Kayinvalidem yalanci kadinin teki

Kardesim sen de gördügün kadar deger ver. Kafaya takacak dert mi ariyorsun

Elinden gelmiyordur belki sizin anacığınız gibi baklava börekler açmak hazır aldım demeye de çekinmiştir. Ay ne biçim gelinsini ya

Becerikli değil belki kadıncağız. Yapamıyor işte bu kadar basit. Ya da enerjisi yok o kadar uğraşamıyor. Siz yargılarsınız, dedikodu edersiniz diye de söylememiş hazır diye ben yaptım demiş. Ne kadar ayıp sizin yaptığınız. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Misafirliğe gittiği evin ikramını, temizliğini, eşyasını da kendine dedikodu etmez.

Cok kotu bir baslik. Önemli olan sohbet muhabbet degil midir?
Belki vakti olmamistir becerikli degildir veya baska sebepleri vardir bilemeyiz.
Ve o an kendisini baski altinda hissettigi icin utandigi icin Ben yaptim demis olabilir. Hemen yalanci damgasi vermeniz hos degil

Ya ne takıntılısınız hayret nişanlınıza annem pastaneden aldı da yalan söyledi mi.diyeceksiniz?daha şimdiden annesini kötülemeye başlarsanız haklı da olsanız haksız olursunuz ayrıca hazır olduğu anlaşılmışsa ısrarla sormak neden?hemen ne meraklısınız yetiştirmeye önemli olan çağırmak muhabbet yok siz evinizde yapmışsınız,da o hazır almış böyle mi değer belirliyorsunuz?açık aramışsınız resmen daha şimdiden böyleyse ilerde neler olur ya

Halam sordi
Teyzem.sordu
Kuzenim.sordu hatta tarif istediler valla ne koydugumu unnuttumgoz karari yapiyorum dedi

Maşallah sormayan kalmamış tek cevapla da yetinilmemiş 10 kere devam edilmiş tarif istemeler falan. Bu kadar ısrar neden.kusura bakmayın ailenizin topu kötü niyetli sürekli siz mi yaptınız,diye sormanın mantığı nedir? Ben glin olarak açık aramam kapatırım

Valla siz daha gelin gitmeden hazırladıgı yemege kadar elestırmeye baslamıssınız. Burdakı kk kadınlarının kaynanalarının yaptıklarını yasasanız demek kı kadının kafasına tencereyı gecıreceksınız öyle duruyor. Bırakın yahu sız zaten sohbet muhabbete gıtmedınız mı bılınclı olarak hazır oldugunu bılsenız bıle ısrarla tarıf sormalar neden? Herkes elınden geldıgını yapar. Sız oyle agırlamak ıstemıssınızdır o da boyle agırlamak ıstemıstır bu kadar basıt. Oooo hazır pıde ayran hazır nasıl yapar bunu bız ona çökertme kebabı kuzu tandır vs yaptık kıyasına gırersenız asla mutlu olamazsınız zaten. Baslıgı gorunce bende facia falan bekledim

Ayy ben bir anımı anlatmazsam çatlarım bu başlıkta.Evliliğimin 5.senesiydi annem kardeşim dayım yengem bayramda bana geleceklerdi çok istemiştim neyse tabi kayınvalideme geleceklerini söyledim doğal olarak onlarda yaş baya büyük bayramlaşmaya hep beraber gideceğimiz belli neyse gittik normalde tatlı yaptığımda bayramlarda onlara da götürürüm misafire ikram ederler diye çünkü ilk yılımızda gittik evine yemek temizliğe kadını da var ama tatlıları yoktu hiç ses etmedim ve sonra hep ben yapıp götürdüm neyse o defa tatlı götüremedim tatlım tutmamıştı yengem ev baklavası getirmiş bir tepsi ondan götürdük ee artık bi tatlı yaptırmıştır ya da almışlardır biliyorlar gelineceğini dedim gittik çay demledim tatlı bakındım yok salondan misafir bardakları bile çıkmamış çıkardım tepsi çıkardım hazır bile birşey yok. Yengemin baklavalardan koydum ikram ettim annem çok laf etti falan sonra ama yetişmemiştir çarşıya çıkamamışlardır kp yaşlı her dk gidemiyor diye de annemi susturmuştum yani hazırını da koymayan var

Yani en azından sizi karşılamak için bir hazırlık yapmış, kendi yapmamış olsa bile gidip alıp koymuş önünüze neden bu kadar takıldınız ki. Teyzem yeni gelin aldı, bohça götürmeye gittiklerinde bile sadece çay vermişler ne zaman misafirliğe gitseler sadece çay, kahve yemek falan yok. Açıklamalarıda kendileri günde tek öğün yerlermiş, hamurişi yemezlermiş

Yediğiniz şeyin hazır olduğunuz anlıyorsanız biye soruyorsunuz hazır mı diye? Kadın sorulunca kötü hissetti demek ki kendini, yalan söyledi ,hadi söyledi tekrar tekrar niye soruyorsunuz amacınız ney? Çünkü kötü niyetlisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…