Kayınvalidem

ah benim canim rahnetli anam mart ayinda vefat etti mide kanseriydi.ne oglunda kaldi ne bende kaldi..yapabildigi son zamanlarina kaldi kendi temizligini kendi yapardi yemegini kendi yapardi..kimseyi ugrastirmak istemezdi.birakin kimse uzulmesin diye eve misafir kabul etmiyordu ve annem son evre kanserdi.sizinki illallahlik bu ne ya..sizde nasil sabir var.kanseri yenmis kendini moralmen daha iyi hissetmesi lazim.ahh keske benim annem ameliyat olsaydida iyi olsaydi.ne kadar cok isterdim.
Kvalideniz icin sunj diycem resmen hastaligini bahane eder insanlari kullaniyor,duygu somurusu yapiyor.Allah ona bu sansi herseyden memnuniyetsiz olsun cevresine boyle davransin die vermemistir,gunah isliyir bence

Neyi sorun ediyor bu kadar anlamıyorum; dünya iyisi de bir kocası varmış üstelik. Üstelik kardeşleri dahi gelip evini temizliyorlarmış. Dünürü bile gelip evini temizler mi bir insanın ? Kimin var çevresinde böyle insanlar... bu artık düpedüz nankörlük; şımarıklık. Deveyi diken insanı ... diye bir söz vardır. Demek ki doğruymuş. Ne yapsanız beğenmeyecek. Öyleyse en iyisi yapmayıp laf yemek. En azından haksız yere laf yememiş olursunuz. Ölse de kurtulsak dedirtecek sonunda herkese... kusura bak ayın ağır konuştum ama yalan mı?

Canım görümcem var yurt dışında yaşıyor ameliyat olduğunda 2 gün geldi ondada hastaneye 1 kere gitti geri kalan zamanda alışveriş yaptı gitti şimdi ordan arayıp anne şakın is yapma kendini yorma diyor

Gerçekten yakında insanlara bunu dedirtecek sanki herkes mecbur gibi davranıyor

Basın sağolsun canım zaten Allah sevdiği kullarını yanına tez alirmis. Bizde bunu söylüyoruz ne çaresiz hastalıklar var güçlü umutlu olması gerekirken herkesi bezdiriyor

Üzüldüm yaa Başın sağolsun

kotu bir hastalik gecirmis, Allah sifa versin tekrarini yasatmasin.
bircok insan maalesef hastaliklarda belirli bir olgunluk gosteremiyor, guclu olamiyor. kaynanan tipik bir ornegi bunun. ne diyelim, Allah yardimciniz olsun (sadece senin degil, kayinpederinin ve esinin ve etrafindaki butun insanlarin), zor bir kadinmis. biraz zaman gecince toparlar. boyle devam edersede kendini zorla yeniden hastalandirir. kaynananin sozunu dinledigi kimse yokmu, kadina soyle bi guzel konusma yapsa, kizsa. ancak 'kendini zorla tekrar hastalandir, elden ayaktan dusur, veya öldürde kurtul emi!' diye sarsan bi konusmadan sonra toparlanir gibi.

Kaynananiza acil sifalar diliyorum kotu bir hastalik gecirmis zor bir durum ama hastaligi bu yaptiklarini hakli kilmaz. Ben kaynana ve kayinpederle bir arada yasamak zorunda olan gelinlere gercekten uzuluyorum bir yandanda kiziyorum ne yalan soyleyeyim. Boyle evlilik mi olur allah askina niye kabul ediyorsunuz onlarla beraber yasamayi anlamiyorum ben. Evlenip baskalariyla ayni evi paylasayacaksaniz ne anlami kaldi o evliligin. Ozel hayatin olmayacaksa kendine ait bir duzenin olmayacaksa herseye karisan hayatinin her alanina mudahele eden birileri olacaksa basinda o evliligin nasil tadi cikar ya. Birde hamilesiniz riskli bir donemden geciyorsunuz yazik size vallahi okurken ruhum daraldi boyle anne babalar evlendirmesinler ogullarini ya elalemin kizini kendine hizmetci yapacaklarina ogullarini hizmetci kilsinlar hayret birsey.

Imkan varsa gidip annenizde kalin,cok sancim var ,hareket edemiyorum annemde kalicam diyin ,bir yardimci tutsunlar eve ,verir kv agzinin payini el cekmez sonucta ,sende onu duymamis olursun

Canim atlattigi kolay bir sey degil KANSER basina gelmeyen anlayamaz psikolojisi bozulmus olabilir dogal okarak mutlaka bir destek alsin

Hastalığı kullanıyor. Benim babamda hasta az kullanmadı bizi. Bende açın telefonu yada ses kayıt cihazını koyun yanına. Kaydedin sesini. Eşine güzel bir dillr onun için söylediklerini ve millet.için söylediklerini anlat baktın savunöa yapıyor ver ses kaydını. İlaç kullanmalı cipralex diye ilaç verdiler babama kanser olunca hayatı zehir etti resmen kendine. Sonrada bize. Ölüm korkusu kötü birşey olmalı onunda psikolojisi bozulmuş ilaç kullandırın. Benimki iknalarla baya uğraştık başladı sonra yine bıraktı. Bende ezip içiceğine koyuyordum. Annem vicdan yapıp koyamıyordu. Valla kendimr zehir ettiremem hayatı. Ya tedaviyi kabul eder.,ya düzelir. Yada mis gizli gizli içiririm. Tamam zor bir durum yaşamış ama bir şekilde psikolojik tedaviye başlatın
İşte bende içtim nolucak gibi. Benim eşimde o ara ilaca başlamıştı,biz öyle başlattık onu ikna ile. Adamlar ilaç partisi yaptılar :)

Siz bence evi ayirin. Kardesleri temizler evini. Soyleyin ya kocaniza. Bebek dogucak. Dunyanin insani geliyor annenin yanina bebek mikrop kapar hasta olur diyin. Yardim icin gelen insanlar bile kalabalik oluyor zaten cok insaniz diyin. Oyle mutsuz olana kadar boyle mutsuz ol. Cekilicek cile degil.

annen kötü bir hastalık atlattı ona kabulüm ama herkesin arkasından konuşmak ona hiç yakışmıyor ,
bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama arkamdan konuştugunu duyunca gerçekten çok üzüldüm ,
gerçi kardeşlerinin eşinin oğlunun arkasından konusan benım arkamdan hayda hayda konuşur de ,

ama bunları sakın ve en guzel ses tonunla söyle hem vicdan yap hem üzülmüş gibi yap ,

hadi ya alalh bismillah de

Sende kendimi gördüm bende yeni dogum yaptim.9 ay boyunca cok agir hamilelik gecirdim.ve kv buna hic inanmadi numara yaptigimi dusundu.ama sag olsun esim hep bana destekti cunku gercekten zorlaniyordum.benimle ilgilenen esimi goren kv bunu cekemiyordu.9 ay boyunca kendide hasta numarasi yapti durdu dikkat cekmek icin.allah yardimcin olsun sana sabir diliyorum hayirli dogumun olurda yavrunu saglikla kucagina alirsin insallah

Canım ayrı eve çıkacaktık bu temmuzda Doğumdan önce ama kv sürekli çok hastayım çok kötüyüm diye milleti basına topladığı icin esimde gerçek sanıp üzülüyor o yüzden ona hadi çıkalım da diyemiyorum

Amin canım çok sağol

Aynen canım eşime anlaticam artık dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…