- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylediklerinize katılıyorum sadece gerçekten çocuguna baktırmaya çok ihtiyacı olan onlara bişey diyemiyorum onun dışında bakabilecek durumdayken yada eşiyle sürekli gezmek için tatile gitmek için sürekli kayınvalide ve anneye bırakılmasınıda yanlış buluyorum sonuçta onlarda belli bir yaşa gelmiş bazıları çok yorgun düşübiliyor onlara karşıda anlayışlı olmak gerek . yorum yapan arkadaş için tam olayları bilmiyorum dediginiz şeyler dogru ama buraya madem yorum yapmış belkide çok zor durumda kalmış Çünkü şöylede bir durum var anneler kayınvalideler ogulları gelinleri arasında hatta zaman zaman torunları arasındada büyük ayrımlar yapıyor bunları yaşadıgım içinde çok iyi biliyorum böyle haksızlıklara çok sinirleniyorum. arkadaşın kendini ifade şekli çok yanlış olmuş ona katılıyorum onun dışında hak verdigim yer sadece eger bir ayrım yapılıyorsa insanın buna sinirlenecegii bu normal bişey onun dışında istedigi şeyler tabiki normal değil önce arasını düzeltmesi gerek ayrıca diger çocuklarla beraber bakılması en dogrusu bu şekilde olmassa kimsenin söz söylemeye hakkı olmaz bir anda böyle istekler olmaz herşey zamanla düzelir inş ..ÖZEL sektörde çalıştıgım için maselef ne kadar zor ve yorucu oldugunu biliyorum haftasonu bile iznin yok!! pazar günü sadece . özel sektörde çalışan annelerde malesef baktırmak zorunda kalıyorlar . yoksa bende herkes kendi çocuguna baksın fikrini savunuyorum ama onlarıda anlamak zorundayım bu şekilde söyledigimizde kira parası elektrk fatura geçinemiyoruz çalışmak zorundayız cevapları alınca bişey demeye hakkım olmuyor . siz anlamadınız yada anlamak istemiyorsunuz saygı duyuyorum .
O zaman sanırım bi noktada aynı şeyi söylüyoruz; diyorum ki aileler bakmak zorunda değil ama destek olmaları gerekiyorsa da bu bizim diretmemizle olmamalı. Mesela konu sahibi için konuşalım; kızına bakmak istemiş kayınvalidesi. Yani destek olmak istemiş. Ama konu sahibi eltimin çocuklarını kreşe göndersinler, benimkine yalnız baksınlar, ben o çocuklarla bi arada olsun istemiyorum diyor. Buna hakkı yok. Kaldı ki yıllardır görüştürmemiş çocuğu babannesiyle. Şimdi bir anda barışıyor, çocuğuma bak diğer torunlarını sil, onlara çok baktın diyor? Yani ben senle küsken sen o çocuklarla birebir ilgilendin şimdi benimkiyle tek ilgilen diyor. Bu doğru olan değil. Babanne (ki eminimki 2 çocukla yeterince yoruluyordur) 3.bir çocuğa torununa bakmayı teklif etmişken gelini özel muamele istiyor.. Kaldı ki çocuğunu da koz olarak kullanıyor. Bu yaşına kadar hiç görmediği babannesinde kalsın istiyor konu sahibi, çünkü annesi çok yoruluyormuş hem de kayınvalidesi eltisinin çocuklarına çok bakmış kızına da baksınmış.. Şu an konu çocuğunun nerede daha iyi zaman geçireceği ya da bakılacağı değil maalesef. Ben de istiyorumlarla dolu bi güç kavgasına dönüşmüş mevzu.
bu zihniyete hastayım hasta...o zaman yıllarca onunkine baksın çünkü benim eşim evlat değil benim çocuğumda başka torun
eşimin annesiyle 4 seneden beri görüşmüyorum ve çocuğumu hiç görmediler.çocuğum kışın ameliyat oldu o zaman annesi özür diledi daha öncede barışmak istedi kabul etmedim ama ameliyatta bende büyüklük yapıp affettim ve hiç konuyu açmadım kendiside çok şaşırdı.
çocuğum kreşe gidiyor yazın kreşten aldık.1 ay kendi annem bakıcak,1 ay annem bakıcak diye konuştuk zaten şu an annemde.kayınvalidem eltimin çocuklarınada bakıyor hepsine bir bakarım dedi,öyle olmaz benim çocuğum daha seni düzgün tanımıyor sende onu.onun uyku saati var yemek saati var hepsi bir olmaz dedim.zaten yıllardır onlarinkine bakıyorsun onlar 1 ay kreşe gönderiversinler dedim(kreş yazın açık)tamam dedi.
Ama o günden beri fazla aramıyor,hareketleri değişti bunu benim annemde eşimde fark ediyor.doğduğundan beri Allah razı olsun annem bakıyor ama annemde yoruluyor artık kıyamıyorum.zaten annesinin şimdiye kadar hiç faydasını görmedim.ne zaman bir şey istesek elini ayağını çekiyor,ben hamile kalınca da çekti eltim kıskanıyor oda hayır diyemiyor.
Halbuki barışırken neler dedi çocuğunuza bakarım,ne isterseniz yaparım...çok kararsızım aslında 1 ay hiç vermek istemiyorum.siz olsanız napardınız?
Yanlış olan kısmı ne ?laflarına dikkate et saygısız!
Herkez senın tarafta olsaydı hıcbı sorun yoktu dimiburası kadınlar kulübü değil kavga kulübü olmuş.ben yorum yapmıcam artık herkes dört dörtlük burda çünkü konuyu açtığımada bin pişman oldum.iyi günler hepinize...
Hamile olduğumda eşim ona haber verdi o günden beri hiç aramadı çocuğumun sağlığını bile sormadı