- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi insanbirbulmaca
-
En sevmediğim şey severken küfürlü sevilmesi. Normalde de küfür güzel bir şey değil ki zaten.Esimin ailesinin oldugu sehre cikti tayinimiz. Bir aylik bebegim var. Dogumdan beri annemin yanindaydim. Tasinma isini esim kendi halletti. Yeni geldim esimin yanina. 2 gundur kayinvalidemdeyim. Bebegime iyi bakiyordu durmayinca gazini cikariyor salliyordu. Ne guzel dedim ilgili. Bugun bebegim agladikca sus kaltak terbiyesiz diye kizdi kac kere yavruma . Sok oldum ya insan nasil kaltak der torununa. Cok sinirliyim tavrimi da belli edemedim. Sonra kayinpeder geldi o da kaltak demez mi. Off ne yapacaagim ben. Normalde de kufurlu agizlari. Daha yeni iclerine giriyorum simdiden kotu olmak istemiyorum. Esimede ilk gunden sikayetci olmak istemiyorum. Ben onlari uyarsamda degisecegini sanmiyorum cunku alismis dilleri. Ben yavrum iffetli olsun diye betul koydum adini. Onlarda kaltak diyor cok zoruma gidiyor.hadi bugun uyardim diyeyim yarin baska kufur cikacak agizlarindan. Nasil koruycam ben yavrumu bu cirkin sozlerden nasil guzel yetistiricem. Lohusa depronuna giricem dusunmekten Nasil bir yol izlemeliyim fikir verin.
arastırmadım hanımefendi rahime isimlilere kötü demedim ben orda ironi yaptım ama anlamak isteyen anladı tabiAyyy ne kadar ibretlik bir tespit.Rahime isminin anlamini bi arastirsaydiniz once.
Hahaha evet yaa kahpe bana kotu bi kelime gibi gelmiyo cok asil geliyoHahaha aklima benim kuzen geldi bende ona hep kahhpeeeee derimbimde hosuma gidiyor kahpee kari demek ayy elitler taşa tutmasa iyi
Sadece samimi oldugum kisilere karsi derim cok samimi arkadaslarimla aramizda bi espri tarzi bu kimse de birbirine alinmaz bi de bebeciklere derken kimse duymuyo zaten. Yanimda samimi arkadaslarim varsa beraber makarasini yapariz kuccuk kaype bu falan diye. Raad ol yani kimse konu acmaz benim yuzumdenMuhtemelen sizinde o kelimeye dil alışkanlığınız var. İleride kayınvalide olursanız gelininizde benzeri bir konu açacak buraya kesin.
Esimin ailesinin oldugu sehre cikti tayinimiz. Bir aylik bebegim var. Dogumdan beri annemin yanindaydim. Tasinma isini esim kendi halletti. Yeni geldim esimin yanina. 2 gundur kayinvalidemdeyim. Bebegime iyi bakiyordu durmayinca gazini cikariyor salliyordu. Ne guzel dedim ilgili. Bugun bebegim agladikca sus kaltak terbiyesiz diye kizdi kac kere yavruma . Sok oldum ya insan nasil kaltak der torununa. Cok sinirliyim tavrimi da belli edemedim. Sonra kayinpeder geldi o da kaltak demez mi. Off ne yapacaagim ben. Normalde de kufurlu agizlari. Daha yeni iclerine giriyorum simdiden kotu olmak istemiyorum. Esimede ilk gunden sikayetci olmak istemiyorum. Ben onlari uyarsamda degisecegini sanmiyorum cunku alismis dilleri. Ben yavrum iffetli olsun diye betul koydum adini. Onlarda kaltak diyor cok zoruma gidiyor.hadi bugun uyardim diyeyim yarin baska kufur cikacak agizlarindan. Nasil koruycam ben yavrumu bu cirkin sozlerden nasil guzel yetistiricem. Lohusa depronuna giricem dusunmekten Nasil bir yol izlemeliyim fikir verin.
Sadece samimi oldugum kisilere karsi derim cok samimi arkadaslarimla aramizda bi espri tarzi bu kimse de birbirine alinmaz bi de bebeciklere derken kimse duymuyo zaten. Yanimda samimi arkadaslarim varsa beraber makarasini yapariz kuccuk kaype bu falan diye. Raad ol yani kimse konu acmaz benim yuzumdenhersey kotu yere cekilmemeli samimi kisiler arasinda bu tarz espriler olabilir
iyi evet haklısınız . siz çocuğunuzun yanında kavga etmeyin yeter zaten .çocukların yanında bağırış çağırış kavga ediyorsunuz sonra gelmiş burda ahkam kesiyorsunuz siz derken şahsınıza söylemedim .Biz de burada cocugun kotu olmasini istiyorlar demiyoruz. Daha dikkatli olmalilar. Eski insanlar simdi ki bilgiye sahip olamadiklari icin cocugu neyin etkileyecegini bilemiyorlar ve uyarilmasi gerek.. Bu ufak birsey asla degil. Gayet buyutulecek birsey. Mantiginizi anlayabilmis degilim..
gereksizce yorum yapanlara gereken cvpTebrik ediyorum sizi gercekten. Bana cok guzel yardimci olup boyle mantikli(!)bir soru sordugunuz için.laf olsun diye konusanlar gibi sizde yorum olsun diye yorum yapanlardansiniz galiba.
ay cok korktum sigara ifadesi koyunca cok korkunc oluyoH2o cugum senin yorumlarini hatirlattirma simdi bana satasacak baska birini bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?