gunaydun arkadaslar. Dün eşimle dışarı çıktık ve vana şurdaki evlere bi bakalım dedi. Bize 100 metre var yok. Hayırdır dedim. Abim bu tarafa gelmek istiyor dedi. Abisi bekar ve annesiyle yaşıyor. Bizim evin kısımları manzara va acısından guzel oldugu ıcın gelmeyı ıstıyorlarmıs. Hiç bişey diyemedim tabi ama içim dünden beri daralıyor. Büyük bi hastalık gecırdıgım donemde beni annemin evine bıraktırdılar ve kendımı toparlayınca döndüm. Neyse konuyu dagıtmayayım. Benim bekar 3 gorumcrm var yasları 40 50lerde. Bızım sehre yakın bır sehırde oturuyorlar, memleketlerınde . Biz evlenmeden once sureklı gelir annelerını yoklarlardı falan ama kadın alzeımer baslangıcında ve huysuzlaştı eskıye gore. Bır yıldır ne gelen ne gıden var yanına. Misafır gibi gelip gidiyorlar. Bi gorumcrmın eşime yazdıgı '' annem yemegı yakıyor, unutuyor, gelin yapsın da cagırun gelip yesinler'' mesajını gordum. Ve cok gecmeden bana yakın gelmeyı ıstemesi canımı cok sıktı. Acaba bakımını vs ben ustlenırım diye mi boyle bısey yapıyorlar... Ya benim kafam boyle calısmazdı, ama guvenemıyorum bu aıleye