Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her şeyinizi detaylı anlatmadan olmuyor.
Ben o yüzden üşeniyorum konu açmıyorum.
Ama herşeyi anlatsan da yazanların yarısı gene yargılama yapacaktir.
forum psikolojisi bu :)
Kendi yorumun kayinvaliden artik çok yabancilaşmiş. Nasi davranacağını bilemiyor. Çok mesafe girmiş.
onlar 1 ay kreşe gönderiversinler dedim
Çocuğum olursa ben de öyle düşünüyorum hiç kimseden mahrum bırakmam.1,5 ay eltinin çocuklarıyla baksa ne olur biz eskiden anneanneme doluşur bütün yaz çoluk çocuk dururduk. camdan çocuk değil ya bir yerine bir şey olmaz kendi kuzenleri ile birlikte eğlensin oynasın bu ne kin nefret akrabalar arasında ya.. küçücük çocuğu da akrabalarına yabancı şekilde büyütmeyin. ayrıca sırf siz istiyosunuz diye babaannesine alışmış çocuğu kreşe vermek zorunda değil kimse
seni anlıyorum arkadaşım olaylaarı tam ifade edemedigin için yanlış anlaşılmış olabilirsin yıllarca kayınvaliden eltinin çocuklarına bakmış buraya yorum yazan arkadaşlar sizin kayınvalidenizde yıllarca eltinizin çocuguna baksaydı heralde bir sinirlenme durumunuz sizinde olurdu 1 ay da benimkine baksa derdiniz heralde . neden küstünüz neler yaşadınız neler yaşandı bilmiyorum ama bir şekilde sorunları çözdügünüz iyi olmuş çünkü eşlerimiz kendi ailerleriyle iyi olunca kendileride mutlu oluyor mesefeli bir şekilde göüşmek hiç görüşmemekten herzaman iyidir . onun dışında kayınvalideniz açısından bakınca onada çok kızamıyorum çünkü yıllarca eltin baktırdıysa bir anda ona sırt çevirmekte olmaz yani kayınvaliden bir anda eltine sırrt çeviremez. sonra eltin laf yapar birsürü tartışma çıkar aynı şehirde oturuyorsanız sizde kayınvalidenize verin bence çocugu onlarla beraberde olsa baksın bir süre ayagınızı kesinlikle çekmeyin bakarsa sadece benimkine baksın demeyin siz bırakın beraberce baksın zamanla söyler belki eltinize yavaş yavaş sizinkinede tek başına baklmaya başlar ama bir anda olmaz tabiki ... ama böyle diye çekmeyin kendinizi kesinlikle yıllarca kayınvaliden eltinle görüşmüş bir anda olmaz malesef arkadaşım ..
Nasıl insansınız Yaaa yalancı sensin terbiyeni takınYook, hic öyle bir durum yok. O cocuk benim ve esimin cocugu. Hali ile bizim sorumlulugumuz. Elti ne yapar umrumda degil. Herkesin durumu da bir degil. Atiyorum eltinin parasi yok kres'e yada ilk o dogurdu ve kv'e' iki cocuga bakmaktir zorlaniyor.. Kayinvalidem cocuguma bakmak zorunda degil, sadece cocugumu sevsin, babaannelik yapsin isterim.
Ayrica kv'demi sevmezsem, yillarca küs kalmis olsam ben kv'deye hic cocuguma baktirmam. Ilk basta iliskimizi onarmaya calisirdim, rayina otursun hersey. Konu sahibi bunu yapmiyor. Eline sanki koz gecmis gibi ve magdur rolu oynayarak elti'yi cekistiriyor. Üstelik cok celiskili ifadeler veriyor. Bir diyor kv'dem yillarca eltinin cocuklarina bakti. Bir diyor ben cocugumu kres'e verdikten sonra eltide verdi.
Hatta yillarca görüsmedigi eltisinin, cocuklara kres'e vermek istedigi icin baski kuruyormus. Hani daha önce kres'e vermisti ya, ne baskisi? Üstelik dogru olsa bile, sen nereden biliyorsun?
Yani sirf hakli cikmak adina yalan atiyor gibime geldi. Eger gercek hayattada böyle ise, niye kv'de mesafe kurdugunu anlarim. Yani burda hikayeyi onun tarafindanda dinlemek isterim.
.kayınvalidem eltimin çocuklarınada bakıyor hepsine bir bakarım dedi,öyle olmaz benim çocuğum daha seni düzgün tanımıyor sende onu.onun uyku saati var yemek saati var hepsi bir olmaz dedim.zaten yıllardır onlarinkine bakıyorsun onlar 1 ay kreşe gönderiversinler dedim(kreş yazın açık)tamam dedi.
Aynen bende oyle düsünüyorum.kayinvalideler bakiyor laf ediliyor,anneler bakiyor laf ediliyor.Yaşım itibariyle bir kaç seneye kalmaz kayınvalide olurum.
Kendime not: Asla torun bakma....
Nasıl insansınız Yaaa yalancı sensin terbiyeni takın
benim eltim ben kreşe verdim diye verdi ben alınca aldı 1 ay herkes frdakarlık yapabilirim benim çocuğum babaannenin b sini bilmiyor kaldı ki beni tanıyan herkes baksın tabi diyor konuyu biliyor çünkü onlar haklı da biz suçlu çünkü annem çok fedakar bir anne zaten eşimin annesi gibi anneler kıymete biner.!!
Kaynım bile benden için haklı göndeririz demiş.yani ben anlaşılamadım eltim zaten yazın kreşe göndermek istiyordu hatta kreşe çok Baskı yaptı ama benim alıcağımı duyunca oda aldı