Kayınvalidem

İnan zıtlaşmadım zaten kayınvalidemi ben çok seviyordum... ama evlendikten sonra çok değişti anlam veremedim... evimi sahiplenmeye kalktı.. benden habersiz misafirler buluşmalar evimde gün yaptı resmen.. sanırım başta çok sıcakkanlı davrandım bundan yzbuldu diye düşünüyorum

Tüm sayfaları tek tek okudum
Ama kV le olan sorunu nuzu anliyamadim
Çok garip nekadar kin beslemişsiniz
Sizin söylediğiniz bi kaç özellik çoğu kV de var zaten neden
Bukadar oflelisiniz

Yaşınız kaç bu arada

Tüm sayfaları tek tek okudum
Ama kV le olan sorunu nuzu anliyamadim
Çok garip nekadar kin beslemişsiniz
Sizin söylediğiniz bi kaç özellik çoğu kV de var zaten neden
Bukadar oflelisiniz

Yaşınız kaç bu arada
Kin beslemek asla değil... amacım evimizde ki huzurun kaçmaması...Kayınvalide ile ilgili bütün detayları sayfamda anlatmadım.. anlatacak onunla ilgili aslında çok şey war yüzeysel geçtim...çünkü asıl konum bu değildi.. benim sorduğum şey 3 günde nasıl evine yollayabilirim???

Daha yapmaz merak etme, eskisi kadar yapmaz
Tabii onu kızdırma ki yapmasın :)
Müziği boş ver
Seni üzerse temizlik yap, kitap oku, kuran meali oku süper hissedersin. Bu dünyaya takılmaya gerek olmadığını hatırlar sakinleşirsin
Koca kp vs tartışan kadın üzülüyor, diğerlerine bir şey olmuyor
Sen kalbini temiz tut
Zıtlaşma, yüz göz olma yeter
Kafana takma, yoksa önyargılı davranırsın

Birakin yapsin.. esinle huzurun icin 15 gun dayansan olmazmi sonucta o da annesi... evet eminim zordur sizin icin ama siz hep olumlu tarafindan bakin. Olumsuz taraf sizi daha cok sinirlendirecektir. Mesela benim kayinvalidemde ve annemde evimin anahtari var... benim kaynanam evime birkere anahtarla girmis degil. Annem 3 ögün anahtarla girer evime. Kendi annem oldugu icin birsey diyemiyorum ama kaynanam yapsa hani kaynana ya adı hemen kendimi ve esimi doldururdum sinirlenir ve ona kin duyardm biraz bu taraftan dusunun. Sizin anneniz gelse kaynananizin yaptiklarini yapsa bu kadat rahatsiz olurmuydunuz ya da esiniz buna laf etse esinizi mi hakli bulurdunuz ? Bu sefer kavga etmemek adina geldiginde annecigim rahat etmeniz icin elimden geleni yapacagim kendinizi lutfen evinizde hissedin. Yemeklerimde bir sıkıntı olursa seve seve sizden elestiri alabilirim cunku siz benden dhaa iyi bilirsiniz diye konuşursan o laf edecek birsey bulamaz sende esinle kavga etmezsin... sabret...

Acaba kayinvaldenizde size gelmeden düşünüyor mudur beni istemeyen gelini 3gunde nasıl gönderirim diye

Biraz ılımlı olamiyormusunuz

Gecmiste yasananlar tabiki unutulmuyor ama gecmislede yasamak olmaz. Zaten senin icin degil oglu icin geliyor azcik sabret gidicek sonucta. Cok muhattap olma erken uyu gec kalk yuzunu gormezsin :) yada hergun misafir cagir Basbasa kalmamis olursunuz.

Kv deyince tüylerim diken diken oluyor, benimkinin de altta kalır yanı yok, hatta bu kulvarda yarışsa şampiyon olur.
Bak güzelim sana bir tavsiye azıcık politik ol. Geldiğinde yemeğini yap çayını yap özellikle eşinin yanında çok iyi davran. Yalnız kalmamaya çalış, o oturuyorken sen ütü yap yemek yap git odana yat bir güzel. Eşinle birlikteyken kv ile zaman geçir. Bırak eşinin yanında o sana kötü davransın. Mümkün olduğunca kaba olma ama rahatsızlığını belirt. Gerisini eşin halleder
Öyle kv yüzünden ev terk edilir mi? Eminim hislerini saklayamayan, içi dışı bir bir arkadaşımızsın ama işler öyle yürümüyor. Akıllı ol, azıcık ufak tefek cinayetler izle

Çok sağol not ettım bunları... :) temizlik, arkaslarımı çağırmak, evde yükseksesle müzik dinlemek, sevmediği yemekleri yapmak, şuanlık aklıma gelenler :)
Bence sacmaliyosun asil bunlari yaparsan kocani kaybedersin kendimden biliyorum .bunlarin tam tersini yap elinden geldigince iyi agirla beraber bi yerlere gidip cay kahve icin evde beraber onunda sevecegi bi flim izleyin bak o zaman hayat cok daha guzel olacak

Kendi çirkefliğiniz yüzünden boşanma raddesine gelmiş olma olasılığın yüksek,şu yazdığın şeyden sonra bunu düşündüm açıkçası. Ben sevmem kv mi ama stratejiye de gerek duymam.

giiiizzz senin yorumlarin güzel oluyorduy niye grilere büründün

Surekli yan yana olmak istemiyorsan kendine is bul surekli isle ugras. Ev temizle, utu yap, camasir yika vs.

Bir de eskiden bir sey duymustum ne kadar dogru bilemem eve misafir geldiginde istenmeyen biriyse ayakkabisina azicik tuz koyunca gidiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…