- 24 Haziran 2011
- 23.543
- 49.174
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşlah yardımcın olsun evlenmeden once esle bunları konusmak onemlı ilk hafta ılk ay tamm ama sonradan herkes yuzunu gosterıyor. Oyle yatak odana kadr dalan bı kaynana esınb bısey demıyomu evınıze o derece mudahıl olmasınaÇok karışıyor misafirimin önünde rezil ediyor kendi annemin babamın karşısına çıkmıyor onlara tavır alıyor bana kızıp ben yokken evime misafir alıyor burası onun misafir eviymiş yatak odama girip beni uyandırıyor anahtarımı aldım benim evimin anahtarını nasıl alırsın diyor haftada bir temizliğimi yapıcaksın ben bi iş yapmıcam diyor mecburum onun gözünde
sende peygamber sabrı falan mı varÇok karışıyor misafirimin önünde rezil ediyor kendi annemin babamın karşısına çıkmıyor onlara tavır alıyor bana kızıp ben yokken evime misafir alıyor burası onun misafir eviymiş yatak odama girip beni uyandırıyor anahtarımı aldım benim evimin anahtarını nasıl alırsın diyor haftada bir temizliğimi yapıcaksın ben bi iş yapmıcam diyor mecburum onun gözünde
Kaynananın kocası yok mu ?Kızlar bugun çok büyük kavga ettik eşimle ayrı eve çıkalım diyorum ben burdan çıkmam diyor o zaman annenle bir daha asla konusmucam yüz yüze gelmicem diyorum tamam diyor aynı binada bu olabilir mi ki gene sorunlar olucak boşanmalımıyım? Çok kötüyüm yardım edin lütfen
Çok karışıyor misafirimin önünde rezil ediyor kendi annemin babamın karşısına çıkmıyor onlara tavır alıyor bana kızıp ben yokken evime misafir alıyor burası onun misafir eviymiş yatak odama girip beni uyandırıyor anahtarımı aldım benim evimin anahtarını nasıl alırsın diyor haftada bir temizliğimi yapıcaksın ben bi iş yapmıcam diyor mecburum onun gözünde
Çok karışıyor misafirimin önünde rezil ediyor kendi annemin babamın karşısına çıkmıyor onlara tavır alıyor bana kızıp ben yokken evime misafir alıyor burası onun misafir eviymiş yatak odama girip beni uyandırıyor anahtarımı aldım benim evimin anahtarını nasıl alırsın diyor haftada bir temizliğimi yapıcaksın ben bi iş yapmıcam diyor mecburum onun gözünde
Var beni tutuyor diye onun da hayatını zehir ediyorKaynananın kocası yok mu ?
Hayır eşim yapma diyor annesine de karım senin temizlikçin değil diyorEşinizin gözünde de mecbur musunuz?
Hayır eşim yapma diyor annesine de karım senin temizlikçin değil diyor
Kesin kararım bu bide benim tarafımdan bir misafir geldiği zaman rezil ediyor karşılarına çıkmıyor anlamaları icin elinden geleni yapıyor ama kendi tarafından biri geldiği zaman hiçbirşey yokmuş gibi bana çok iyi davranıyor bundan sonra aynı onun gibiyim o zaman yeter madem eşim alıp çıkmıyor beni burdan suratını dahi görmeye tahammülüm yokO zaman kv ile bir daha muhattap olmayın.
kayınpederim biraz hasta bi adam ameliyatlar falan oldu eşim biraz da onun için bırakmak istemiyor ama uzağa gidelim demiyorum kiKaynananın kocası yok mu ?
Canım çalışıyor musun ? Evini terketme , savaş aç o zaman eşin küs olmanı konuşmamanı kabul ediyor... Eşine annesini hiç şikayet etme... Git çilingir getir anahtarı değiştir, eşine de ki annene anahtarı verirsen sürekli bu eve çilingir gelir, benim evimse benden başkası giremez. Temizlik konusunda da eğer çalışıyorsan temizlikçi tut ben kendi işimi ancak yapıyorum mecbur değilim de ve sakınn ha sakın yapma... Annenin babanın karşısına çıkmıyor ise valla sende onlara o kadar mesafeli dur. Eşine söylemeden sen işini becer , eşin laf ederse ben hiç şikayet etmiyorum annen böyle davrandığı için mesafe koydum sadece vs. de geç. Bende altlı üstlü oturuyorum benm kv seninki kadar değil ama o da alttan hallediyor işini , anahtar ondaydı aldım , bozuldu aramıza mesafe girdi oğlunu fitledi vs... takmadım... eşimi de uyardım bununla ilgili. Geçenlerde bayram temizliği muhabbettine komşumun eşimin yanında laf soktu , bende gülerek kv.lerde para çok tutun temizlikçi yaptırın gelinler kendi g.tlerini toplayamıyor çalışmaktan dedim. Ahanda kaldı çıt çıkmadı , şikayet bile edemedi. Kendin halletçen canım lafını söylücen onunkini takmıcaksın.Çok karışıyor misafirimin önünde rezil ediyor kendi annemin babamın karşısına çıkmıyor onlara tavır alıyor bana kızıp ben yokken evime misafir alıyor burası onun misafir eviymiş yatak odama girip beni uyandırıyor anahtarımı aldım benim evimin anahtarını nasıl alırsın diyor haftada bir temizliğimi yapıcaksın ben bi iş yapmıcam diyor mecburum onun gözünde
Dik degil yan durcak.. dik durunca aciliyo disardanEvinizin anahtarı ile ilgili küçük bi ayrıntı vereyim
Anahtarı kapı deliğine soktuktan sonra dik hale getirin öylece kalsın
Dışardan bir anahtar takmaya çalışan giremez içeri
Diğerleri için Allah yardımcınız olsun aileniz ne diyor bu duruma