- 19 Ekim 2014
- 3.795
- 4.582
- 248
- Konu Sahibi insanbirbulmaca
-
eğer eşi normal, ailem sevdiği için öyle diyor derse, bu şekilde davranılmayı hakediyor demektir.Aylardır bu foruma üyeyim, bir sürü konuyu okudukça sinirleniyorum, hatta gece yatmadan okursam uykularım kaçıyor ama ilk kez bu kadar çok sinirlendim.
Size tavsiye değil konu sahibi, sakın yapmayın ama ben olsam eşim işten geldiğinde, annesi ve babası yanındayken, gülümseyerek ve çok candan bir şekilde "aaaa hoşgeldin orospunun çocuğu, hoşgeldin kavatın çocuğu" der, gidip yanaklarından öperdim.
Vallahi çok sinirlendim.
gülme krizine girdim sinirim gitti bir andaAylardır bu foruma üyeyim, bir sürü konuyu okudukça sinirleniyorum, hatta gece yatmadan okursam uykularım kaçıyor ama ilk kez bu kadar çok sinirlendim.
Size tavsiye değil konu sahibi, sakın yapmayın ama ben olsam eşim işten geldiğinde, annesi ve babası yanındayken, gülümseyerek ve çok candan bir şekilde "aaaa hoşgeldin orospunun çocuğu, hoşgeldin kavatın çocuğu" der, gidip yanaklarından öperdim.
Vallahi çok sinirlendim.
Aylardır bu foruma üyeyim, bir sürü konuyu okudukça sinirleniyorum, hatta gece yatmadan okursam uykularım kaçıyor ama ilk kez bu kadar çok sinirlendim.
Vallahi çok sinirlendim.
benim çocuğum yok henüz ama o tarz kelimeleri sevgi ifade etmek için kullanan insanlar var çevremde malesefEsimin ailesinin oldugu sehre cikti tayinimiz. Bir aylik bebegim var. Dogumdan beri annemin yanindaydim. Tasinma isini esim kendi halletti. Yeni geldim esimin yanina. 2 gundur kayinvalidemdeyim. Bebegime iyi bakiyordu durmayinca gazini cikariyor salliyordu. Ne guzel dedim ilgili. Bugun bebegim agladikca sus kaltak terbiyesiz diye kizdi kac kere yavruma . Sok oldum ya insan nasil kaltak der torununa. Cok sinirliyim tavrimi da belli edemedim. Sonra kayinpeder geldi o da kaltak demez mi. Off ne yapacaagim ben. Normalde de kufurlu agizlari. Daha yeni iclerine giriyorum simdiden kotu olmak istemiyorum. Esimede ilk gunden sikayetci olmak istemiyorum. Ben onlari uyarsamda degisecegini sanmiyorum cunku alismis dilleri. Ben yavrum iffetli olsun diye betul koydum adini. Onlarda kaltak diyor cok zoruma gidiyor.hadi bugun uyardim diyeyim yarin baska kufur cikacak agizlarindan. Nasil koruycam ben yavrumu bu cirkin sozlerden nasil guzel yetistiricem. Lohusa depronuna giricem dusunmekten Nasil bir yol izlemeliyim fikir verin.
Yıl oldu 2015 insanlar hala isim üzerinden iffet bulmaya çalışıyor.. İffetli-iffetsiz ayrımı yapıyorsunuz isimden ona takıldım. Betül olmasa iffetsiz mi olacak bunu anlamadım? Soru sordum sadece, sorabilirim bunda sorun yokki. Polemiğe girmeyeceğim de orada cevap da yazdım sadece iffet kısmına odaklanmışsınız halbuki ben bunu katarak yazmadım sadece, ilginç.
Esimin ailesinin oldugu sehre cikti tayinimiz. Bir aylik bebegim var. Dogumdan beri annemin yanindaydim. Tasinma isini esim kendi halletti. Yeni geldim esimin yanina. 2 gundur kayinvalidemdeyim. Bebegime iyi bakiyordu durmayinca gazini cikariyor salliyordu. Ne guzel dedim ilgili. Bugun bebegim agladikca sus kaltak terbiyesiz diye kizdi kac kere yavruma . Sok oldum ya insan nasil kaltak der torununa. Cok sinirliyim tavrimi da belli edemedim. Sonra kayinpeder geldi o da kaltak demez mi. Off ne yapacaagim ben. Normalde de kufurlu agizlari. Daha yeni iclerine giriyorum simdiden kotu olmak istemiyorum. Esimede ilk gunden sikayetci olmak istemiyorum. Ben onlari uyarsamda degisecegini sanmiyorum cunku alismis dilleri. Ben yavrum iffetli olsun diye betul koydum adini. Onlarda kaltak diyor cok zoruma gidiyor.hadi bugun uyardim diyeyim yarin baska kufur cikacak agizlarindan. Nasil koruycam ben yavrumu bu cirkin sozlerden nasil guzel yetistiricem. Lohusa depronuna giricem dusunmekten Nasil bir yol izlemeliyim fikir verin.
İffetli olsun diye demesine takıldım ben, konuyu çekmeye çalışmadım zaten cevap da verdim normal olarak :) Siz iffetli olsun diye isim koyuyorsunuz, buna bu kadar düşkünsünüz dedim "Edit" yazmadığım kısımın üzerinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?