Kayinvalidem yalanci kadinin teki

Siz kayinvalideye sadece yemek yemeye mi gidiyordunuz?

Tabi ki hayır, o ısrarla yemeğe diye çağırıyordu. Ben gerek yok istemeyiz yemek dedikçe daha da inada bindirdi haftada 1 ken 2 ye çıkardı davetlerini. Konu yemekte ne yaptığı değil bunu 11 yıl yapması ve benim eşime tek kelime söylememem. Konu sahibi nişanlısına ki eşim diye bahşediyor şimdiden bu konuyu anlatmayı düşünmesi

Sabah erkenden kalkıp pasta börek yapınca daha fazla değer veriyor olmuyorsunuz. Bakınız:kadının arkasından ettiğiniz laflar. Anlamadığım niye kadını inat ettirecek kadar soruyorsunuz, bir kere ben yaptım deyince tatmin olmuyorsunuz. Ha yalan söylemesine takıldıysanız yine sizi ilgilendirmez, nedir yani bunu yarışa çevirmek. Değer vermeseydi bir çay bile önünüze koymazdı, dışardan da olsa boş çevirmemiş. Yaşınız gençtir muhtemelen, klasik gelin kaynana problemlerine, aranızda husumet yaratacak şeylere takılmayı bırakın, zaten zamanla oluyor bunlar ki konuda sizi ilgilendiren hiç birşey yok.

Konu sahibi cevap yazmasan da okuyorsundur.
Bu kadar yorumdan sonra yaptığın şeyin çirkin olduğunu anlamışsındır umarim.
Senin yerinde olsam kayinvalidemi bir kafeye davet eder güzel bir adım atardım.

Konu sahibi cevap yazmasan da okuyorsundur.
Bu kadar yorumdan sonra yaptığın şeyin çirkin olduğunu anlamışsındır umarim.
Senin yerinde olsam kayinvalidemi bir kafeye davet eder güzel bir adım atardım.
cafede hep "hazir" yiyecekler var, en iyisi tum gidalarin uzun ugraslarla yapildigi "butik" bir cafeye gotursun 😂😂😂😂

Bende öyle yapıyoruz ne olucak beceriksizsek... Bırakta 2ndakika mutlu olalım 😀

Gerek yok eşinle aran bozulur sorma sadece aynısı yapın yeterli eşine annesini asla kötüleme sorunlu olursun

Ay bende sizi ayırmaya çalıştı fesatlık yaptı vs zannettim
Neymiş Eve davet etmiş hazır börek vermiş ne büyük terbiyesizlik sayın prenses geline! Kadın belki yapmayı bilmiyodur dunurune karşı açık vermek istememiştir bı yeriniz mi eksildi ne var ya ayıp denen bişey var bide bunun dedikodusunu yapiyosunuz
Kayınvalide tü kaka diye bı trend çıkmış kim ne yapsa batıyor çok ayipladim sizi böyle bı mecrada konu açıp gıyabında onu utandırmaya o da sizin anneniz bı kusuru varsa kapatmanız lazım ısrarla sen mi yaptın diye açığını aramanız değil.

Son düzenleme:
Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
Cay icmeye davet etti ailemi kadinlar arasinda oturduk teyzem de geldi falan
Resmen lapa gibi bir patates salatasi
pastaneden hazir su boregi
Ve hazir kurabiye almis onumuze getirdi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Herkes hazir mi aldiniz dedi inatla ben yaptim dedi

Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti

Ayni nezaketi ve degeri neden bize gostemiyor
Biz onlar icin yaptigimiz halde

Esime bu durumu kirmadan nasil sorabilirim

Konu saka gibi geldi bana. Şimdiden bunu dert ediyorsanız bariz evlenmeyin. Evlilik böyle birşey değil.ciddi söylüyorum yürütmesiniz. Ne var yanı hazır aldıysa. Ugrasamamistir. Bende çoğu gelen kişilere hazır çıkarırım çalışan insanım hiç uğraşamam. Çalışmasan bile bu benim bilecegim iş. Önemli olan misafiri hoş sohbet güler yüzle agirlamaktir. Burda n kadının yalancı olduğunu nasıl çıkardıniz pes alt tarafı ben yaptım demiş. Sizi evlilik için olgun bulmadım hic

Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
Cay icmeye davet etti ailemi kadinlar arasinda oturduk teyzem de geldi falan
Resmen lapa gibi bir patates salatasi
pastaneden hazir su boregi
Ve hazir kurabiye almis onumuze getirdi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Herkes hazir mi aldiniz dedi inatla ben yaptim dedi

Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti

Ayni nezaketi ve degeri neden bize gostemiyor
Biz onlar icin yaptigimiz halde

Esime bu durumu kirmadan nasil sorabilirim
Eşine sakın bisey sorma bence ne gerek varya herkes kendine ne yakışırsa onu yapar sonuçta .aç mi kaldiniz nolacak hazir aldiysa biz de bazen pide ayran salata yaptiririz misafire ne yemek yapacağını şaşırıyor insan kolay oluyor ne var yani

belki beceremiyor kadın veya uğraşmak istemiyor.misafir umduğunu değil bulduğunu yer siz de ona bu kadar özenerek ikramda bulunmazsınız olur biter.siz herşeyi mükemmel yaptığınızda aynı şekilde karşılık alacağınızı düşünerek mi yapıyorsunuz?herşeyde karşılık beklerseniz daha çok beklersiniz.

Gereksiz farkindayim ama yalan soylemesine gerek yok bence
Rahatsizdim yapamadim vs bahane bulabilir ama.yalan soylemesi kocaman kadinsin ya
Bizimkiler inanmadi o kadad takilmadi ama hazir boregi iste benim moralim suna bozuldu ayni degeri neden goremedik
Oooof eli maşalı gelin.. Siz her şeye takacak gibisiniz 🙄

Ne kadar ayıp, evleneceğin adamı büyüten kadın o kadın. Hazır alsa ne, kendi yapsa ne. Biz ona öyle mi yapıyoruz demişsin. Kısır ayol alt tarafı, sanki el açma börekler, baklavalar yapmışsın, ayrıca yapsan bile bu senin becerikli olduğunu gösterir. Demek ki kadının elinden gelmiyor, öyle de alışmış olabilir. Manzara gözümün önünde canlandı, oğlundan ayrı düşecek bir anne, annesiyle eşi arasında sinirleri harap olacak bi beyefendi, daha evlenmeden suçlamak için bahane arayan bi gelin... Allah muhafaza

Back
X