Kayınvalidem ve kayınpederim "kaltak" dedi bebegime!

Severken dememişler ki.
Ağladığı için ona bağırmışlar, o şekilde bağırma esnasında çıkmış ağızlarından. Daha öncede yazmıştım ama kimsenin dikkatini 1 aylık beğe bağırılması çekmemiş.

ben o kismini tam anlamadim kayinvalide agladigi icn sus kaltak gibi bi tepki verio kayinpeder de arkasina gelip aynisini soluo sanki azicik sevgi ve kizma bi arada tatli sert bi tavir takinilmaya calisilirken suyu cikmis gibi geldi bana tam bi bole sus kaltak lanet olsun sana tarzinda bi bagirma diil yani en azindan konu sahibinin anlatisindan bana ole geldi

"Sus kaltak diye kaç kere kızdı" demesinden ben öyle anladım ama zaten niye anne varken KV bu kadar ilgileniyor onu anlamadım doğrusu.

"Sus kaltak diye kaç kere kızdı" demesinden ben öyle anladım ama zaten niye anne varken KV bu kadar ilgileniyor onu anlamadım doğrusu.
esinin ailesinin oldugu sehre tayinleri cikmis dolayisiyla konu sahibi kendi ailesinden uzakta o yuzden esinin ailesi yardimci oluor konunun basinda yazmis. ya saka yolluda olsa gercekten kizioda olsa kaltak soylenecek bi laf diil zaten bu bole sipam benim zilli seni falan gibi tatli sert kullanilcak bi sevgi sozcugu diil dupeduz terbiyesizce bi laf cnk

Bu drumdan rahatsız olduğunuzu belirtin. Eşinize de söleyin bence

iffetli olsun diye betül koymuşsunuz rahime koysaydınız iffetsizmi olacaktı?

Yorumların hepsini okuma zahmetinde bulunamadim. Yazan oldu mu bilmiyorum ama dayanamiycam.
Betül isminin anlami iffetli namuslu kadin demektir. Arkadasin kastettigide bu olmali.
Yorumunuzada, sonundaki anlamsiz sari kafaya ve yorumunuzu begenen onca kisiye de

ay yemin ediyorum anlayamayacak bu kadar insan oldugunu bılseydım yazardım gercektende haksızım valla
Sizin yaptiginiz ironiyi anliyoruz da ironinin de bi mantigi vardir da orayi anlayamadik. Ben kizimi sacma sapan anlami olan isimlerle cagirmaktansa betul gibi guzel anlami olan bir ismi tercih ettim. Ha anlami iffetli diye iffetli olacagini bilemeyiz ama temennim o yonde. Ama kayinvalidemler ise ona tam tersi yani iffetsiz diyor. Benim buna verdigim onem ve onlarin bu sozuyle olan uzuntumu anlatmak icin belirttim.Aciklama yapmaya bile gerek duymayacak bir konunun bu kadar uzamasina da sasirdim. Ve ismi betul olmayan bircok kisinin benim ismim betul degil ben iffetsiz miyim diye yaptiklari kuruntunun sebebini merak ediyorum. acep iclerinde ne dertleri var da boyle ustlerine alindilar Bi konu acsinlarda yardimci olalim.

Tebrik ediyorum sizi gercekten. Bana cok guzel yardimci olup boyle mantikli(!)bir soru sordugunuz için.laf olsun diye konusanlar gibi sizde yorum olsun diye yorum yapanlardansiniz galiba.
hiç işte..dur biraz sacmalayayim da biraz begeni toplayayim demiştir. boyle mesajlara beğeni çok oluyor genelde..insanların üzerinde isimlerinin etkisi vardır. Hatta bununla alakalı hadiste vardır. Ben de kızımın ismini betül koydum iffetli olsun dedim. Ve 1 buçuk yaşında. Insallah adı gibi olurlar cnm.

Bence sen tavrini koy esinle filan ugrasma anne bebegimin bu tarz kelimeler duymasini istemiyorum de bunda birsey yok bir kuser iki tavir yapar ama umursama o ne igrenc bi kelime ya cocugunda edrbini bozar bunlar

Korkmayın düşüncelerinizi söyleyin. Korkup sinmişsiniz. Böyle çok binerler tepenize

Aaaaa terbiyesizler Ben olsam çıkışırdım çocuğuma öyle laflar söylemeyin diye. Eşime de hemen gider söylerdim. Bir de onların tarzı bu diye onları savunursa yuh derim ama.

Cocuga kaltak dicek guzel guzel sen de aaa napablrm ne diyebilirm. Huylu huyundan vazgecermi diyosun pes dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…