eminimki şu sorunlardan şikayetçi herkes:
bir olayı direkt değilde imalı söylemesi
imalı imalı laf sokması.
sürekli başkalarıyla kıyaslanmak.
lüzümsuz takıntıları
kafayı bişeye takıp yaptırana kadar kafasının etini yemesi
heryere beraber gitmek istemesi
pazarda çarşıda düğünde herkes gelinim bu diye tanıştırması
cakkıdı cakkıdı sakız çiğnemesi
misafırlıgıne gidildiğinde gidecegıne pişman etmesi
yaptığın pogaca kekleri begenmeyıp ertesı gün tarif getirip budaha guzel ben yedim al bundan yap demesi
açma oyle olmaz boyle olur deyıp hamur yoğururken agzında sakız, başında dikilmesi
sürekli ayy onun bebeği olmuş çok ttalı falancanın kızı olmuş deyip hergun bana hamıle haberi getirmesi
.............................................. aklıma şuan gelmeyen daha bı sürü şey...................
Kayınvalidenizin lafları yüzünden kavga ettiğinizi neden kayınvalidenize söylüyorsunuz ki?
Amacına ulaştığını ifade etmiş oluyorsunuz böylece ona
bütün kayınvalideler aynı benimkinin alenen olmasa da alttan alttan eşimi idare etmesi ve sürekli etki halinde bırakması beni çıldırtıyor. Bir de o hanimefendi sessiz sakin numaraları yok mu beni sinir ediyor.Çok fenadır çooookkkk....
eminimki şu sorunlardan şikayetçi herkes:
bir olayı direkt değilde imalı söylemesi
imalı imalı laf sokması.
sürekli başkalarıyla kıyaslanmak.
lüzümsuz takıntıları
kafayı bişeye takıp yaptırana kadar kafasının etini yemesi
heryere beraber gitmek istemesi
pazarda çarşıda düğünde herkes gelinim bu diye tanıştırması
cakkıdı cakkıdı sakız çiğnemesi
misafırlıgıne gidildiğinde gidecegıne pişman etmesi
yaptığın pogaca kekleri begenmeyıp ertesı gün tarif getirip budaha guzel ben yedim al bundan yap demesi
açma oyle olmaz boyle olur deyıp hamur yoğururken agzında sakız, başında dikilmesi
sürekli ayy onun bebeği olmuş çok ttalı falancanın kızı olmuş deyip hergun bana hamıle haberi getirmesi
.............................................. aklıma şuan gelmeyen daha bı sürü şey...................
yorumunuz için teşekkürler ben eşimle her konuda iyi anlaşırım 3.şahıslar dışında hiç kavga etmedik bugüne kadar 2 yıl nişanlı kaldık birkere bile öyle uzatılıcak bi tartışmamız olmadı alttan aldım sakin oldum üstüme gelindi bu tarz konular yüzünden sağlığımdan olmuş biri olarak artık kimseyi alttan almayada niyetim yok benim tk istediğim ortada laf dönmemesi gelip bana söylenmesidir ama olmuyor benim üzerime salınan kişi benim eşimse benim fewri olmam normal geliyo artık bana okumadınız sanırım benim stresden ve herşeyi kafama takmamdan dolayı tümör çıktı beynimde şimdi hastalığımla mücadele ediyorum ve arkamdan söylenecek kelimelere tahammülüm yok.....kimsenin nazını niyazını çekemiyorum artık en ufak bişeyin bile beni üzmemesi gerek ama insanlar buna saygı duymyolar canımı onlar vermedi sonuçta içime atamam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?