tama diyo ne desin... eşim babsına çok düşkün çünkü çok küçük yaşlardan beri çalışmış çokta sakin bi tip çocukkende hep ezilmiş ama şu anda durumları çok iyi ama keyfi çalışıyodu son bir aya kadar alışmış duramıyorum diyodu şimdi hastalık çıkınca bitti... eşim de ben onu rahat ettiremeden babma bişi olursa kendimi asla affetmem diyo ne bilim

görmüyo anlamıyo bi çok şeyi hele o kayınvalidemin numaralını yiyo y açıldırıyorum

yeri gelmişken anlatayım biz bi akşam bunlara gidip kalan eşyalarımızı alıcaz haber verdik ama işimiz uzadı ancak gece 12:30 gibi gidebildik bu arada kayınvaldemde eşimi arayıp hastayım çok fenayım falan diye bunalttı yine çocuğu neyse gecenin saat 12 buçuğu tam eve varmak üzereyi bi an bisikletli bi kaç kadın gördüm yolun kenarında bi tanesi kahkaha atarak arkasına döndü o an anlık tabi bunlar aaa kocacım bak annen dedim güldüm oda dediki yok ya annem hastaydı bugün ne işi var bu saatte hemen solda zaten evleri durduk ne se bi baktık o tin tin geliyo

çıktık yukarı bu yine numaralara başladı aman açılırsın dediler zorla indirdiler çok fenayım diye ilaçları da dizmiş masaya biz gelicez ya .... ya sabır dedim o kadar.