kayınvalidem ve kızıma bakma sorunu

Bende cocugum oldugumda kimse ona bakacak diye ümitlenmedim. Sende öyle yapma kimse mecvur degil torununa bakmaya herkesin isi gücü var. Büyükler bakamiyorsa ya da bakmak istemiyorsa krese vereceksin net. Bende ise baslicam cocugumu krese verdikten sonra. Ben asla anneme cocugumu yükliyemem bu saatden sonra kadin zaten calisiyor hasta ben ona yardim etmek gerekirken bide cocuguma mi baksin. Tabiiki her durum ayni degiöl ben annemden istesem biliyorum bakar ama anneanelere babaannelere de yazik yani kac yasina gelmisler bide torunlan ilgilen

Her şeyinizi detaylı anlatmadan olmuyor.
Ben o yüzden üşeniyorum konu açmıyorum.
Ama herşeyi anlatsan da yazanların yarısı gene yargılama yapacaktir.
forum psikolojisi bu :)

Kendi yorumun kayinvaliden artik çok yabancilaşmiş. Nasi davranacağını bilemiyor. Çok mesafe girmiş.

Her şeyinizi detaylı anlatmadan olmuyor.
Ben o yüzden üşeniyorum konu açmıyorum.
Ama herşeyi anlatsan da yazanların yarısı gene yargılama yapacaktir.
forum psikolojisi bu :)

Kendi yorumun kayinvaliden artik çok yabancilaşmiş. Nasi davranacağını bilemiyor. Çok mesafe girmiş.

Yani Kv yabancılaşmamış olmasa diğer çocukları kreşe ver ben buna bakacağım mı diyecek

Kv ile olan ilişkiyi bilmem ama çocuklar arasına mesafe koyan konu sahibi zira onunki diğer çocuklar ile aynı ortamda bakılamazmış

onlar 1 ay kreşe gönderiversinler dedim

Şimdi size hak vermiyorum diye beni de azarlamaya kalkarsınız da bilin istedim; Şu lafı eltim benim çocuklarım için söylese -ki kendisiyle hiç problemim yoktur- 'o kim oluyor da çocuklarımla ilgili karar veriyor?' derim.
Annem bakıyor kv de bakacak diye bir anlayış olamaz. Ne anneniz ne de kv bakmak zorunda değil. :işsiz:

Ayrıca kv biz yeni evlendiğimizde 'ben çocuk olursa bakarım' dediği halde şimdi gıkı bile çıkmıyor. Kimseye güvenip hareket etmeyin.

Ben olsam cocugumun kuzenleriyle beraber vakit gecirmesini isterdim. Cocugunuza sehzade muamemesi yapmanin anlami yok. Degil cunku...

1,5 ay eltinin çocuklarıyla baksa ne olur biz eskiden anneanneme doluşur bütün yaz çoluk çocuk dururduk. camdan çocuk değil ya bir yerine bir şey olmaz kendi kuzenleri ile birlikte eğlensin oynasın bu ne kin nefret akrabalar arasında ya.. küçücük çocuğu da akrabalarına yabancı şekilde büyütmeyin. ayrıca sırf siz istiyosunuz diye babaannesine alışmış çocuğu kreşe vermek zorunda değil kimse
Çocuğum olursa ben de öyle düşünüyorum hiç kimseden mahrum bırakmam.
Herkesin çocuğu nasılsa benimki de öyle olur .
Yarın öbür gün bana bir şey olduğunda yalnız kalmasın akrabayi filan bilsin.
Altından pirlantadan çocuk dogurmayacagima göre gayet diğer çocuklarla buyuyebilir .

Aranızdaki sorunu bilmiyorum. 4 yıl görüşmediğinize göre çok ciddi birşey olmalı.
Bunca yıldır görüşmemeyi göze aldığınız kv ben hayatta çocuk baktırmam. Çocuğumu bir kere görmedi demişiniz o bir yabancı ha bakıcı ha kv
Annem de yoruldu artık demişsiniz sanırım annenizi düşündünüz.

seni anlıyorum arkadaşım olaylaarı tam ifade edemedigin için yanlış anlaşılmış olabilirsin yıllarca kayınvaliden eltinin çocuklarına bakmış buraya yorum yazan arkadaşlar sizin kayınvalidenizde yıllarca eltinizin çocuguna baksaydı heralde bir sinirlenme durumunuz sizinde olurdu 1 ay da benimkine baksa derdiniz heralde . neden küstünüz neler yaşadınız neler yaşandı bilmiyorum ama bir şekilde sorunları çözdügünüz iyi olmuş çünkü eşlerimiz kendi ailerleriyle iyi olunca kendileride mutlu oluyor mesefeli bir şekilde göüşmek hiç görüşmemekten herzaman iyidir . onun dışında kayınvalideniz açısından bakınca onada çok kızamıyorum çünkü yıllarca eltin baktırdıysa bir anda ona sırt çevirmekte olmaz yani kayınvaliden bir anda eltine sırrt çeviremez. sonra eltin laf yapar birsürü tartışma çıkar aynı şehirde oturuyorsanız sizde kayınvalidenize verin bence çocugu onlarla beraberde olsa baksın bir süre ayagınızı kesinlikle çekmeyin bakarsa sadece benimkine baksın demeyin siz bırakın beraberce baksın zamanla söyler belki eltinize yavaş yavaş sizinkinede tek başına baklmaya başlar ama bir anda olmaz tabiki ... ama böyle diye çekmeyin kendinizi kesinlikle yıllarca kayınvaliden eltinle görüşmüş bir anda olmaz malesef arkadaşım ..

