- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Kalk pencereleri tek tek kapat yada pek tasvip etmesemde evde sesini yukselt cocugumu oldurmek mi niyetiniz diye. Belki o zaman anlarHala açık pencere kapatmamis adama bak ya ulan varya off napicam ben ya..
Ay cok sinir ya. Allah sabir versinYa gecenin 3.unde kendi açıyor odaya nasıl dalayim ya baksirla yatıyorsa of ya artik sinirden ağlıyorum bebegin öksürüyor ve hiril hiril is felan yapmıyorum bi akşam yemeğini yapicam artik seçmeleri için goturmucem allahın cezası sabah ta açmış buz gibi olmuş yine çok bunaldım artik su anda ağlıyorum yeter ya yeter bi gitmediler eşime söyledim pencere konusunu.Artik çok bunaldım öleyim de kurtulun diye mesaj attım bana iyi davrandı heralde oda görüyor olanları kızmadı ... ya ne zaman memleketlerine gidecekler yeter ya ben bu stresi hep yasicakmiyim off
Ben çocuğumu o mikrop yuvasına asla vermezdimAslında böyle bir konu actigim için utaniyorum ama içim içimi yiyor size sorum bu duruma nasıl sabir gösterebilirim... benim 41 günlük bebeğim var kv ve kp bizde kalıyor kv kalsa sadece keşke şikayet etmicem ona sabir gosteririm ama iyi kadın allah var günahını almayım ... ama kp nasıl söylesem bilmem evimizde sadece klozet var malesef ve her tuvalete gittiğimde domestos dökmek ve yikamaktan yoruldum bol su ictigimden sık gidiyorum sütüm olsun diye... afedersiniz her girdigimde sanırım ishal olmuş her yeri batırıyor üstelik el Yikama sesini de duymuyorum birde kv saolsun bebegimi alıp onun kucağına veriyor o ellerle bebegimi sevip öpüyor içim içimi yiyor ama bi şey diyemem zaten eşimle aram yeni düzeldi tek çare sabretmeliyim salı günü inşallah belki giderler .. birde sigara içip geliyor sonra bebegimi kucağına aliyor deli oluyorum ... yani seytan durtuyo ama sesimi kapamaliyim içimi rahatlatin lütfen bide ben boyle düşündüğüm için sizce kötü fikirli birimiyim kendime kızıyorum ama bundusuncelerden kendimi alamiyorum
canım konu sahibininkiler yüzsüz epey. anlamıyorlar öyle yapmaktan da.. koskocaman adam olmuşsun be terbiyesiz, insan sifonu çekmeden elini yıkamadan çıkar mı ya ? dağdan inmişler zaar...Bebeginin altini onlarin yaninda ac ve bebeginle konus: ogluuum nasilda kaka yapmissin boyle iyice temizlemek lazim yoksa mikrop kaparsin uf olursun de altini temizledikten sonra hadi bakalim anne elini bi guzel yikasin tertemiz olsun de :) oglum sana soyluyorum kayinpeder sen anla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?