Kayınvalidem ve kuzeni sayesinde delirmeme az kaldı

kendi istediği kızı alamadı onun için bu halde şimdi yedi bitirdi beni annem artık dayanamadığından eşimi aradı ben ağlaya ağlaya bi hal oldum kimse dayanamaz evladına eşimde annesine bişey diyemiyo sonuçta annesi ama beni artık eşimden ayrılmayı düşünme noktasına getirdiler kullandığı ilaçlarda 5mg depresan ilaçları öyle çok etkileri yok kardeşim doktor ona sordum o söyledi
sanada uzakmış aslında ama ta başka şehrden başka şehiremi karışıo .benmde bazen oluo sorunlarım anneme anlatmaya korkuyorum çünkü bana çok düşkünler anlatsam çok üzülür .sen yuvanı dağıtmamak için elnden geleni yap kaç yaşındasınız sizz

Canım bende birara senin gibi depresif bir durum yadım. Kaynanamla çok ciddi sorunlarımız oldu halende oluyor. Ama artık ipler benim elimde bana her yaptığı kötülük konun kaybetmesini sağlıyor. 4 yıllık evliyim ben evlendiğim günden buyana yapmadığını bırkamadı kadın ama sabrımın sonunda kazanmaya başladım artık. Sende ayrılmayı düşünme daha yeni evlisin eşin seni sen eşini seviyorsun kadının kazanmasına müsade edemezsin etmemelisin bence
kendi istediği kızı alamadı onun için bu halde şimdi yedi bitirdi beni annem artık dayanamadığından eşimi aradı ben ağlaya ağlaya bi hal oldum kimse dayanamaz evladına eşimde annesine bişey diyemiyo sonuçta annesi ama beni artık eşimden ayrılmayı düşünme noktasına getirdiler kullandığı ilaçlarda 5mg depresan ilaçları öyle çok etkileri yok kardeşim doktor ona sordum o söyledi

Uzaktaymışsınız zaten, mümkün oldğunca uzak durun, aramayın muhatap olmayın.
Eşiniz de sizin yanınızda belli ki, dolduruşa geleceğe benzemiyor, öyle kolaymıymış boşan gel demek,
bir yuva ne kolay kuruluyor onlara göre.
Kendini toparla ve yuvana sahip çık, eşinle paylaş duygularını ve ailesinden uzaklaşacağınıda söyle bence.
Ondan sonra da devamlı bu mevzuları açarak evliliğini yıpratma bence.

ya ben gebertrm o kuzeni zrn kaynananın yaptıklarını katmıyorum bile o tamamen saçmalamışta kuzene neoluoyo o kimki sana neler yapcam sana diye msj atmaya cesaret edio iyi iyi de bakalım neler yapcaksın diye dökülsün bi güzelde git polise sikayet et rahatsız ediliyorum diye msjları göster.hadi eşinin annesine pek fazla sesi çıkamıo bişey diemio annedir dorudur.ya bu kuzene bişi demiomu alt tarafı kuzen sennle böle konuscak cesareti nerden buluo bu kız sinir oldum ya

Kuzene ne oluyor acaba dış kapının dış mandalı olarak?neler yapacakmış yazdı mı?!

Kuzene neymiş ya senin takmadığın altınlardan.Üstelik annen yapmış.
Çok sinirlendim.
Canım daha yeni evlisiniz.Kocanla aranın bozulmasına izin verme kaynana yüzünden.
Kocan da vermiş zaten cevabını.
Uzakta oturuyor muşda.
Bu senin için harika bişey.
Söylemek istedklerini her zaman tatlılıkla söylemeye çalış.Sinirlenme.
Bağırarak konuşma.
Bu seni haksız duruma düşürür.
Allah yardımcın olsun..

yaa anlamıyorum bu kayınvalideleri..insan oğlum mutlu olsun diye yapıcı olmak için elinden geleni yapar..

Zaten uzaktaymış bu acıdan cok sanslısın gerekmedikçe muhattap olma..evliliğinin tadını cıkar...

çok sağolun kızlar dediklerinizi dikkate alıcam ya işte çok samimilermiş o herşeye karışırmış falan filan bugün eşim aramayın demiş benim eşimi huzursuz etmeyin demiş ben memnunum eşimden demiş ve çocukta düşünmüyoruz demiş kimseyi ilgilendirmez demiş işte durun bakalım ne olacak bende çok hassSIM bu aralar herşeye oturup ağlar oldum

eşin sana destek zaten gerisini boşver:31: kaynana kuzen şu bu önemseme.kimse için eşinle didişme canım.eğer eşin seni anlamasaydı onları haklı görseydi ne desen haklıydın ama şu durumda yuvanda eşinle mutlu olmaya bak kimseyin önemseme:34:

eşin sana destek zaten gerisini boşver:31: kaynana kuzen şu bu önemseme.kimse için eşinle didişme canım.eğer eşin seni anlamasaydı onları haklı görseydi ne desen haklıydın ama şu durumda yuvanda eşinle mutlu olmaya bak kimseyin önemseme:34:

teşekkür ederm canım artık öyle yapmayı planlıyorum ne yapayım onları müdahale ettirmemeya çalışcam artık:31:

boşver çok kafana takma. zaten uzaktaymış kadın.

ne kadar çok düşünürsen o kadar kendi kendini doldurursun.

