli değil.
Sürekli fikir sunup yönlendirmesi,eşine bekarken de yaptıkları birşey olmalı.
Zaten sana da söylemiş,nasıl otorite kurdun diye.
Görümcen otorite meraklısı,en iyisini ben bilirim diyen bir kadın gibi görünüyor.
En kötüsü oğlumun parası denmesi gibi geldi bana.
Ben olsam,"e tabii oğlunuzun parasıyla aldım,kimin parasıyla alacaktım" derdim:)
Bir de kayınvaliden ve görümcen,hiç çalışmışlar mı ?
Çalışmamışlarsa,sen de kocanın parasını harcıyorsun diyebilirsin.
Bir de canım,eşine herşeyi söylersen,seni kötü niyetli zanneder.
İnsan sevdiğinin kusurunu görmez.Görse de başkasına karşı savunur.
40 yıllık annesiyle ablasının tavırları ona kötü gelmeyecektir.
Bence şikayet etmeden cevabını kendin ver.
Eşine yansıtırlarsa,şaka yaptım veya kötü niyetle söylemedim dersin:)
Herkesin icindr ezerek konusuyorlar. Evlerine giderm yardim eymk isterm izin vermezler. Bana geldiklerinde koseye oturur masadan bir sey kaldirmazlar. Gecenlerde eltime gittik. Ikimizdr hamileyiz. Eltimin basi donuyo surekli.brnm agrilarm var.eltimin eli de yavas biraz.masayi topladik butun bulasiklarini yikafim diDim.gorumce oturup onune hizmet bekledi.ama kayinvalidemn evindr bize is yaptirmiyo. Bulask makinesi dizilcrk masaya hazirlancak 10yasondaki kizini cagitip ona yaptiriuo.ben yapayim abla dytm yok o yapsin diyo bahanesi dr alissinms.
Bebeklr ilgili fikir veriyolar.sanki ben sordim.yok elbise giydir yok tulum giydir. Ogullarininn parasini harcyrm gibi tavirlar takiniyolar. Bana surekki calis kizim cakis diyolar.goren de iyiligimi dusunuyo sanir.kendi kizlari otursun biz calisalim.ona neyse. Bi ara esim de onlardan ekilenip calisabikirsn dedi.tepki gosterdm ben de smdi bisey demiyo. Her seye karisiyolar ya.hadi kayinvalidr tmm da gorumceye noluyo ki.surekli laf sokmalar. Kiskaniyo resmen kardesnden
Eşinizin bu tip konularda "aaa karıcım haklısın ben hemen annemin ağzının payını veririm şimdi"demesini bekliyorsanız
üzgünüm ama daha çok beklersiniz.
Erkekler zaten normalde böyle konuları hiç dikkate bile almazken
bunu annesi ve ablası için söylediğinizde umursamaması gayet normal malesef.
Ama üzülmeyin yanlız değilsiniz bir çok erkek böyle zaten:)
Tavsiye vermesine takmayın kafanızı
Herkes verebilir netice de onlarında yeğeni ve torunu
Benim kayınvalidenin de herşeye mutlaka bir tavsiyesi vardır ama
neticede ben istediğimi alırım:)
Siz de öyle yapın hee hee deyin geçin
böyle şeyleri eşinize anlatıp boşunuza aranıza soğukluk katmayın bence
yazık edersiniz ilişkinize
Keyfinize bakın siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?