Kayınvalidem ve ilk gece sorunu...

lütfen bu konuları konuşmak istemiyorum. aklı başından insanların neyin ne şekilde olacagını biliyoruz. bu şekilde konuşmak beni rahatsız ediyor diye açık açık ama yumuşak bir şekilde ifade edin..

evlendiğimin ertesi günü kayınvaildem yakın bir akrabasına arattı. benim durumumu merak etmiş güya iyi niyetinden ama kendi aramaya çekinmiş. hani acı, kanama gibi bir durum varmı diye! ben saf saf konuştum. şimdiki aklım olsaydı yukarda size yazdıgımı söylerdim. çok rahatsız edici bir durum... benim ailem bile bana sormadı!

anlamadim bunda bozulacak ne var?
kadin, sen de bir kadin oldugun icin, acin kanaman varmi diye sormus, ne güzel bir ilgi... neden herseyin altinda bir buzagi ararsiniz bilmem. annen ise senin gibi namahrem gürdügünden sormamistir, yurtdisinda yasamis olan kayinvalidene göre ise namahrem degil cok normal bir durum oldugundan sormustur. eger utaniyorsan utaniyorum bu konulari konusma benimle anne dersin.

oooooooo kaynanamı bır kenara bıraktım kendi mahallemdekı komşularım bıle onun derdınde takma boşver konuşulan şeyler bunlar genellikle namzadı ilk cinsel birleşmeydi falan herkes merak eder bunları çevrendeki sorarlar kendi annen bıle merak eder aslında ama sormaya çekınebılır geçiştir gitsin sadece sana yapılan bır sey değil he kaynanan nerde ayıp etmiş kaynına söylemiş orda gerçekten dengesizce davranmış :40:

evet kaynina söylemesi bence de dengesizlik...

tobe yarabbim:))) annecim ama bunlar yatakla yorgan arasinda kalir cok gizli deyin:)))gulmseyin.. bi dahaa sormaz zaten:) daha bi ustunde durulursa kizdiginizi orurse dusman beller oyle saka kilikli kapatin konuyu bence:):37:

Benim kayınvalidem böyle ilk gece muhabbeti yapmadı ama evlendiğimizin ertesi gününden hergün aramaya başladı, ne yapıyorsunuz çok merak ediyorum, bir kamera olsa da izlesek filan gibi saçma sapan muhabbetler yapıyordu, yeni evliler ne yaparsa, ona neyse artık.
Böyle saçma insanlara gereken cevabı vermezseniz hiç bir zaman hadlerini bilmiyorlar malesef.

yok artık!!! nasıl bunu diyebilir yaa?? kamera olsa da izlesek miii???bu nasıl bi muhabbet??

Ayıp denen bişey var,,
Kimsenin bu kadar özelime girmesine izin veremem, bence sizde izin vermeyin!
En basından tavrınızı belli edinki sonradan tepki gösterirseniz daha önceleri böyle değil di gelin demesin,,

kayınvalideniz daha nişanlıyken byle birşeyi söyleme cesaretini nereden buluyor acaba. . !! Bir kez daha söylediğinde terslemezseniz devamı gelicektir. . Kendini savunmak cevap vermek terbiyesizlik falan değildir sonuçta.bu cümleyi tekrar ettiğinde aramızdaki iletişimn bozulmasınımı istiyorsunuz heralde derseniz iyi olur bence :51:

''ilk gece namazını bilmek nasıl dini bir vecibeyse eşler arasındaki mahrem konuları (boşanma durumu dahi olsa bile) başkalarıyla konuşmamak da dini bir vecibedir. bence böyle konular konuşulacak konular değil. mühim bi durum olduğunda araştırır öğrenirim inş'' deyiverirsin olur biter. artık anlayan da anlar haddini bilmesi gerektiğini. daha da ısrarla açıyosa sen de aranızdaki üsluba göre sertleştirirsin tavrını ki bu konulardaki hassasiyetini anlasın..

bence bu konuyu acması cok sacma olmus canımm sonucta sen aklı basındasın ve onunla deil ogluyla yasıcaksınn :19:
baktın konusunu acıyo kalk yanından git yada hiç cevap verme catlasınnn...:34:

kayınvalidem dengesiz bir insan gerçekten ...
mesela nişanlım askere gidecekti ben ona hediye almıştım.iç çamaşırı,terlik,çorap,el-yüz havlusu falan...
hediyeyi verdim bu baktı bu terlikle napıcak orda kullanamaz dedi. bende kullanmazsa dursun evimize getirsin orda kullanır dedim. sonra el-yüz havlusunu açtı bunu napıcak banyo havlusu almadın mı dedi. ben şok oldum. çok biliyorsan onu da sen al diyecektim. zor tuttum kendimi
böyle herşeyden memnuniyetsiz tavırlar falan... insan teşekkür eder ,nezaketen gerek yoktu falan der.ki ben o zaman çalışmıyordum bile harçlığımla almıştım.

allah sana peygamber sabrı vermiş, ben olsam şaka yollu gülerek böyle lafı sokuştururdum aranızda geçen her husumette öyle susmakla olmuyor tepene kadar çıkmış evlenince evinizden çıkmaz bu söyliyim :24:

kaynanana harbiden uyuz oldum ama bidaha ilk gece namazı diye konu açarsa hayırdır anne sorup duruyosun yoksa sende mi bizle kılıcaksın de belki bundan anlar

bunun yurt dışında büyümeyle filan ilgisi yok bence... çok ayıp gerçekten yaptığı...

nişanlına söyle o uyarsın sert bir şekilde... sen bu sorulara muhattap olmak zorunda mısın canım yaaa!!

Ayıp be .. Sanırım ben buna katlanamam terslerim oğlu ne kadar birşey der ki emin ol böyle bir rezillikte terslesen suclu olmassın kadının dediği cok ayıp ya ..
Zaten gıcıgım su kaynana faktörüne ya :33::33:

yurtdışında yaşamış eşi mühendis vs...dışardan bakanda bişey sanır.."insan"olmak herkese nasip olmuyo gerçekten yazık nedir bu gençlere yaptıkları eziyet !! bendede var bi tane!!

ayıp densızlık sende dekı anne ben bısey bılmıyorum sen pederle ılk gece ne yaptın a dan zye anlatta ogreneyım bak hıc atlama mazallah yanlıs falan yaparız yanlıs olmasın de

Sadece kaynanalar degil , genel de evli barkli orta yasli kadinlar merakli böyle seyleri konusmaya .

Benim dügünüm türkiyede oldu sonra almanyaya geldik, eltim bana onlarda oldugumuz birgece, büüyk bir hevesle " cok merak ediyorum ilk nerde beraber oldunuz " diye sormustu . Cok sasirmistim, yani evli barkli bir kadin bunun nesini merak eder , kaynanam hakeza esiyla cinsel hayati hakkinda uluorta malumat verir.

Bu merak doyumsuzluktan mi azginliktan mi yoksa cahillikten mi cözemedim , yani bi kefeye koyamadim :31:

Bide hep beraber oturup kocalariyla gece ne yapmis etmisler bunlari birbirlerine anlatan kadinlar var onlarda ayri vakia .

Back
X