- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.401
- 133
- Konu Sahibi MinikCitlembik
öldün mü hazır su böreği yedin diye? ne kadar fesat takıntılı insanlar var ya hayret ediyorum. nolmuş ben yaptım dediyse ani beğendisen ye beğenmediysen yeme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz kayinvalideye sadece yemek yemeye mi gidiyordunuz?
cafede hep "hazir" yiyecekler var, en iyisi tum gidalarin uzun ugraslarla yapildigi "butik" bir cafeye gotursunKonu sahibi cevap yazmasan da okuyorsundur.
Bu kadar yorumdan sonra yaptığın şeyin çirkin olduğunu anlamışsındır umarim.
Senin yerinde olsam kayinvalidemi bir kafeye davet eder güzel bir adım atardım.
Aslında evde börek aç davet et diyecektim ama börek hassas bir konu olduğu için uzlaşabilecekleri bir mekan olsun dedim.cafede hep "hazir" yiyecekler var, en iyisi tum gidalarin uzun ugraslarla yapildigi "butik" bir cafeye gotursun![]()
Yok biliyordur da bazılarına yapılmaması gerektiğini biliyordur. Yoksa onca sene aç kalmamışlardır.Belki yemek yapmasını bilmiyordur![]()
Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
Cay icmeye davet etti ailemi kadinlar arasinda oturduk teyzem de geldi falan
Resmen lapa gibi bir patates salatasi
pastaneden hazir su boregi
Ve hazir kurabiye almis onumuze getirdi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Herkes hazir mi aldiniz dedi inatla ben yaptim dedi
Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti
Ayni nezaketi ve degeri neden bize gostemiyor
Biz onlar icin yaptigimiz halde
Esime bu durumu kirmadan nasil sorabilirim
Eşine sakın bisey sorma bence ne gerek varya herkes kendine ne yakışırsa onu yapar sonuçta .aç mi kaldiniz nolacak hazir aldiysa biz de bazen pide ayran salata yaptiririz misafire ne yemek yapacağını şaşırıyor insan kolay oluyor ne var yaniDugunume cok kisa bir zaman kaldi
Cay icmeye davet etti ailemi kadinlar arasinda oturduk teyzem de geldi falan
Resmen lapa gibi bir patates salatasi
pastaneden hazir su boregi
Ve hazir kurabiye almis onumuze getirdi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Herkes hazir mi aldiniz dedi inatla ben yaptim dedi
Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti
Ayni nezaketi ve degeri neden bize gostemiyor
Biz onlar icin yaptigimiz halde
Esime bu durumu kirmadan nasil sorabilirim
Oooof eli maşalı gelin.. Siz her şeye takacak gibisinizGereksiz farkindayim ama yalan soylemesine gerek yok bence
Rahatsizdim yapamadim vs bahane bulabilir ama.yalan soylemesi kocaman kadinsin ya
Bizimkiler inanmadi o kadad takilmadi ama hazir boregi iste benim moralim suna bozuldu ayni degeri neden goremedik
Maşallah Ailece sormuşlar..Halam sordi
Teyzem.sordu
Kuzenim.sordu hatta tarif istediler valla ne koydugumu unnuttumgoz karari yapiyorum dedi