- 11 Mart 2017
- 64
- 28
- 3
- 32
- Konu Sahibi prensesinannesiii
-
Eşinle konuş bence.. yazık üzüldüm halinize ama siz hamilesiniz takmayın bu kadar kv.
Yaşlı hasta bide olan sana oluyor , odana kapat kendini yapabildiğin yemeği yap ister yesin ister ister yemesin.Keske takmayabilsem canım sürekli dibimde ve böyle yapıyor
Oha. Kaynana senden rol çalıyor. Senden önce lohusa sendromuna girmiş. Anlat tabi eşine. Annenin yüzünden tansiyonum hiç düşmüyor de. Sancım oluyor sanki ben numara yapıyormuşum gibi davranıyor. Beni strese sokuyor. Annenin yüzünden sütüm kesilir diye korkuyorum de. Annene iş buyurduğu zaman aaa sen çok oldun ama demeliydiniz. Doğumdan sonra burnunuzdan getirecek belli. Daha bu fragman.
Doktora sorun uyku hapı ilaçlarla yan etki yapmıyorsa, basın hapı uyusun, herkes için en hayırlısı
Eşine söyle ama ağlayarak söyle, çok anneci olur bunlar özellikle anaları böyle nazlıysa. Hiç bir işi yapma, sen de yat, bi şey derse kavgadan kaçma, hamilesin ya Allahtan korksun gudubet!
Eşinizin kayınpederinizin yanında söyleyin. Kimse yokken ses etmiyor. Misafir gelip gittikçe homurdanıyor söyleniyor. Benim başım kaldırmıyor. Ya bakıcı bulunsun ya da ben annemin evinde kalayım de. Bebegimi kaybetmekten korkuyorum de.Bende tansiyon hastasıyım. Normal doğum yapamayacağım. Bana tv bile izletmiyor eşim. Üzülüyorum diye. Ayrıca birisi benim anneme ne duruyorsun şunu yap dese tabak çanaksa fırlatır atarım yatak döşekse bozar yıkarım. Cesaret edip tekrarlayamaz.Gerçekten de bundan korkuyorum stresten sütüm gelmeyecek diye korkuyorum burnumdan getiriyor
Daha bu fragman :)))))))Oha. Kaynana senden rol çalıyor. Senden önce lohusa sendromuna girmiş. Anlat tabi eşine. Annenin yüzünden tansiyonum hiç düşmüyor de. Sancım oluyor sanki ben numara yapıyormuşum gibi davranıyor. Beni strese sokuyor. Annenin yüzünden sütüm kesilir diye korkuyorum de. Annene iş buyurduğu zaman aaa sen çok oldun ama demeliydiniz. Doğumdan sonra burnunuzdan getirecek belli. Daha bu fragman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?