Yook, hic öyle bir durum yok. O cocuk benim ve esimin cocugu. Hali ile bizim sorumlulugumuz. Elti ne yapar umrumda degil. Herkesin durumu da bir degil. Atiyorum eltinin parasi yok kres'e yada ilk o dogurdu ve kv'e' iki cocuga bakmaktir zorlaniyor.. Kayinvalidem cocuguma bakmak zorunda degil, sadece cocugumu sevsin, babaannelik yapsin isterim.

Ayrica kv'demi sevmezsem, yillarca küs kalmis olsam ben kv'deye hic cocuguma baktirmam. Ilk basta iliskimizi onarmaya calisirdim, rayina otursun hersey. Konu sahibi bunu yapmiyor. Eline sanki koz gecmis gibi ve magdur rolu oynayarak elti'yi cekistiriyor. Üstelik cok celiskili ifadeler veriyor. Bir diyor kv'dem yillarca eltinin cocuklarina bakti. Bir diyor ben cocugumu kres'e verdikten sonra eltide verdi.

Hatta yillarca görüsmedigi eltisinin, cocuklara kres'e vermek istedigi icin baski kuruyormus. Hani daha önce kres'e vermisti ya, ne baskisi? Üstelik dogru olsa bile, sen nereden biliyorsun?

Yani sirf hakli cikmak adina yalan atiyor gibime geldi. Eger gercek hayattada böyle ise, niye kv'de mesafe kurdugunu anlarim. Yani burda hikayeyi onun tarafindanda dinlemek isterim.

Sız de kreşten almayın cocugu kımseye mınnet etmeyın ne kendı ne eşinizin ailesine baktınız kvde de geri çekiyo siz de çekilin ztn kaac zamandır görüşmüyomuşsunuz

Yook, hic öyle bir durum yok. O cocuk benim ve esimin cocugu. Hali ile bizim sorumlulugumuz. Elti ne yapar umrumda degil. Herkesin durumu da bir degil. Atiyorum eltinin parasi yok kres'e yada ilk o dogurdu ve kv'e' iki cocuga bakmaktir zorlaniyor.. Kayinvalidem cocuguma bakmak zorunda degil, sadece cocugumu sevsin, babaannelik yapsin isterim.

Ayrica kv'demi sevmezsem, yillarca küs kalmis olsam ben kv'deye hic cocuguma baktirmam. Ilk basta iliskimizi onarmaya calisirdim, rayina otursun hersey. Konu sahibi bunu yapmiyor. Eline sanki koz gecmis gibi ve magdur rolu oynayarak elti'yi cekistiriyor. Üstelik cok celiskili ifadeler veriyor. Bir diyor kv'dem yillarca eltinin cocuklarina bakti. Bir diyor ben cocugumu kres'e verdikten sonra eltide verdi.

Hatta yillarca görüsmedigi eltisinin, cocuklara kres'e vermek istedigi icin baski kuruyormus. Hani daha önce kres'e vermisti ya, ne baskisi? Üstelik dogru olsa bile, sen nereden biliyorsun?

Yani sirf hakli cikmak adina yalan atiyor gibime geldi. Eger gercek hayattada böyle ise, niye kv'de mesafe kurdugunu anlarim. Yani burda hikayeyi onun tarafindanda dinlemek isterim.
Nasıl insansınız Yaaa yalancı sensin terbiyeni takın

.kayınvalidem eltimin çocuklarınada bakıyor hepsine bir bakarım dedi,öyle olmaz benim çocuğum daha seni düzgün tanımıyor sende onu.onun uyku saati var yemek saati var hepsi bir olmaz dedim.zaten yıllardır onlarinkine bakıyorsun onlar 1 ay kreşe gönderiversinler dedim(kreş yazın açık)tamam dedi.

başka bi isteğiniz var mı? allahın emri değil sizin ağzınızdan çıkan laf. ne kadar özgüvenli yazmışsınız şaşırdım valla. parasıyla bi bakıcı tutun da ona çekin bu restleri.

Nasıl insansınız Yaaa yalancı sensin terbiyeni takın

Ben size yalanci demedim, sadece bu konuda hakli cikmak adina celiskili ifadeler kullandiginizi iddia ediyorum.

benim eltim ben kreşe verdim diye verdi ben alınca aldı 1 ay herkes frdakarlık yapabilirim benim çocuğum babaannenin b sini bilmiyor kaldı ki beni tanıyan herkes baksın tabi diyor konuyu biliyor çünkü onlar haklı da biz suçlu çünkü annem çok fedakar bir anne zaten eşimin annesi gibi anneler kıymete biner.!!

Kaynım bile benden için haklı göndeririz demiş.yani ben anlaşılamadım eltim zaten yazın kreşe göndermek istiyordu hatta kreşe çok Baskı yaptı ama benim alıcağımı duyunca oda aldı

Ayrica bu son mesajim olacak, sizden dolayi ban yiyemem. Iyi forumlar.

Beni eleştirenler hepiniz ne kadar meleksiniz ne kadar iyisiniz benim yerimde olsanız benden beter olursunuz.buraya yazdığım 3parça yazıdan be yalncılığım kaldı ne kötülüğüm 4yıldır ne biliyorsunuz herşeyi günü gününe mi yazayım?konumun kapanmasını istiyorum bilen birisi yardım ederse sevinirim

Kvniz için üzüldüm gerçekten şuraya yazdığınız birkaç cümleden ne kadar agresif bencil kibirli ve egonuzun tavan yapmış olduğu anlasiliyor herkes size göre yaşayamaz hayatını. Kvniz bebek bakıcısı mı kime isterse ona bakar ya da bakmaz ona güvenerek yapmadınız herhalde çocuğu? Cok garipsiniz gerçekten kim ne derse desin burda hatanizi da kabul etmeyeceksiniz belli

Back
X