KAYİNVALİDEM VE KAYINLARIMLA AYNI EVDE YAŞAMAK ?

Çalışıyormuş kv sizin çocuga nasıl bakacak? İşten çıkarsa öyle büyük bir ev alınırsa sizden de katkı bekleyecekler bu katkı faturalar ve mutfak gideri ile kalmayacak. Ev borcuna da katkı isteyecekler kv işten çıkacaksa yine çıksın sizin çocuga baksın ayrı evde durun. Dertsiz başına dert alma.

Ayy tabiki olurmu öyle şey ama benim işim ağır olucak onun kadar yapamasamda zaten normalinde ona asla iş yaptirmam hep kalkar yardım etmek ister ben oturturum
Bence olmaz ne kadar iyi de olsa olmaz...cunku isten geleceksin yorgun olacaksin o da aksama kadar hem cocuk hem de koca ev ve ogullari falan yorulacak yemekten sonra masa toplamay bulasigi diger seyleri senden bekleyecek, yeri gelecek yorgunluktan yapmak istemeyeceksin kendi evin olsa aman kalsin sonra yaparim dersin ama orda oyle olmayacak...hafta sonu gezmelerine gelince alirim kocami cocugumu gezerim olmuyor malesef ya kvde de sizinle gelmek isteyecek ya da evde durup islerde yardim etmeni isteyecek

çocuktan bikmissiniz bence . kayınvalideya bakitirim rahat ederim diye düşünüyorsunuz. iş dışında da o bakar veya kayinlar ilgilenir rahatça yemeğini yer içerim diye düşünüyorsunuz.

1 yıl daha sabredin çocuğunuzun hala size ihtiyacı var. kayınvalide bakıp siz asgari ücret alacağınıza kayınvalide zaten çalışıyormuş az daha emeklilik için gününü doldursun size maddi destek sağlasın.

çocuk az büyüyünce yakın yerlere taşının. gündüz kayınvalide bakar . 1-2 yıl sonra da kreşe anaokuluna verirsiniz .

şimdi ödemezker belki ama ilerde kayinlar evlenince eltiker sorun yapar . kocamın kredisini ödediği evde yıllarca bedavadan oturmuşlar diyen olur illa. herkes evlenip kv nin biriyle yaşaması gerektiğinde de ilk geline derler yine sen yasa bunca zaman sana hizmet etmiş diye. bu tip olaylar her ailede oluyor ya.
annemin bile hala içinden atamadığı konudur. ilk iki kardeş babayla ortak ödeyerek Mal sahibi oluyor bir arsa alıyor. son kardeş doğrudan ortak tabi.
bazen annem bana ortak araba alalım diyor. yok diyorum anne ortak mal sahibi olunmaz. sonu belli şeylere bulaşmamak lazım.

Pembik pembik hayaller havada uçuşuyor, pambık premses sevilmelere doymuyordu!
Benim de kayinvalidemle aram iyidir arkadaş gibi anlaşırız yaşı sizin kv gibi genç ve yeni nesile ayak uyduran bir insandır dışarıdan gören herkes imrenir filan ama aynı eve girince o is öyle olmuyor, dışarıda geçirdiğiniz eve yaptığınız 4 5 saatlik ziyaretlerdeki samimiyet başkadır bir de aynı evin içinde yaşanılan olaylar farklıdır. Misal kayınvalidem bana 1 hafta kalmaya geldiğinde ister istemez gerilme oluyor bazen, gitsin diye gün saydığım oluyor. Diğer misal kaynım benden 10 yaş küçük daha ergen ama abla kardeş gibiyizdir bende kalıyor bu sene, ben tesettürlü bir bayanım evde hareketlerim giydiğim kıyafetler her şey kısıtlanıyor istediğin gibi hareket edemiyorsun bazi günler laf dalaşına giriyorsun filan, bu sene bitsin diye gün sayıyorum.
Yani kısacası geçeceksiniz bu isleri efendim ayağınızı yorganınıza göre uzatıp ona göre hareket edeceksiniz

Ben kv ye acidim. Gelmissin 47 yasina hala bebek buyutup koca bi evi temizlicek. Aklinla zorun mu var. Bu yastan sonra gez toz. Gelin hanim da cocuguna bakitip hafta sonu da gezecek

Ohh ne güzel siz kendiniz plan yapmışsınız zaten kaynanaya sorma gereği bile duymamışsınız tüm hafta çocuğa bakar, yemek yapar, evi temizler, haftasonu da yine çocuğu bırakıp gezeriz ne hayat dimi. Kayınvalide kim ki niye kendine zaman ayırsın neden bir yere gitsin ne gerek var 7/ 24 size baksın. Öyle bir dünya yok. O evde temizlik de yapacaksınız işten gelince ben azından bir pilav bir sofra kurma kaldırma mutfak toplama yapacaksınız çocuğunuza bakacaksa haftasonu eve el atacaksınız çocuğunuza haftasonu siz bakacaksınız gezmeye gidecekseniz onu da alacaksınız. Yemeğini yerim odalarımıza çekiliriz falan nerde o hayat? hem kesem dolsun hem kimse karışmasın herkes odasına çekilsin oldu canım başka? kimse sizin hizmetçiniz değil

