- 29 Mayıs 2013
- 1.231
- 609
- 123
- Konu Sahibi prensesinannesiii
-
+1 en iyisi bu, sikayet ettigin an, anam o benim anammmm a baglicak garantiB.kunu çıkarmış kayınvalide hanım
Eşinize şikayet etmeyin
Onun taktiğini yapın
Bütün gün ağrım var, ölüyorum diyin yatın
Neyi sorun ediyor bu kadar anlamıyorum; dünya iyisi de bir kocası varmış üstelik. Üstelik kardeşleri dahi gelip evini temizliyorlarmış. Dünürü bile gelip evini temizler mi bir insanın ? Kimin var çevresinde böyle insanlar... bu artık düpedüz nankörlük; şımarıklık. Deveyi diken insanı ... diye bir söz vardır. Demek ki doğruymuş. Ne yapsanız beğenmeyecek. Öyleyse en iyisi yapmayıp laf yemek. En azından haksız yere laf yememiş olursunuz. Ölse de kurtulsak dedirtecek sonunda herkese... kusura bak ayın ağır konuştum ama yalan mı?Kızlar merhaba,
Sizlere danışmak istiyorum zira ne yapacağımı bilmiyorum. Şuan hamileyim. Bebeğim makat geliş ve gebelik tansiyonum olduğu için 38. Haftada sezeryan Doğum yapacağım 2 haftam kaldı. Daha oncede konu açmıştım kv bagirsak kanseriydi ameliyat oldu çok şükür şuan herseyi iyi ama kendisi iyi değil sürekli fenalaşıyorum kötüyüm diyor hastaneye gidiyoruz bir sürü tahliller yapılıyor herseyi temiz çıkıyor doktor kendini çok salıyorsun şuan iyisin sürekli yatma aktif ol hareket et diyor ama dinlemiyor salonda koltukta yatıp kalkıyor sürekli herseyi ayağına istiyor hep ağlıyor neden ben diye. Kardeşleri geliyor duşunu bile kendisi almıyor gelenlere beni yikayin diyor. Ve kimsenin yaptigini beğenmiyor kardeşleri gidip et, kemik alıp suyuna çorba yemek yapiyorlar onlar gidiyor bana yemekleri döktürüyor beceriksizler güzel yemek yapamıyorlar diyor. Kp'e canım su yemeği istiyor diyor adam gidip alıp yapıyor yok yemeyeceğim diyor. Eşim herseyiyle ilgileniyor akşam dışarı çıkınca eşim hakkında böyle evlatmı olur hayırsız evlat diyor. Artık temizliğe elimi sürmüyorum kardeşleri gelip yapıyor arkalarından ne biçim temizlik yapmışlar Allah bunların eline düşürmesin hiç beğenmedim diyor. Bugünde sancım vardı akşam 5'e kadar yattım sancımın hafiflemesini bekledim akşam indim bana şimdi kocam gelecek saat kaç oldu yemek hazirlanacak dedı hazırladım hemen sonra ben yukardaydim kp ile konusmasini duydum benim hakkimda akşam 5 te kalktı evde hasta var o saate kadar yatılır mi bir gelen olsa ne olacak falan dedı sok oldum. Daha önce kanamam oldu riskli bir hamilelik yaşıyorum ona rağmen kenara çekilmiyorum herseyiyle ilgileniyorum. Nasılsın diye sorunca bile ağlıyor kötüyüm diyor suratı hiç gülmüyor. Annem yanıma geliyor anneme bile niye oturuyorsun kalk sunu yap bunu yap diyor annem zaten temizliği falan yapıyor ona rağmen söyleniyor benim zoruma gidiyor o yüzden annem gelmek istemiyor kadının çok kalbini kırıyor.Ben bunları eşime anlatsam mi bilmiyorum esimde annesi sonuçta çok üzülüyor eşimede sürekli ağlıyor hastayım kötüyüm diye. Eşimin yanında bana aman dikkat et hamilesin diyor ama yanlizken hemen laf vuruyor arkamdan konuşuyor. Acaba eşime söylesem yanlış anlar mi kızlar ne yapmalıyım?
