kayinvalidem ve kayinpederim :(

Hala açık pencere kapatmamis adama bak ya ulan varya off napicam ben ya..

Ya gecenin 3.unde kendi açıyor odaya nasıl dalayim ya baksirla yatıyorsa of ya artik sinirden ağlıyorum bebegin öksürüyor ve hiril hiril is felan yapmıyorum bi akşam yemeğini yapicam artik seçmeleri için goturmucem allahın cezası sabah ta açmış buz gibi olmuş yine çok bunaldım artik su anda ağlıyorum yeter ya yeter bi gitmediler eşime söyledim pencere konusunu.Artik çok bunaldım öleyim de kurtulun diye mesaj attım bana iyi davrandı heralde oda görüyor olanları kızmadı ... ya ne zaman memleketlerine gidecekler yeter ya ben bu stresi hep yasicakmiyim off

Ay cok sinir ya. Allah sabir versin

Arkadaşlar eşime içimi mesajla bosaltim sapa sağlam adamın b... temizliyorum kafayı yicem bile dedim... napayım babama sifonu cektiremiyorum bende söylüyorum bende temizliyorum dedi ve ayıp bu soylenirmi dedi... bende dedim normal zamanda olsa amenna artik sabir taşım çatladı o yüzden söylenir dedim... bebeğim hasta olunca cinler tepeme çıktı içimi bir kısmını söyledim eşime ama hala için rahat değil... ya artik öyle soğudum delirdim ki aklımda deli sorular var midem bulanıyor sürekli yemek yiyemiyorum eee nedenini söylesem çoğunuz artik abartiyosunn saçmalama dersiniz kafayı yedim artik.. yemek yapmayı yemek yemeyi temizliği herşeyi bırakmış durumdayım valizimi topladım annemin evine gidiyordum ki dur dedim kendime engelledim ikinci bebek diye hayalim vardı ama yapmazsam bunlar yüzünden yapmam yakında kv ve kp saolsun boşanıyoruz diye konu açmaktan korkuyorum ... psikolojim çok bozuk bebegimin yüzüne bakmasan intihar edicem o nun o tatlı yüzüne bakıp sacmalama diyorum ağlıyorum ikide bir ben içime ata ata hasta oldum galiba

Ben çocuğumu o mikrop yuvasına asla vermezdim

Napican bende nefret ettim artik ağızlarıyla kuş tutsalar yine yaranamazlar belki bazen diyorum abartıyormuşum eşimde yok çok sakınırsan cop batar diye zırvalayıp canımı sıkıyor asil şimdi sakinacam bebeğimi bakalım napacaklar vicdansız gelin oldum şimdide ama napayım valla ben yemek yapmayınca kv su anda yapıyor ben temizlik yapmayinca dün esim yaptı bende bebegimle ilgilendim ... simdi görsün eşim sakinicam bebeğimi zaten hasta oldu ... kurallarına vermicem odamı temizledim ordan cikarmicam sevmeye kalktıklarında uyuyor veya emziricem deyip alicam görsünler simdi cadı gelini yeter artik gitseler de evi mi güzelce temizlesem her şeyden midem bulanıyor oysa ne güzel temizlik yapmistim zorla batırdılar her şeyi .... bana başka çare bırakmadı lar bırakın da bi kocamla mutlu olayım insafsızlar

salı gidiceklerdi dimi güya.. bide burda babanesinden büyükbabasından esirgeme çocuğu demişlerdi...
hasta etmişler çocuğu sinir oldum bak bende burdan..
konuş kuzum açık açık ya evleri barkları yok mu bunların defolup gitsinler artık...

