Kayınvalidem ve ilk gece sorunu...

İlk gece merakına namazı bahane etmiş öyle giriş yapmış
Sizin özeliniz.Kimse karışamaz karışmamalı.
Bir daha dillendirdiğinde açık açık söyle canım bu konudan bahsedilmesinden hoşlanmadığını
Bazende yeri gelince konuşmayı bileceksin yoksa çoook ezerler inanki salak sanıp
Saygısızlık yapmadan tabi.nişanlınada bildir bu durumu oda konuşsun annesiyle tabi anlarsa kayınvalideniz:)

Sadece kaynanalar degil , genel de evli barkli orta yasli kadinlar merakli böyle seyleri konusmaya .

Benim dügünüm türkiyede oldu sonra almanyaya geldik, eltim bana onlarda oldugumuz birgece, büüyk bir hevesle " cok merak ediyorum ilk nerde beraber oldunuz " diye sormustu . Cok sasirmistim, yani evli barkli bir kadin bunun nesini merak eder , kaynanam hakeza esiyla cinsel hayati hakkinda uluorta malumat verir.

Bu merak doyumsuzluktan mi azginliktan mi yoksa cahillikten mi cözemedim , yani bi kefeye koyamadim :31:

Bide hep beraber oturup kocalariyla gece ne yapmis etmisler bunlari birbirlerine anlatan kadinlar var onlarda ayri vakia .

bu merak tamamen kör cahillikten bence yaaa...

senin kayınvalidene de kocaman bir yuhhhh diyesim geldi..

hep beraber oturup kocalarıyla ne yaptıklarını konuşan kadınlar da muhtemelen hayallerinde ne yaptıklarını anlatıyorlardır...

düşündüğün şeye bak:))

annecim biz hiç birşey bilmiyoruz o gece sende gelirsin bize ne yapmamız nasıl davranmamız:)) gerektiğini söylersin de

o senin özelini konuşmaya utanmıyorsa sen neden utanıp sinir yapıyosun daha evlenmeden seni yıpratmasına izin verme lütfen yıpranmak

istiyorsa yıprat

İlk gece merakına namazı bahane etmiş öyle giriş yapmış
Sizin özeliniz.Kimse karışamaz karışmamalı.
Bir daha dillendirdiğinde açık açık söyle canım bu konudan bahsedilmesinden hoşlanmadığını
Bazende yeri gelince konuşmayı bileceksin yoksa çoook ezerler inanki salak sanıp
Saygısızlık yapmadan tabi.nişanlınada bildir bu durumu oda konuşsun annesiyle tabi anlarsa kayınvalideniz:)

aynen öyle ipleri bir ele verirsen eyvah fakat ciddiyetini koru mesafenide o konularla ilgili konuşma senin ağzını arıyor bu konularda cıvıkmı değilmi diye bütün bayanlar hepimiz için gecerli ciddiyetimizi koruyalım iyi geceler

valla bana öyle geliyorki bu kadın gecenin sonunda çarşaf bile istemeye gelir haberin olsun canım :) baya dengesi bozuk biri gibi geldi bana.... bence sırf meraktan soruyor...namazdan duadan girip lafı oraya bağlayacak....bazı işgüzarlar vardır öyle....düğün sıralarında sürekli geline akıl vermek isteyen sinsi sinsi gülen soran sürekli inceleyen divit divit kurcalayan falan....fırsat verme....terslemek olmaz şimdiden tavır alır sana...ama şaka yollu ima et.... ben böyle özel mevzulardan konuşmaktan hoşlanmıyorum anne...bu kadar basit...tekrar sorarasa artık bu onun ne olduğunu gösterir bacım...dikkat et derim başka bişey denmez...