Kizzzz yok aynı evde olurmu çıldırdınmı sennn !!!! Misafirliğe gelirler tabi kendileri bilirler biz çalışan insanlarız sonuçta fazla ilgilenemeyiz amaan tepem atarsa çıkarım kiraya nolceekkk
Zaten ayni evde yasamak demiyor misafrlige gelmelerini diyor, yani orasi kv evi oldugu icin diger eltiler istedigi zaman gelecek ee sen de surekli misafr mi agrliycan, yani ben eltilerimn zirt pirt gelmesini istemem...simdi diyeceksin ki ben calisiyorum nasil hizmet edeyim eve gelene mecbur kalkacan beraber yapacaksinz belki ama odama gecip yatiyorum diyemiyceksin

Nasil ev kirlenmez, ben de esim de calisiyoruz cocuga da kv kendi evinde bakiyor yani evimde aksama kadar kimse yok ama kirleniyor, tozlaniyor yani benm kv cocukla aksama sadece yemek yapabiliyor ve baya yoruluyor, ben evde oldugum zamanda bazen aksam yemegini bile yapamiyorum cocukla...senn kv hem cocuga bakacak hem evi yemegi halledecek ne bileyim acidim kv ye...sen yemekten sonra masay bulasigi ve yatana kadar da cocugu almalisin ki yani aksam da kv hic birsey yapmadan dinlenmeli ki kadin kendine gelsin...

Kesinlikle aynı evde yaşamayın pişman olursunuz.
Ev ev üstüne olmuyor.
Kayınvalide ve 2 kayınla mümkün değil.
Valla sinir hastası olursunuz.

Kesinlikle aynı evde yaşamayın pişman olursunuz.
Ev ev üstüne olmuyor.
Kayınvalide ve 2 kayınla mümkün değil.
Valla sinir hastası olursunuz.
burada aynı evde yaşayan hayatı zindan olmuş insanların msjnı çok görüyoruz bende yasadığım için hiiiçççç önermem dub leks evde aynı ev sayılır

Ben herkes için zor olacağını düşünüyorum. Evdeki iki erkek sürekli çocuk zırıltısı çekecekler. Misafirlikte öyle 2 sevmeyle aynı olmaz bir eve girmek. Ben asla istemem insanlar kendi çocuğuna zor sabrediyor. Sizin yüzünüzden belki salonda bile oturamayacaklar. Ki şimdi de yemek yiyip odaya çrkiliyorlar ben gelince demişsiniz. Hoş sşz sanıyorsunuz ki her zaman böyleler :) Ayrıca sizin yüzünüzden +para verip ev alınacak. Niye yapsınlar ki? 300 e ev almak varken 400 e alınacak ve siz ev parası biriktireceksiniz. Bu çocuklar enayi herhalde.

Kayınvalide de hizmetçi oluyor sanırım. Siz 5 gün işte, 2 gün gezmede olacaksınız. Kadın da arkanızda koşacak.

Lohusalıkta filan kavgamıza şahit oldular demişsiniz. O dönemle normal yaşantı bir değil. O zaman susarlar ama şimdi olmaz. Rezil olursunuz.

Bizim şu an içtiğimiz oluyor evde arkadaşlarla, don atlet oturuyoruz eşimle. Ne bileyim duşa filan giriyoruz beraber. Canım istiyor öğlen 2 de uyanıyorum. Asla izin vermem ve ailesiyle yaşamak istemem. Herkes yerinde mutlu olsun. Bir TV izlemek bile keyif yalnız olunca.

Valla canım her kayınvalideye bilenmiş değilim. Mesela arkadaşımın kayınvalidesi oğluna oğlum gel bugün birlikte uyuyalım diyor buna bilenirim,Başımı görür görmez laf sokma çabasına giren, bütün evini süpür silip akşam yemeğini yaptığım üzerine de çamaşırları sermeyi unuttuğum ve çamaşırlar neden serilmedi diye benimle kavga edip üzerine bir sürü hakaret eden kaynvlideme bilenirim. Bir sürü örnek verebilirim. Siz çok şanslısınız. İnşallah da hep böyle gider.Fakat herkesin, hepimizin kv seninki gibi değil.Her şey toz pembe değil.Konuna gelecek olursam Bence sen yaşa kv ile. Kadın iyi birisi anlattıklarına bakılırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…