- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi MinikCitlembik
-
Bana daha cok kibir gibi geldiYemin ederim bunlar sırf bilinçsizlikten. Insanlar öyle bir durumda ki kendilerine biçilmiş değeri yapılan börekte bile arıyorlar. Konu sahibi kaç yaşında bilmiyorum, ama bence kimse büyümeden ve kendini geliştirmeden evlenmemeli. Sonra ailelerin de başı yanıyor
Bana daha cok kibir gibi geldi
Bunlar gittiler yediler orda kadına bilerek rencide etmek icin su böregini kim yaptı diye sordular kadında itiraf edemeyip yalan söyledi sonra teyzeyle anne arkalarından biz ona sunu bunu yaptık o bize hazır almıs vs diye doldurdular bu kızı
Hayır bide gidip eşine diyecekmişBana da öyle geldi yoksa ayni masada niye tekrar tekrar sorulur. Allah damat aileyede sabır versin. Bunun daha düğünü, bayramı, doğumu felan var
Hayır bide gidip eşine diyecekmiş
Nasıl bi cümle kuracak acaba ; hayatım annen bize neden kek pogaca kısır börek yapmıyor bi dahakie bize yemek kendisi yapsın
Valla Allah baska dert vermesinDugunume cok kisa bir zaman kaldi
Cay icmeye davet etti ailemi kadinlar arasinda oturduk teyzem de geldi falan
Resmen lapa gibi bir patates salatasi
pastaneden hazir su boregi
Ve hazir kurabiye almis onumuze getirdi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Herkes hazir mi aldiniz dedi inatla ben yaptim dedi
Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti
Ayni nezaketi ve degeri neden bize gostemiyor
Biz onlar icin yaptigimiz halde
Esime bu durumu kirmadan nasil sorabilirim
Ailenizin bütün üyeleri de sizin gibi kendilerini evine davet eden önüne nimet koyan insanlara burun kıvıran tiplerse yalan söylemesine şaşmamalı. Kimse size yemek hazırlamak zorunda değil. Aç mı bıraktı sizi çağırıp. Gayet yemek koymuş sofraya. Siz nimete burun kıvırmışsınız. Ben olsam kapıyı açmazdım. Kıymetini bilin.Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Ben bu insanlari anlamiyorum gercekten resmen açığını aramaya gitmişsiniz hayir yani yapsa ne olur yapmasa ne olur sizi insan yerine koyup davet etmış bence çok yanlış davranışDugunume cok kisa bir zaman kaldi
aynen yani. Önemli olan bir arada güzel zaman geçirmek değil mi? Arkadaşlarım gelir beraber yemek hazırlarız canımız yemek hazırlamak istemez dışardan söyleriz. Amacımız beraber vakit geçirmek çünkü.Birde bunu eklemek istiyorum: Türkiyede bir akrabagim "İnsanlar artık birbirini yemege davet etmeye çekiniyor. İnsanlara kaç çeşit yemek sunmasan beğenmiyorlar" demişti. Ben inanmamıştım. Aha da öyle insanlar varmış. Acaba bu sosyal medyadaki ve televizyonlarda olan yemek ve sunum çılgınlığı mi sebeb oldu?eskiden böyle değildi bildiğim kadarıyla
El açması su böreği yapsa daha mı kıymetli olacaktınız?Gereksiz farkindayim ama yalan soylemesine gerek yok bence
Rahatsizdim yapamadim vs bahane bulabilir ama.yalan soylemesi kocaman kadinsin ya
Bizimkiler inanmadi o kadad takilmadi ama hazir boregi iste benim moralim suna bozuldu ayni degeri neden goremedik
Benim kaynanamda komşusu için yolluk olsun diye poğaça yapar bize gelin görmeye gelirken bimden kurabiye falan alırdı.Aman boşver herkese ederi kadar bana yapmayana bende yapmıyorum bitti gitti hiç söyleme bile özellikle eşine ne alakası var boşyere gözünde kaynananı masumlaştıracaksın...Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?