Yani bilemiyorum. Ciddi bir hastaliktan donmus. Mutsuzlugunuda goruyor esiniz. Bu sefer "hastalikta da biz bu kadini cekmiceksek nerde kaldi evlatlik" diyebilir. Ama sizin acinizdan da dogum sonrasi onemli. Anneniz gelse kayinvalidenizede hizmet etmis olucak. Gorumceniz yok mu hic yada eltiniz?
Neyi sorun ediyor bu kadar anlamıyorum; dünya iyisi de bir kocası varmış üstelik. Üstelik kardeşleri dahi gelip evini temizliyorlarmış. Dünürü bile gelip evini temizler mi bir insanın ? Kimin var çevresinde böyle insanlar... bu artık düpedüz nankörlük; şımarıklık. Deveyi diken insanı ... diye bir söz vardır. Demek ki doğruymuş. Ne yapsanız beğenmeyecek. Öyleyse en iyisi yapmayıp laf yemek. En azından haksız yere laf yememiş olursunuz. Ölse de kurtulsak dedirtecek sonunda herkese... kusura bak ayın ağır konuştum ama yalan mı?
ah benim canim rahnetli anam mart ayinda vefat etti mide kanseriydi.ne oglunda kaldi ne bende kaldi..yapabildigi son zamanlarina kaldi kendi temizligini kendi yapardi yemegini kendi yapardi..kimseyi ugrastirmak istemezdi.birakin kimse uzulmesin diye eve misafir kabul etmiyordu ve annem son evre kanserdi.sizinki illallahlik bu ne ya..sizde nasil sabir var.kanseri yenmis kendini moralmen daha iyi hissetmesi lazim.ahh keske benim annem ameliyat olsaydida iyi olsaydi.ne kadar cok isterdim.
Kvalideniz icin sunj diycem resmen hastaligini bahane eder insanlari kullaniyor,duygu somurusu yapiyor.Allah ona bu sansi herseyden memnuniyetsiz olsun cevresine boyle davransin die vermemistir,gunah isliyir bence
Üzüldüm yaa Başın sağolsunah benim canim rahnetli anam mart ayinda vefat etti mide kanseriydi.ne oglunda kaldi ne bende kaldi..yapabildigi son zamanlarina kaldi kendi temizligini kendi yapardi yemegini kendi yapardi..kimseyi ugrastirmak istemezdi.birakin kimse uzulmesin diye eve misafir kabul etmiyordu ve annem son evre kanserdi.sizinki illallahlik bu ne ya..sizde nasil sabir var.kanseri yenmis kendini moralmen daha iyi hissetmesi lazim.ahh keske benim annem ameliyat olsaydida iyi olsaydi.ne kadar cok isterdim.
Kvalideniz icin sunj diycem resmen hastaligini bahane eder insanlari kullaniyor,duygu somurusu yapiyor.Allah ona bu sansi herseyden memnuniyetsiz olsun cevresine boyle davransin die vermemistir,gunah isliyir bence
Canim atlattigi kolay bir sey degil KANSER basina gelmeyen anlayamaz psikolojisi bozulmus olabilir dogal okarak mutlaka bir destek alsinKızlar merhaba,
Sizlere danışmak istiyorum zira ne yapacağımı bilmiyorum. Şuan hamileyim. Bebeğim makat geliş ve gebelik tansiyonum olduğu için 38. Haftada sezeryan Doğum yapacağım 2 haftam kaldı. Daha oncede konu açmıştım kv bagirsak kanseriydi ameliyat oldu çok şükür şuan herseyi iyi ama kendisi iyi değil sürekli fenalaşıyorum kötüyüm diyor hastaneye gidiyoruz bir sürü tahliller yapılıyor herseyi temiz çıkıyor doktor kendini çok salıyorsun şuan iyisin sürekli yatma aktif ol hareket et diyor ama dinlemiyor salonda koltukta yatıp kalkıyor sürekli herseyi ayağına istiyor hep ağlıyor neden ben diye. Kardeşleri geliyor duşunu bile kendisi almıyor gelenlere beni yikayin diyor. Ve kimsenin yaptigini beğenmiyor kardeşleri gidip et, kemik alıp suyuna çorba