Gerdek gecesi İster ilk gece olur ; isterse 51. gece..Bundan kime ne..İlk gece namazını ister kılarsınız.ister kılmaz..Kime ne bu kadar ayrıntıdan....Bu kadar özele de burun sokulmaz ki...Bence sen kayınvalidenle araya biraz mesafe sok.. Bu kadar rahat konuşamamalı..İlerde başını çok ağrıtır,olmadık durumlarda müdahale etmeye kalkar...Oldu olacak cinsel ilişki pozisyonu da tarif etsin tövbe tövbe yaaa...:36:

Son düzenleyen: Moderatör:
yes-ım sen ne kadar dobra bırısın yaa konusmaların cok hosuma gıttı yorumların aklına ne gelıyorsa pat dıye cekınmeden soyluyorsun neguzel valla bravo sana

Yorumunu şimdi gördüm kusura bakma :77: Çok teşekkür ederim canım o senin gönlünün güzelliği :17:

bu tarz konular 2 kişi arasında geçecek özel konular anneciğim,konuşmaktan ve konuşulmasından hoşlanmıyorum..olmamış çocuğa don biçilmez o gün geldiğimizde kendimiz ne yapacağımızı biliriz güzel zihninizi bunlara takılıp yormayın,biz hallederiz diyip gelecektede bu tarz konuları açmasını engellemiş olursunuz..nişanlınızı araya sokmayın o zamanda canınızı sıkacak şeyler söyleyebilir..sana söylemeye utanmıyorda bayan bayana konuşuyoruz utanıyor gibisinden bence kendiniz halledin,ve asla özeliniz hakkında ne konuşturun ne de yorum yaptırın bu konuda mesafeyi bilsinler..

böyle dese kaynana adını çıkarır kızcağızın
ailesine falan da söyleyip....
hmmmm sizin kız zaten yapmış yapacağını diye utandırır
belli olmaz valla diğer konularada baktım arkadaşın
kayınvalidede yaşam standartlarına göre bir şehir görgüsü olması gerekirken
maalesef ki bi köylü kurnazlığı var....
hiç sevmediğim insan tipidir
Allah yardımcınız olsun...

Yorumu görünce yazmadan geçemedim.

Benim bildiğim köylüler kesinlikle adet olduklarını dahi açıkça söyleyemeyen , utanan edepli hanımlardır.
Yani bu konunun köylülükle şehirlilikle alakası asla yok.
Aile ve etrafındaki insanlardan kaynaklanıyor edepsizlik, görgüsüzlük.

herkese merhaba aylardır işten güçten giremedim siteye.
merak edenler için evlendim.eşimin ailesinden de kendi ailemdende ayrı şehirlerdeyiz.kafamız rahat:)
borçla falan evlendik ama neyse ki bitti sayılır borçlarımız.
kayınvalideme ilk gece konusunda fırsat vermedim.düğün gecesi otelde kaldık ertesi günde hemen balayına
ordan dönüşte 1 gece ugrayıp evimize geldik.
son bomba da beni facebookta engellemesi inanabiliyormusunuz?:)))
7/24 facebookta ben o kadar girmiyorum hayret doğrusu:)

okuyunca bana abest gelmedı cunku yasadıgım konulardı bunlar ....

kayınvalıdenızın sızı bılgılendırmesı cok guzel ama yerı ve zamnında olmalıydı bu zırt bırt degıl ve bır kere denmelı uzatılmamalı yanı.. benım kayınvalıdem evlenmeden bır hafta önce söylemıstı bas basa bır odada konustu benımle kımse yoktu bende bıldıgımı söyledım bu konuları orda kapandı konu ...

yanı abest buldugum tek sey kayınvalıdenızın zırt bırt ılk geceden bahsetmesı ve kaynınız gelınce utanmadan konuya devam etmesı ....ayıp yahuuu

ayrıca bırdaha konusursa bu konuları guzellıkle son kes uyarın bırdaha dıyemez sanmıyorumn

bılıyorum annecım deyın bırdaha konusmasak falan deyın ..eger buna ragmen yıne konusursa tersleyın baSKA CARE YOKK SİNİR BOZUCU GERCEKTEN UYARILMAK ZIRT BIRT AYNI KONU HAKKINDA

kızlar şuan güncel bir sorunum var biliyorsunuz
bilmeyenler için :
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/433552-nasil-evlenecegim.html

