Kayinvalidem ve kizim

Bazen bende oyle düşünüyorum ama kizim eve gelince hic durmuyor bu defa ben cok zorlaniyorum

Bazen bende oyle düşünüyorum ama kizim eve gelince hic durmuyor bu defa ben cok zorlaniyorum

sizi anlıyorum, kötü bi niyette değilsiniz ama onlar da değil kanımca, kızınız da daha minicikmiş, oyun istiyordur onlarda oynuyordur, onun duygusal gelişimi için daha iyi bence etrafının kalabalık olması.
bence etrafında insanların olması televizyon karşısında büyüyen bebeklerden on kat iyidir.
anlayışlı olmaya gayret edin, sağlıklı mutlu günlerini görün inşallah..

he o cocuguna doymadi, torunuyla bunu kapatacak, sen doymayacaksin bu kez de.. bencillige luzum yok.. herkes yerini bilsin, gelsin sevsin koklasin ama buyutmek bakmak dedin mi once ana babasi var sukur..
aynen canım benim sırf bunları düşündükçe çocuk istemiyorum çok başım ağrıcak çünkü

Canım çocuğu bırakıp çok işe güce dalıyorsan evde, onlarda çocuk oyun ve ilgi görüyordur çokca ondan dolayı onları istiyordur. seninle hergün çok eğlense istemez bu kadar.

her seyı gectım
çocugunu da kıskanıyor olabilirsin.. bu cok dogal bişi
e bır de eve gelınce kıyametı koparıyorsa
hem kıskanclık hem sinir gelıyordur.

Hic korkma en fazla 2,5 yasina kadar oyle olur sizi istemez onlari ister vs sabahtan aksama da orda kalsa 3 yasindan sonra annem de annem der bi cocuk... Verin bosverin sizde keyfinize bakin.. Yine evlat sizin evladiniz

Hiçbirşey olmaz canım, bir çocuk asla annesinden kendi isteği ile vazgeçmez, onlar kural koymuyordur oda kızına cazip geliyordur merak etme bir süre sonra bıkar ondan sonrada hiç evden senin yanından ayrılmak istemez

Oyle düşünüyorum ama bu defa her ağladığında istedigini yapiyorlar aglayarak yaptirmaya basladi kizim her istedigini

Oyle düşünüyorum ama bu defa her ağladığında istedigini yapiyorlar aglayarak yaptirmaya basladi kizim her istedigini
Canım çocukların hepsi aynı. 11 aylıkta olsa 4 yaşındada olsa 10 yaşındada olsa. Anneanne babaanne görünce şımarıyorlar. Önünü kes bence bu sürekli gitmelerin. Ve anlat büyüklerine. Benim kızım 4 yaşında. Büyüklerin yanıma gittiğinde tanıyamıyorum çocuğumu. Bana bile bi hareketler tavırlar. Babaannesinin anneannesinin yanında uyarıyorum. "Böyle davranmaya devam edersen birdaha gelmiycez göremiyceksin" diye. Onlarda alacaklarını alıyorlar:) eşimde bende bu konuda biraz arsızız. Eğitimimize karışamazlar:)

tatlım benim bizzat bir deneyimim yok ama süper dadı nın bir bölümünde izlemiştim. oradada bir kız vardı devamlı üst kata babanesine gitmek istiyordu istediği bir şey olmayınca üst kata filan kaçıyordu ,ağlayarak babannesine yaptırıyordu isteklerini.
bir süre sonra anne babanın kızları üzerine hiç bir otoritesi kalmamıştı kız bayağı kuralsız bencil ve ağlayarak her istediğini yaptıran bir çocuk olmuştu.
sana tavsiyem annenlerle güzelce konuş ve bu işi kısıtlayın yoksa ileride ciddi problemler yaşayabilirsiniz.

Ben bu cocugu ver keyfine bak diyenleri anlayamiyorum.Cocuk kucuklukten egitim almaya baslar ve en iyi egitim anne tarafindan verilendir.Ben de cocukken babaannemde cok kalirdim ve zavalli annemin yasadiklarini buyuyunce anladim.Sevmek baska bir sey cocugun her istedigini yapip arsiz etmek baska bir sey.Ben bunun acisini bildigim icin asla cocuklarimin evimizden baska bir yerde kalmalarina musaade etmiyorum.Cocugun yeri evi ve ailesinin yanidir.Asla yetistirme tarzima mudehale kabul etmiyorum.Yarin bir gun torunlarim olursa da asla sevgiyle yapiskanligi birbirine karistirmayacagimi biliyorum.

Simdiden alisti zaten aglatarak birseyler yaptirmaya bende her istedigini yapmayin diyorum aglasinmi diyorlar esimlede.konustum annesine dedi hergün vermeyecegiz bizim yanımızda durmuyor dedigimizde halde biz aliriz hasetlenmeyin diyor gelde sinir olma

düşüncesiz insanlar işte. bence vermemeye çalışın tavır alın anlarlar zaten

Bu konu tamda benim yarama parmak basmış canim ya benimde 3.5 yasında kızım var KV altında oturuyor günün her dakikası babaneme gitcemmmm diye bağıran isteklerini ağlayarak yaptırmaya çalışan huysuz bi çocuk.. İlgileniyorlar benimde işime geliyor bazen ama çocuklar çok şımarık oluyor bu sefer kaç kere diyorum salam sosis zararlı inat gibi hep alıyorlar söylüyorum artık istemediğimi şeyleri sende zamanla söylersin merak etme
Şunu söyleyeyim ne kadar ilgilenirlerse de senden sogumaz kızın ana kokusu başkadır benim kız kendini gezdirir tozdurur annecimm diye çıkar eve daha hiç yatıya kalmadı anneannesi de bile düşkündür bana şimdi doğumda mecbur hastanede bir gece kalicam onu düşünüyorum bensiz durcakmi diye

Buyuyuncede surekli yanlarında olmaktan korkuyorum hep onları ister diye

Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz.
Çalışınca tüm gün bırakmak zorunda kalıyoruz biz maalesef.
Yetiştirilmesi ile ilgili her şeyi anlatsak da tabi biz yokken işlerine geldiği gibi davranabiliyorlar. Baya sorun oluyor açıkçası

Örneğin benim oğlumu ben özgür yetiştirmeye çalışıyorum, yemesinde oynamasında, üstünü kirletsin, düşsün... Hatta ağlasın, çok müdahele etmiyorum. Ama kayınvalidem, bana emanet ben öyle yapamam diyor. Sonra da önceden kendi yemeğini yiyen çocuk şimdi bizim yedirmemizi bekliyor. Parkta kendi oynamak yerine başkalarını izlemeyi tercih ediyor.

Eğer imkanınız varsa çocuğunuzla birlikte siz de gidin, evde işiniz olduğunda da alın çocuğunuzu geri gelin. Böylece esirgiyorsunuz demezler. Bırak bizde derlerse de özlüyorum deyin, ki yalan olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…