Kayınvalidem ve kayınpederim "kaltak" dedi bebegime!

böyle bişey duyduğum an tepkimi veririm. o çocuğun annesi olarak böyle bir hakkınız var.sabrederseniz iyice alışırlar. madem bir arada olacaksıız herkes birbirinin sınırlarını öğrenmeli.

Neden sessiz kalıyorsunuz ki... Açık net bu kelimeyi kullanmanızı istemiyorum de... Bu kadar...

Bir de daha besmele de geçen rahim kelimesinin dahi anlamını bilmeyen cahiller ile doluymuş burası ... yazmakla yetinmemişler bi de bir sürü kişi beğenmiş...

Hadi espri yaptığınızı farzediyorum... bu kadar seviyesiz espri de ancak bu kadar cehaletle olur...

sanirim kizarak kaltak dememisler sevme tarzi o sekilde bende bazen bebegimi sipam benim falan die seviorm bu durumda bende essek oluorm gerci orasi da ayri ama kaltak biraz agir bi sevgi sozcugu olmus hani zilli falan anlarim da. esinizin konusma tarzi nasildir o da ailesi gibi kufur etme konusunda genis bi insansa esinize solemenizinde cok bisi deistirceini sanmiorm onlar sevgi sozcuu olarak soyluolar sende buna mi taktin die tersleyedebilir. sen sonucta lohusasin senin soyleme hakkin var bence anne ole demein nolur ben aliniorm hem kulagi alismasin simdiden bole laflara demek bence cok kaba bi karsilik olmaz die dusunuorm

ayyy çok sinirr oldumm.. ne demekk torununa kalktak demesi yaa .. ağzı ne kadar bozuk olsada bunu söylemeye hakkı yok.. hakları yok.. bebeğinizde henüz küçük ama küfürlü konuşma duya duya bilinç altına yerleşirr.. fazla görüşmeyinn.. asla bir daha öyle birşey dedirmetyinn.. sinirden yazamadımda.. benimde kv kızıma birşeyler yedircek yemiyo haliyle el değişikliği geliyorr.. bok ye demesin mi çok sinirr oldum bir daha öyle demeyin dedim.. ve suratımı astımmm

İlk günden sorun çıkmasın diye böyle bi lafa tepkisiz kalmayın hemen koyun tavrınızı. Kaltak nedir ya ben kesinlikle dayanamazdım eşinize de söyle oda uyarsın ailesini.
Ağızları bozuk diyorsun simdiden tepki vermezseniz bebeğiniz büyüyünce daha rahat her küfür ederler.

neel kadar masuma kaltak heee ortalığı yıkardım yerinde olsam sensin kaltak derdim

iffetli olsun diye betül mü koyuluyor?
ben cisemim mesela ben iffetsizmiyim?

canim yumusak bi dille kaltak kelimesinden midenizin bulandigini anlatabilirsiniz..maalesef bazi yerlerde anneler bile kullaniyor bu kelimeleri..

Kaltak diye sevgi sözcüğü mu olur ya ! Yerinizde olsam, ayni durumla karsilastigimda "anne kaltak demeyin cocuguma boyle seyleri sevmemm " der ve tavrimi belli ederim.

insanlarin inanclariyla dalga gecmeye hicbirimizin hakki yok..hem isimlerin kisilik ve karakter üzerindeki etkisi ilmende kanitlanmis durumda tolincim..
inanç ne alaka onu anlamadım ben orda ironi yaptım nesini anlamadınız?yada ne anladınız vallahi yazdıgım mesajın inanca kadar cekılmesıne şok oldum

İsimlerin anlamı var canım benim kızımın da adı betül betülün anlamı iffetli namuslu kadın demek lütfen olayı başka yerlere çekmwyelim olur mu
ya ben başka yere cekmedim isimle iffet ne alaka ya yapılan bi ironiyi anlamak bu kadar zor olmamalı

böyle insanlar var ya babaannem de küçükken bize yani kuzenlerimle bana o.... derdi hala ağzı bozuk kaç yaşında kadın küfürlü konuşur bence iğrenç bişey ama değişmiyor

Seni eşek sıpası,seni çirkin diye seven duydum ama kaltak diye seven hiç duymamıştım.Hoş değil bence de.Eşinize direk söyleyin bu durumu.Annen ve baban böyle söyledi rahatsız oluyorum deyin.Bebeğiniz şuan kaltak kelimesinin anlamını algılayacak yaşta değil fakat aile bunu alışkanlık haline getirip sürekli söylerse iyi olmaz.

el kadar bebeğe nasıl kızıyo ya? ağzını burnunu dağıtırım. (büyük sözüme tövbe) ben bu kadar acı çekip onu dünyaya getireceğim, kıyamayacağım gözümden sakınacağım o gelecek hem bağıracak hem küfür edecek. kusura bakma arkadaşım ben susamazdım. haa edebinden susmuşsun, ama kocana söyle uyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…