Bu sorunlar yetmezmiş gibi birde kayınvalidem ilk gece konusunu açıyor.zaten sinir oluyorum kendisine... neyse konu şu:
kayınvalidemle ilk tanıştığım zaman üniv.de okuyordum nişanlımın evine gelmişti beni de oraya davet etti.neyse konuşurken konu dualara ve namaza geldi.bana pat diye ilk gece namazını biliyomusun?kılıcakmısın? gibi saçma sapan sorular sordu.ben acayip bozuldum konuyu geçiştirdim ve nişanlıma söyledim durumu. inanmıyorum... gerçekten mi... falan dedi. sonra da annem yurt dışında büyümüş bu konuların konuşulmayacağını bilmez dedi.
neyse zaman geçti nişanlandık ben evlerine gittim gece oturuyoruz ikimiz
yine aynı konu ilk gece şöyle ilk gece böyle... bana bi sıkıntı baştı anlatamam.. o sıra da kaynım girdi.noldu falan dedi.
bu gülerek ilk gece namazından konuşuyoruz dedi.çocuk utancından balkona çıktı. ben yine geçiştirdim konuyu tabi...
inanılmaz sinir oldum . benimde abim evlendi annem kesinlikle bu konuları konuşmadı yengemle. bu nasıl düşüncesizlik yahu...
haa bu arada nişanlıma siz birlikte olmuşsunuzdur falan demiş.çatlıycam valla sana ne kadın!!!
şimdi yine konuşacak diye stres yapıyorum
sizce ne demeliyim?valla tersleyesim geliyor.
sizinde başınıza geldimi? bana mı çok abes geliyor?

"Bu tür özel konulari, konusmaktan hoslanmiyorum" diyebilirsiniz.

bence o konuşurken duymamazlıktan gel, duvarları filan incele..şu an kafam dağınık dediğinizi anlayamıyorum filan de :))
çok komik olur eğlence yarat kendine :))

tatlım sıkıntına gülmek istemem ama inanki benim başıma gelse catlardım gülücem diye... ay ben bu kadar düşüncesizlik görmedim.. he sana bırseyler soylemek ısterse ılk gece adetlerınden bahsetmek ısterse ceksın kenara soylesın yanı.. yurt dısında buyumus olabılır.. bu boyle konuları acık acık konusması anlamına gelemez.. bence nısnalına soyle bıran once annesını uyarsın..

herkese merhaba aylardır işten güçten giremedim siteye.
merak edenler için evlendim.eşimin ailesinden de kendi ailemdende ayrı şehirlerdeyiz.kafamız rahat:)
borçla falan evlendik ama neyse ki bitti sayılır borçlarımız.
kayınvalideme ilk gece konusunda fırsat vermedim.düğün gecesi otelde kaldık ertesi günde hemen balayına
ordan dönüşte 1 gece ugrayıp evimize geldik.
son bomba da beni facebookta engellemesi inanabiliyormusunuz?:)))
7/24 facebookta ben o kadar girmiyorum hayret doğrusu:)

facebookdamı engellemiş:53:.inanmıyorum ya kaynanaya bak.:1::1:
:1::1:

Bence senin kv senin ağzını arıyor. Önceden birşeyler yaptınız mı onu öğrenmeye çalışıyor. Sen aaa biliyorum demenle aaa bunlar demekki önceden bişeler yaptıya getirecek. sen sen ol onun dediklerinden sonra sakın biliyorum zaten deme. Konuşmasını istemiyorsan " anne bu konuları konuşmaktan rahatsız oluyorum, zamanı gelince annem beni bilgilendirir zaten" de.İnat eder gibi bir daha açarsa nişanlına söyle o uyarsın. Şimdi sen uyarmadan nişanlına söylersen şikayet etmiş gibi anlar.

Back
X