Arkadaşlar daha bir şey yapmamıştim ama esim bi şey mi söyledi annesine bilmiyorum kadın anladı artik heralde yada çarşaflarını makineye attı gidecekler heralde ama huzurumuzu yuvamızı yıkıp gidecekler esim bana kötü davranır suçlar beni şimdi ne olurdu dun gitseydiniz o kadar 10 gün sabrettim dun gitselerdi huzurunda bozulmayacaktı... neyse gitsinler de. .. kendimi çok kotu hissettirdi bu durum bana ama esim bana düşman olucak çok üzülüyorum

Allah sana peygamber sabrı vermiş canım.. ben olsam çoktan carlamıştım.. sana yuvana en çok da o minicik bebeğine yazık yaa... onlar gidince eşinle hemen konuş ama kavga etmeden o da görsün esas problemin ailesi olduğunu...

Ama sanki simdi mazlum onlar oldular konusursam daha çok soğur benden bi sabredemedin diye af allahım yardim et bakalım hayırlısı ben iyi davranırsam yumuşar heralde çok saolun içimi döktüm en azından yoksa daha kotu olurdum

Ya kendimi cadı kötü hissetsemde aşırı mutluyum kızlar görümcelere gittiler ve orda kalacaklar allahım şükürler olsun sevinçten ellerim titredi resmen çok kötüyüm galiba ama uzun zamandır tek başına kafami dinleyemiyordum napayim aylardır nerdeyse ohhh beee

Ya bişi sorucam şimdi bunların aynı şehirde yaşayan kızları var ve bunlar 10 gün boyunca sizde mi kaldılar ben doğru mu anladım?

Soruyorum çünkü ben aynı şehirde yaşayan tek akrabası siz varsınız sandımdı.Yani o zaman gerçekten saçmalamışlar maksat torun sevmekse günübirlik bile gidip gelebilirlerdi.Eve yerleşmelerine hiç gerek yokmuş.Yazık boşu boşuna eşinizle de aranızda tatsızlık çıkmış.Ama üzülmeyin artık bebekte var eşinizle huzurlu vakit geçirirsiniz her şey yoluna girer.Bence eşinize çokta yumuşak davranmayın hani sanki siz hatalıymışsınız gibi.Tabi yine de huyunu en iyi siz bilirsiniz eşinizin.

Ya kaynananizda kaç tane çocuk dunyaya getirmiş. Acaba hiç mi empati yapmadı bu kiz da zorlanıyor yardım edeyim bi faydam dokunsun diye. Keşke ilk geldikleri unden itibaren elinizi eteginizi cekseydiniz. Anne iyi ki geldin ben de hem ev hem yemek hem cçocuk çok zorlanıyordum derdiniz.

[Endişelerini lotus, post: 43054871, member: 694680"]Ya kendimi cadı kötü hissetsemde aşırı mutluyum kızlar görümcelere gittiler ve orda kalacaklar allahım şükürler olsun sevinçten ellerim titredi resmen çok kötüyüm galiba ama uzun zamandır tek başına kafami dinleyemiyordum napayim aylardır nerdeyse ohhh beee[/QUOTE]

Endiselerini anlıyorum. Ufak bi tavsiyede bulunucam. İnsan elbette ellerinizi yıkayın demeye cekiniyor, bu yüzden kolonya al eve ggelenleri hemen kolonyala. Kolonya bazı bakteri ve virüslere etkili antiseptiktir. Ama etkisi uzun sureli değil bu yüzden kalıcı misafirlere güniiçinde sıksık yapabilirsin

Bebeginin altini onlarin yaninda ac ve bebeginle konus: ogluuum nasilda kaka yapmissin boyle iyice temizlemek lazim yoksa mikrop kaparsin uf olursun de altini temizledikten sonra hadi bakalim anne elini bi guzel yikasin tertemiz olsun de :) oglum sana soyluyorum kayinpeder sen anla :)

canım konu sahibininkiler yüzsüz epey. anlamıyorlar öyle yapmaktan da.. koskocaman adam olmuşsun be terbiyesiz, insan sifonu çekmeden elini yıkamadan çıkar mı ya ? dağdan inmişler zaar...
gitmişler sonunda ohhh ben rahatladım burda yemin ederim yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…