Arkadaşım kusura bakmada en büyük suçlu eşin bence bu durumda.Bir anne evladına ne söyleyebilip ne cevap işiteceğini çok iyi bilir.Yoksa nerde görülmüş 7 aylık geline çocuğu yok boşa demek.Eşinin pasif bir insan olduğunu düşündüm açıkçası yada daha iyi bir tabirle yumuşak başlı.olurmuymuş öyle şey.Başta çok taviz vermiş ailen ,herkes imkanları boyutunca üzerine düşeni yapmalıdır kaldıki kayınvalidenin durumuda iyiymiş.Ben 6,5 yıllık evliyim henüz çocuğum yok .Uzun bir müddet istemedik şimdi ise tedavi aşamasındayım.nerde kalmış laf etmek kaşının üstünde gözün var diyemezler.Baştan işi sıkı tut bence kocanın iki çanağı varsa birini kıracaksın tabiri caizse senden iyisi olmaz.

ben toplumdaki insanlari anlamıyorum. neden evlenir evlenmez hemen cocuk olması beklenir-istenir? yasın cok mu buyuk? NEDEN İNSANLARIN YATAK ODANIZA MUDAHELE ETMESİNE İZİN VERİYOSUNUZ? daha 7 aylık evlisin. deseniz biz bi sure cocuk istemiyoruz. ya hayat sizin. daha 7 ay evlisin cocuk olmuyo denio, sen de sesini cıkarmıyosun! biz 3 seneye yakın kendi istegimizle yapmadık cocuk. sonrasında kendimizi hazı hissettigimizde dusunduk cocugu ve yaptık..ayyyy cok sinirlendim :47:

Son düzenleme:
Sakın ama sakın şu anda çocuk yapmayın. İsminizin altında da "GEL BEBEŞİM GEL" yazıyor. Evliliğiniz daha yerli yerine otrumamış. Aceleniz ne? Bir sürü sorununuz var, bebek sorunları çözmez. Korunun bir süre, hem de garanti bir yöntemle.

canım öncelikle allah kolaylık versin ne denebilir ki bende evliliğm ilk aylarından kaynanamdan duyduğum saçma sapan laflar yüzünden delirme noktasına gelmiştim kadın başka şehirde ben başka şehirdeyim ama tlf.la yaptığım temizliğe bile karışır oldu temizlik yapıyordum kim geliyor evinede temizliyorsun diyordu eşime karına sırrını verme diyebilecek kadar asalak bir varlık ama artık ne konuşuyorum ne görüşüyorum benden yol parası bekliyor evimi ziyaret etmek için bende eşime gelmek isteyen kızım ben evinizi ziyaret etmek istiyorum der çıkıp gelir dedim ve artık ne sesini duymak istiyorum ne yüzünü görmek istiyorum kadın beni kabullenemedi eşimin beni sevmesini bile hazmedemiyor bence senin kaynanada senin sevilmene tahammül edemiyor bence konuşmada görüşmede ben görüşmüyorum kafam rahat yenide gelin alıyor artık birazda ona sarar :21:

o zaman hazır ol... kızın olursa bir de oğlun olmadı diye bir ton laf yiyeceksin.

sen iyisi mi hiç aldırma...

çok terbiyesiz bir kaynanan var pis kadın..ne olursa olsun o bılezıklerı onlara yedirme onlar senın canım isterse derdinden ölsün kaynanan ona ne yaaaaaa ay bı sınır oldum kı kendı oğlunda kusur aramıyor ama hamıle kalamamak ne demek? kusura bakma canım çok sınır oldum

çok terbiyesiz bir kaynanan var pis kadın..ne olursa olsun o bılezıklerı onlara yedirme onlar senın canım isterse derdinden ölsün kaynanan ona ne yaaaaaa ay bı sınır oldum kı kendı oğlunda kusur aramıyor ama hamıle kalamamak ne demek? kusura bakma canım çok sınır oldum

bende artık muhattap olmamaya karar verdim eşimde saygı duyuyo artık uzak durcam ne hali varsa görsün :119::119::119::119:

Back
X