kayınvalidem ve kayınpederim bizde kalmak istiyor :(

sedauygar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
43
1
0
İstanbul
evlendik.. ilk bir yıl onların bize gelin, kalın demelerinden, onların gelmelerinden ve kalmaktan bıktım. nerdeyse hergün kavga eder olduk eşimle. off hatırlamak bile kötü. zaten çalışıyorum bi tek pazarım var. onlara mı ayırcam yani. 4 yıl oldu hala aynı konudan muzdaripim. he birde bebişim oldu ya. iyice bi haller oldu. ama artık söylüyorum kalamayız diye. evdeki bi koltuğu attım gelmesinler diye. anlamışlardır heralde.

Evdeki koltuğu mu attınız ? kaydirigubbakcemile3
Sizle mi yaşayacaklar temmeli,yoksa arada kalmaya mı geliyorlar?Nerden geliyorlar?

ne için geliyomuşki ne gerek var bu kadar sıklıkla görüşülmesine hem çalışıyomuşsun hemde bebek var

koltugu mu attin :roflol:
ay cok guldum
kk dan ogrenecegim daha cok sey var.

umarim gelipte ben yerde yatarim demez...

ben kaynana olunca şişme yataklardan alıcam birde sırt çantası canım hangi gelinimi çıldırtmak isterse gidip evine kamp kurucam.sempatiksalakcinni açma yavrum yatağımı getirdim çarşafım pikemde sırt çantamda diycemsempatiksalakcinni el mi yaman bey mi guclubacismile

kalsa ne olacak evimi yiyecek.. mesafeli olun ne olacak. ilgilenmeyin. geldikleri gün temizliğe kalkışın bir işin ucundan da onlar tutar hep beraber mutlu olursunuz.
sizinkiler geleceği zaman eşiniz böyle yapsa ne hissederdiniz?

ayy kızlar çok güldüm :))) ewet bi tanede döşeğim vardı. taa evleneceğim zaman kayınvalidem vermişti. onu da kendisine verdim. bakalım belki açıkca konusurum anlamazsa. benim ailem bi kere bile gelmedi. aynı şehirde oturan biri niye birine yatıya kalsın ki. offf offf.

ne diye geliyo ki ben anlamadim

cok mu ozluyomus seni allah allah
:ecrin_bebek:

oğullarıyla,gelini, torunu içiçe yaşamak istiyorlar belli ki..sevdiğinizi düşünüp yatıya geliyorlar..

Ya bu kalma takıntısı nedir ben anlamıyorum.

Pijama partisi kayınvalide ile çekilmiyor amadelikafadulden

he he süpersin =)))

Şaka bir yana da Allah'ımm sana Peygamber sabrı versin..Cidden hiç ama hiç kolay değil..Eşin ne düşünüyor peki yani ben çok sık olduğunda zaman yüz göz olacağına inanıyorum..Eşinle konuş mesela bir pazar günü eğer evde yalnız iseniz özel süprizler yap..Onlar geldiğinde dolasıyla yapamazsın..Belki eşin o zaman biraz daha anlar bişeyleri..Ne bileyim canım çok zor cidden..Sakin olmaya çalış kolay değil ama işte puffff

artık eşim bana pek bişey demiyor. çünkü oda idrak ediyo yavaş yavaş. o kadar soğudum ki onlardan,yani senede bir defa gelseler bile eminim yine istemem. herşeyin bi adabı var. bıktırdılar beni walla. onlara giderken psklojim bozuluyor. karnıma ağrılar giriyor. AYY ACABA ÇOK MU ABARTIYORUM. ama napıyım gerçekten bunaldım. onlar istiyor ki, gidelim, gelelim, kalalım, yatalım, kalkalım, misafirliğie gidelim, düğün derneğe gidelim. ama malesef ben onlara ayak uyduracak bi gelin değilim.

esın ne dıyor pekı onunla konustun mu???gelsınler ne olacak falan mı dıyor yoksa evet haklsıın karıcım ama nasıl soylşıyecegız mı dıyor???

gerçekten zor bi durum peki sizde kaldığında herşeye karışıyor mu size bi kötülüğü oluyor mu yoksa sadece varlığı bile rahatsız mı ediyor

kaydirigubbakcemile3 en iyisni yapmışssın yatağı atmakla.Herkezin kendi düzeni var.Zırt pırt misafirlik olmaz.Aynı şehirde oturuyorsanoız yatıya kalmak ta ne oluyorki

ay çok yorgunum de bişi dedikleri zaman zaten çalışıyoruz ayyy çok sinir oluyorum ben bu konulara.Çok üzgünüm çoook.
ilk evlendiğim yıllarda eşim yapardı yemek yerdik orda hadi eve gidelim diyorum çay içmeden kalkıp gitmek ayıbına gidiyormuş (NE ALAKA ıSE) gece 11 12 eve geliyoruz eee kayınvalidenin evindde nasıl rahat edersin ki ben belki uzanıp dinlenmek istiyorum..ama nihayet yoluna girdi benim için herşey...konuşa konuşa ayarladım işimi alkisalkisalkis

Tatlım Allah yardımcın olsun... zor bi durum... insan en yakınlarını çekemez böyle bi durumda birde heleki kaynana kayınbaba hiiiçççç çekilmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…