Kayınvalidem ve ilk gece sorunu...

ya ben cok korkuyorum evlenmekten bunları okudukca.. daha nisanli degilim ama cok soru isaretim var. bunlardan dolayı babamla konusamiyorumm nisanlanicam diyemiyorum sevgilim oldugunu bile bilmiyor.. bnm erkek arkadasımda annesiyle yasıyor babası farklı sehirde ve hiç yardim yapmiyor annesininde hiç maası yok yani anlicaginz tamamen sevgilimin üstünde yük, müstakbel kayin validem iyi bir insan en azindan simdilik öyle görünüyor çok bi istegi yok kendi halinde yasayip gidiyor ama tek hatasi sevgilime yüklenmesi, isi gücü olan diger cocukları 5 kurus vermemesine ragmen sevgilime onu savunuyolar cocugun aldıgı bin lira maas cok degil kendine bi bez parcasi alamio bana hediye almayı gectim hiç oyle bisey olmadi zaten 1 bucuk yıl icinde.. evlenince kirada oturmak istemiyorum diyorum kızıyor bana :(

herkese merhaba aylardır işten güçten giremedim siteye.
merak edenler için evlendim.eşimin ailesinden de kendi ailemdende ayrı şehirlerdeyiz.kafamız rahat:)
borçla falan evlendik ama neyse ki bitti sayılır borçlarımız.
kayınvalideme ilk gece konusunda fırsat vermedim.düğün gecesi otelde kaldık ertesi günde hemen balayına
ordan dönüşte 1 gece ugrayıp evimize geldik.
son bomba da beni facebookta engellemesi inanabiliyormusunuz?:)))
7/24 facebookta ben o kadar girmiyorum hayret doğrusu:)

Burdan çıkacak sonuc devamli nolacak falan diye dsunmemek Alllah bi kapı açıyor sabredene:) Allah bi yastikta kocatsin

ben 9 aylık evliyim. evlendiğimz gece onun bi arkdşyla kocası gelceklermiş yanımıza bana öle demişti nişanlıyken.hangi devirde yaşıyosak.ALLAHTAN eşim nasıl oduysa annesine karşılık verdi.biz bilmiyomuyuz nasıl olucağnı dedide utanıp bi daha diyemedi.sizinde nişanlınız bi şekilde terslemesi lazım.tabi anlarsa...

ben 9 aylık evliyim. evlendiğimz gece onun bi arkdşyla kocası gelceklermiş yanımıza bana öle demişti nişanlıyken.hangi devirde yaşıyosak.ALLAHTAN eşim nasıl oduysa annesine karşılık verdi.biz bilmiyomuyuz nasıl olucağnı dedide utanıp bi daha diyemedi.sizinde nişanlınız bi şekilde terslemesi lazım.tabi anlarsa...

çok afedersiniz de, çüüüüüüüşşş :s
arkadaşıyla kocasına neymiş ki kendisini bile ilgilendirmezken vay anasını

kızlar şuan güncel bir sorunum var biliyorsunuz
bilmeyenler için :
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/433552-nasil-evlenecegim.html

Bu sorunlar yetmezmiş gibi birde kayınvalidem ilk gece konusunu açıyor.zaten sinir oluyorum kendisine... neyse konu şu:
kayınvalidemle ilk tanıştığım zaman üniv.de okuyordum nişanlımın evine gelmişti beni de oraya davet etti.neyse konuşurken konu dualara ve namaza geldi.bana pat diye ilk gece namazını biliyomusun?kılıcakmısın? gibi saçma sapan sorular sordu.ben acayip bozuldum konuyu geçiştirdim ve nişanlıma söyledim durumu. inanmıyorum... gerçekten mi... falan dedi. sonra da annem yurt dışında büyümüş bu konuların konuşulmayacağını bilmez dedi.
neyse zaman geçti nişanlandık ben evlerine gittim gece oturuyoruz ikimiz
yine aynı konu ilk gece şöyle ilk gece böyle... bana bi sıkıntı baştı anlatamam.. o sıra da kaynım girdi.noldu falan dedi.
bu gülerek ilk gece namazından konuşuyoruz dedi.çocuk utancından balkona çıktı. ben yine geçiştirdim konuyu tabi...
inanılmaz sinir oldum . benimde abim evlendi annem kesinlikle bu konuları konuşmadı yengemle. bu nasıl düşüncesizlik yahu...
haa bu arada nişanlıma siz birlikte olmuşsunuzdur falan demiş.çatlıycam valla sana ne kadın!!!
şimdi yine konuşacak diye stres yapıyorum
sizce ne demeliyim?valla tersleyesim geliyor.
sizinde başınıza geldimi? bana mı çok abes geliyor?

senin kaynancık yine ilk gece die konuşmuş benmki erkek kadını tatmin ediyorsaya kadar gitmişti .. ilk başta afalladım bişi demedim ... ikinici konuşmasıda nasıl korunuyorsunuz olunca ben çok sert bir dille bunların çoközel ve konuşulmayacak şeyler olduğunu kimsenin ilgilendirrmediğini bir daha asla bu tür bir konuşma duymak istemediğimi eğer bu tür konuşmalar yaparsa aramızda daha kötü şeyler olcagını söyledim .. oda ne yaptı b,iliyormusunuz aman ne varmış sende bi hoşsun dedi benle tlfnu kapadı kocama sordu soracagını ... kocam ne yaptı biliyormusunuz annesi ne sordu ise sanki normal bişmiş gibi cvpladı sorularını ......
ayyy bunlar aklıma geldikçe çıldırıyorum resmen simdi şükür kocamı adam kaynanamı hadım ettim ama edene kadar ne çektim bir ben bir allah bilir ...

Son düzenleme:
Back
X