İnan zıtlaşmadım zaten kayınvalidemi ben çok seviyordum... ama evlendikten sonra çok değişti anlam veremedim... evimi sahiplenmeye kalktı.. benden habersiz misafirler buluşmalar evimde gün yaptı resmen.. sanırım başta çok sıcakkanlı davrandım bundan yzbuldu diye düşünüyorumBenim allaha sukur kaynanamla aramda bir sıkıntı yok ama kayinvalidenizin aranizi bozmasini istemiyorsaniz inatlaşmamalisiniz. Bu hareketlerinize yansimamali... 4 senedir evliyim bu sure zarfinda ogrendim ki esim kayinvalidemin yaninda degisiyor. Bende bunu anladigim icin kayinvalidem gidene kadar ikisininde suyyuna gidiyorum kayinvalidem gidince esimle konusuyorum. O yuzden gulumseyin hizmetten ödün vermeyin saygi gosterin ve esinizle asla ters dusmeyin...
. Bunu tartışamicam sizinle.
Kin beslemek asla değil... amacım evimizde ki huzurun kaçmaması...Kayınvalide ile ilgili bütün detayları sayfamda anlatmadım.. anlatacak onunla ilgili aslında çok şey war yüzeysel geçtim...çünkü asıl konum bu değildi.. benim sorduğum şey 3 günde nasıl evine yollayabilirim???Tüm sayfaları tek tek okudum
Ama kV le olan sorunu nuzu anliyamadim
Çok garip nekadar kin beslemişsiniz
Sizin söylediğiniz bi kaç özellik çoğu kV de var zaten neden
Bukadar oflelisiniz
Yaşınız kaç bu arada
İnan zıtlaşmadım zaten kayınvalidemi ben çok seviyordum... ama evlendikten sonra çok değişti anlam veremedim... evimi sahiplenmeye kalktı.. benden habersiz misafirler buluşmalar evimde gün yaptı resmen.. sanırım başta çok sıcakkanlı davrandım bundan yzbuldu diye düşünüyorum
Acaba kayinvaldenizde size gelmeden düşünüyor mudur beni istemeyen gelini 3gunde nasıl gönderirim diyeKin beslemek asla değil... amacım evimizde ki huzurun kaçmaması...Kayınvalide ile ilgili bütün detayları sayfamda anlatmadım.. anlatacak onunla ilgili aslında çok şey war yüzeysel geçtim...çünkü asıl konum bu değildi.. benim sorduğum şey 3 günde nasıl evine yollayabilirim???
Bence pek şikayetçi değil gibi, 2 ayda bir geldiğine göre...Acaba kayinvaldenizde size gelmeden düşünüyor mudur beni istemeyen gelini 3gunde nasıl gönderirim diye
Biraz ılımlı olamiyormusunuz
Yanlış anlamayın sadece anlamak için soruyorumBence pek şikayetçi değil gibi, 2 ayda bir geldiğine göre...
Yanlış anlamayın sadece anlamak için soruyorum
Acaba evinizde bi sorun mu var halledemediginiz
KV nin gozu arkadami kalıyor 2ayda bir gelmesi sizi denetlemek için olabilir[/QUOT şükür hiç bir sorunumuz yok... sadece oğlunu özlüomuş
Şükür hiç bir sorunumuz yok.. kv oğlunu özlüyorYanlış anlamayın sadece anlamak için soruyorum
Acaba evinizde bi sorun mu var halledemediginiz
KV nin gozu arkadami kalıyor 2ayda bir gelmesi sizi denetlemek için olabilir
Dediklerimde en ufak beddua yok, siz nasıl davranıyorsanız aynısını görün demişim. Kayınvalidenizin de dediklerini böyle çarpıtıyorsanız, kavga etmeniz normal. Bu da benim açıklamamMune
Bence sacmaliyosun asil bunlari yaparsan kocani kaybedersin kendimden biliyorum .bunlarin tam tersini yap elinden geldigince iyi agirla beraber bi yerlere gidip cay kahve icin evde beraber onunda sevecegi bi flim izleyin bak o zaman hayat cok daha guzel olacakÇok sağol not ettım bunları... :) temizlik, arkaslarımı çağırmak, evde yükseksesle müzik dinlemek, sevmediği yemekleri yapmak, şuanlık aklıma gelenler :)
Bence sacmaliyosun asil bunlari yaparsan kocani kaybedersin kendimden biliyorum .bunlarin tam tersini yap elinden geldigince iyi agirla beraber bi yerlere gidip cay kahve icin evde beraber onunda sevecegi bi flim izleyin bak o zaman hayat cok daha guzel olacak[/QUOT eminmisin kafamm karıştı
Kendi çirkefliğiniz yüzünden boşanma raddesine gelmiş olma olasılığın yüksek,şu yazdığın şeyden sonra bunu düşündüm açıkçası. Ben sevmem kv mi ama stratejiye de gerek duymam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?