yemek yapiyorlar onlar gidiyor bana yemekleri döktürüyor beceriksizler güzel yemek yapamıyorlar diyor. Kp'e canım su yemeği istiyor diyor adam gidip alıp yapıyor yok yemeyeceğim diyor. Eşim herseyiyle ilgileniyor akşam dışarı çıkınca eşim hakkında böyle evlatmı olur hayırsız evlat diyor. Artık temizliğe elimi sürmüyorum kardeşleri gelip yapıyor arkalarından ne biçim temizlik yapmışlar Allah bunların eline düşürmesin hiç beğenmedim diyor. Bugünde sancım vardı akşam 5'e kadar yattım sancımın hafiflemesini bekledim akşam indim bana şimdi kocam gelecek saat kaç oldu yemek hazirlanacak dedı hazırladım hemen sonra ben yukardaydim kp ile konusmasini duydum benim hakkimda akşam 5 te kalktı evde hasta var o saate kadar yatılır mi bir gelen olsa ne olacak falan dedı sok oldum. Daha önce kanamam oldu riskli bir hamilelik yaşıyorum ona rağmen kenara çekilmiyorum herseyiyle ilgileniyorum. Nasılsın diye sorunca bile ağlıyor kötüyüm diyor suratı hiç gülmüyor. Annem yanıma geliyor anneme bile niye oturuyorsun kalk sunu yap bunu yap diyor annem zaten temizliği falan yapıyor ona rağmen söyleniyor benim zoruma gidiyor o yüzden annem gelmek istemiyor kadının çok kalbini kırıyor.Ben bunları eşime anlatsam mi bilmiyorum esimde annesi sonuçta çok üzülüyor eşimede sürekli ağlıyor hastayım kötüyüm diye. Eşimin yanında bana aman dikkat et hamilesin diyor ama yanlizken hemen laf vuruyor arkamdan konuşuyor. Acaba eşime söylesem yanlış anlar mi kızlar ne yapmalıyım?
Siz bence evi ayirin. Kardesleri temizler evini. Soyleyin ya kocaniza. Bebek dogucak. Dunyanin insani geliyor annenin yanina bebek mikrop kapar hasta olur diyin. Yardim icin gelen insanlar bile kalabalik oluyor zaten cok insaniz diyin. Oyle mutsuz olana kadar boyle mutsuz ol. Cekilicek cile degil.Canım görümcem var yurt dışında yaşıyor ameliyat olduğunda 2 gün geldi ondada hastaneye 1 kere gitti geri kalan zamanda alışveriş yaptı gitti şimdi ordan arayıp anne şakın is yapma kendini yorma diyor
Siz bence evi ayirin. Kardesleri temizler evini. Soyleyin ya kocaniza. Bebek dogucak. Dunyanin insani geliyor annenin yanina bebek mikrop kapar hasta olur diyin. Yardim icin gelen insanlar bile kalabalik oluyor zaten cok insaniz diyin. Oyle mutsuz olana kadar boyle mutsuz ol. Cekilicek cile degil.
Sende kendimi gördüm bende yeni dogum yaptim.9 ay boyunca cok agir hamilelik gecirdim.ve kv buna hic inanmadi numara yaptigimi dusundu.ama sag olsun esim hep bana destekti cunku gercekten zorlaniyordum.benimle ilgilenen esimi goren kv bunu cekemiyordu.9 ay boyunca kendide hasta numarasi yapti durdu dikkat cekmek icin.allah yardimcin olsun sana sabir diliyorum hayirli dogumun olurda yavrunu saglikla kucagina alirsin insallah
annen kötü bir hastalık atlattı ona kabulüm ama herkesin arkasından konuşmak ona hiç yakışmıyor ,
bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama arkamdan konuştugunu duyunca gerçekten çok üzüldüm ,
gerçi kardeşlerinin eşinin oğlunun arkasından konusan benım arkamdan hayda hayda konuşur de ,
ama bunları sakın ve en guzel ses tonunla söyle hem vicdan yap hem üzülmüş gibi yap ,
hadi ya alalh bismillah de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?