- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Emine Poyraz
Azıcık aşım, kaygısız başım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabikiyasâmadan bilemezsin yasa ve gör beraber yaşayamazsaniz aradaki saygı bitmeden eski hayantina geri donersin
Gerçekten her birlikte yaşayan mutsuzmu olur ya hiç kimse mi mutlu değil herkes mi sorunlu kiÇok mutlu bir tablo çizdiniz ama işin içine girince değişecektir.
Bilemiyorum hala şu birlikte yaşama olayını bitirmemeyi anlamıyorum.
İnsan neden kendi ailesini bırakıp eşinin ailesiyle yaşamaya gider.
Ben yapamazdım. Düşkün olduğunuz özel hayatınız sekteye uğrayacaktır. Bence siz de yapmayın.
Benim fikrim tabii![]()
İyi de konfor alanını daraltmanın manası ne? Neden herkes odalarına çekilmek zorunda kalsın. Otel mi orası.Biz yemegimizi yiyip yukarıya odamiza çekilicez dindar insanlar zaten sıkıntı olmaz ki yemeklerini yer odalarina çekilir onlar
Amin amin inşallah umarım yaaBenim iyimser yaklaşabilecegim bir konu değil maalesef.
Az yerim kendi evimde tek başıma oturmayı tercih ederim açıkçası.
Umarım sonucunda mutsuz olacağınız bir karar vermezsiniz.
HANFENDİ düzgün konuşur musunuz prensesim evet kanka gibi anlaşıyoruz neden sizin gibi kavga mı edelim birbirimizi mi yiyelim böyle yazsam mutlu mu olursunuz insan gibi cevaplar verin lütfen.Yani siz prenses falan mısınız?çocuğuma bakacak akşam hazır yemek gelecek yerim odama giderim.e haftasonu da eşimle gezerim.oldu gözlerim doldu.
Hangi kaynana kabul eder bunu.Zaten her yazılana bişey yazmışsınız e siz karar vermişsiniz bize ne soruyorsunuz ?
Zorunda olan kimse yok onların huyları bu yemeğini yer kendi odalarına gider normalde kaynımın ikiside öyle ben zorunda olan birşey mi yazdım bakın bakalım?İyi de konfor alanını daraltmanın manası ne? Neden herkes odalarına çekilmek zorunda kalsın. Otel mi orası.
Dindarsanız daha zor ya, sürekli dikkat etmek durumunda olacak herkes, ooo çok zor.
Bu kadar eminseniz, ikinci bı planınız varsa endişelenecek birşey de yoktur. O zaman neden buradasınız?Sorun olursa ayrı eve çıkarız benim sözüm geçer evde o konuda problem olmaz
Burda okuyoruz işte.Gerçekten her birlikte yaşayan mutsuzmu olur ya hiç kimse mi mutlu değil herkes mi sorunlu ki
Ay inşallah ya çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için tekrar tekrar düşüneceğim kesinlikleBurda okuyoruz işte.
Ben bilmem, yaşamadım, yaşamak bana teklif dahi edilmedi. Yapamam da büyük konuşmayayım, mümkün değill.
Hem seviyormuşsunuz birbirinizi, yerinizde olsam bu sevgiyi kaybetmezdim. Birlikte yaşamaya başlayınca kaybedeceksiniz zira.
İnsan deli gibi sevdiği adamla evlenip de aynı eve girince bile bocalıyor. Siz düşünün.
Umarım mutlu olacağınız kararlar alırsınız.
Canım sormak istedi ve emin olduğumu belirtmedim emin olsaydım burda olmazdımBu kadar eminseniz, ikinci bı planınız varsa endişelenecek birşey de yoktur. O zaman neden buradasınız?
Ama bazı mecburiyetler olacak hayatınızda.Zorunda olan kimse yok onların huyları bu yemeğini yer kendi odalarına gider normalde kaynımın ikiside öyle ben zorunda olan birşey mi yazdım bakın bakalım?
Gerçekten mi ya üzüldüm sizin adınıza gözüm korkmadı değil bu yorumlardan sonra allah yardımcınız olsun benimdeBak kuzenim bizzat oyle bir eve tek gelin gitti. Kaynanasi nasil can ciğer. Nişanlıyken kaynana gelin gibi görmez dik. Ana ayni eve cikinca kaynana birden değişti. Oglunu kiskanmalar vs. Evlerinde huzur yok. Ev dublex ama tek kaynana var oda yetiyor huzur kaçırmaya herseye karismaya. Iyi dusunmek lazim
Çok teşekkür ederim iyi gecelerAma bazı mecburiyetler olacak hayatınızda.
Kusura bakmayın, sizin kadar pembe tablo çizemem.
Benim de abi gibi sevdiğim kayınlarım var.Ama yaşayamazdım evde.
Evimde sürekli tesettürlü gezmem gerekirdi, bu bile zor gelirdi. Odasına çekilsin diye beklemek istemezdim.
Neyse, ben yaşayıp göreceğinizi anladım.
Dilerim kötü görmezsiniz diyeyim.
İyi geceler.
Insan gibi cevap derken?ne kadar saygisizsin.sen bu pabuç kadar dilinle kaynana ile zor anlaşırsın.kim senle kavga ediyor?Kim kimle kavga ediyor tobe yarabbim ya.bi düzgün oku mesajları.HANFENDİ düzgün konuşur musunuz prensesim evet kanka gibi anlaşıyoruz neden sizin gibi kavga mı edelim birbirimizi mi yiyelim böyle yazsam mutlu mu olursunuz insan gibi cevaplar verin lütfen.
Ben dindar değilim de onlarda var birazİyi de konfor alanını daraltmanın manası ne? Neden herkes odalarına çekilmek zorunda kalsın. Otel mi orası.
Dindarsanız daha zor ya, sürekli dikkat etmek durumunda olacak herkes, ooo çok zor.
Gereceksiniz adamlarıBen dindar değilim de onlarda var biraz![]()