Kayınvalidem yüzünden oğlumla ilgilenemiyorum

susler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
121
0
66
Aksaray
kızlar bir dedim var lütfen yardım edermisiniz benim bir oğlum var ben kayınvalidemgille oturuyoruz ama oğlum bişey dökünce felan kayınvalidem annen temizlesin ev hiç temiz durmuyor felan diye ileniyor bende oğluma kızıyorum yapma diye o zaman onlarda geri kızma felan diyor bu seferde oğlum onların arkasına sığınıyor ve beni galiye almıyor sanki benden soğuyomuş gibi geliyor oğlum 13-14 aylık bide kayınvalidem oğlumu alıp dışarı götürüyor ve bana işleriyap diyor bu seferde oğlum bana gelmek istemiyo onlar götürüyor diye sanki benden kopuyomuş gibi geliyor bana, millette hep kayınvaliden bakıyor çocuğa senin işin çok kolay diyor ama ben oğlumla ilgilenmek istiyorum kucağıma felan alıyorum oyun oynayatacakken kayınvalidem bunu görünce ben dışarı çıkıyorum diyor oğlumda hemen koşuyor bana da sen şu işi yap ben dışarıya götürüyorum diyor ve oğlumu alıp gidiyor ne yapacağım hiç bilmiyorum bana bir fikir verirmisiniz?

O demeden anne ben çocuğumla dışarı çıkıyorum gelince evde yapılacak ne iş varsa yaparım biraz oğlumla vakit geçirmek istiyorum desen :44::44::44:

Benimde 14 aylık bi erkek yegenim var. Yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun canım

evet canım söylüyörün ama oda bişey demiyor gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum

ayy kıyamam,
çocuğun asla senden çok babanneyi sevmez merak etme,
şuan böyle hissetmen çok normal,büyüdükçe anlarsın.

kayınvaliden çok fena yanlız,
özellikle yapıyor,
ayrı eve çıkma ihtimaliniz yokmu,

malesef 5 sene daha beraberiz sonra ayrılacaz

o zamanda ben götürürüm sen dur diyo ve elimden alıp gidiyor

O zaman da sen de hayır ben götürmek istiyorum de ve götür. Kaynanan ne derse emireri gibi yapmak zorunda olduğunu falan mı sanıyorsun?

Son düzenleme:
Bırak biraz da diğer insanlar senin kalbini kırmamaya çalışsın. İnsanları tepene çıkarmışsın hata sende. Ezdirip duruyorsun kendini. Kendini ezdirmemeye başlarsan daha da kıymetli olursun bunu bil. İnsanlara sıcak güleryüzlü davran ama hakkını savunmayı bil özellikle de senin çocuğun sözkonusuysa birinci derecede söz sahibi sensin bunu asla unutma. İnsanların seni ezip geçmelerine izin verme.

Valla karşındaki insan senin kalbini kırmamak için ne kadar çaba gösteriyorsa sen de o kadar çaba göster daha fazlasını gösterirsen tepene çıkıp ezerler bu hayatın kuralıdır.

bende dedim ama o zaman da ben bakamam diyo hayır diyo bide emziriyor diyor

Çalışan insanlar emzirmeyi bırakmıyor benim çocuğum 22 aylık ben hala emziriyorum. 17 ay süt sağma cihazıyla öğlenleri süt sağıp akşam eve götürdüm şimdi de eve gelince emziriyorum.

Valla karşındaki insan senin kalbini kırmamak için ne kadar çaba gösteriyorsa sen de o kadar çaba göster daha fazlasını gösterirsen tepene çıkıp ezerler bu hayatın kuralıdır.

haklısın canım ama işte ben öyle yapamıyorum istesem de huyum bu hiç sevmiyorum bu huyumu zaten

[SUB][/SUB]
haklısın canım ama işte ben öyle yapamıyorum istesem de huyum bu hiç sevmiyorum bu huyumu zaten

Ben de eskiden senin gibiydim ama artık kendi annem babam dahil ezdirmiyorum kendimi. Değiştireceksin kendini bu senin elinde.

haklısın canım bende değişmeye özen gösteririm tabi o zamana kadar oğlum benden iyice soğumazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…