- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- 113
Bunlar olunca sen nasıl davrandın, içinde kızgınlık olmadı mı ya da bunları nasıl unutup rahatça yoluna baktın örnek verir misinEvet.. çok büyük entrikalar yapmış kadın..
Evlendim 1 hafta sonra bana geldi kv ve kp,evleri 10 dk yakınlıkta ve 1 hafta kaldılar...
evimde benim dedikodumu yaparken duydum...
eşimle tartışmamı duymasına rağmen gelip ne oluyor burda diye sormadı bile hatta eşimin sırtını sıvazladı..
bana sinsi,çirkef,oğluma aramı bozuyor diye söylendi yatak odamı sağda solda konuştu.. daha nice bir sürü şey.
Ama yine de şu açtığın konuyu aklımdan dahi geçirmedim.
Senin kv nin eğer yaptıklarj bundan ibaret ise,olgunlaşmanı tavsiye ediyorum yoksa evliliğin kv yüzünden değil senin yüzünden bitecek tatlım.
Bunlar olunca sen nasıl davrandın, içinde kızgınlık olmadı mı ya da bunları nasıl unutup rahatça yoluna baktın örnek verir misin
Aynı şeyi eşiniz sizin anneniz hakkında düşünse ne hissedersinizkızlar şehir dışından kayınvalidem bana yatılıya geliyor... ne kadar kalacak bilmiyorum.. biran önce onu evden kavga etmeden göndermem için bana stratejilerinizi söylermisiniz ? Not:evliliğimizin 1. Ayında 15 gün ..bizde kalmıştı..akrabalarını evime davet etti (ben evde yokken) ev işime yemek yapma şeklime olumsuz yorumlar yaptı.. ama ben hiç birine cvp vermedim.. bu da benim suçum sanırım... en sonunda gideceği gün patlak verdi.. eşim annesi ve ben tartıştık.. ben evi terk edip otelde kaldım.. daha sonra eşimle 2 ay görüşmedik.. aileler birbirine girdi.. özetiyle bu , sorums gelecek olursak kayınvalidem yeniden bana kalmaya geliyor!!!!! kalbini kırmadan evden 2-3 günde nasıl yollayabilirim?
Senin bu düşüncelerinden yuvan dagilmasin dikkat et canımYine 15-20 gun kalırsa yuwam dağılcak diye korkuyorum... sabır sabır ama nereye kadar... 2-3 gunde yollamam lazım
Senede 15 gün nasıl çok olur yapmayın allah AşkınizaAyakkabisina tuz dököyle derler.
Buarada 15 gun cok. Sende kv olucan yok esinin annesi filan diye taşlamaya gerek yok bence. 15 gun cidden uzun. Benim annemlerde farkli şehirde ama kadın pazar gunu akşam geldi carsamba sabahi gitti. Kv kalmaya gelmez uzakta oturmuyor, misafirligede ben cagirirsam geliyor, kafasina gore arayip ben geliyorum diyemez (bunun icin baya ugrastim zamaninda) Hicbirsey yapmasada 15 gun istemezdim.
Onun annesi de cadaloz olursa damatta yapar böyle planlar. Kız annesiyle erkek annesi aynı kefeye konamazNe kadar ilginçsiniz, eşiniz sizin anneniz için böyle planlar yapsa? Umarım yapar da sizin anneniz de iki üç gün içinde pılını pırtısını toplar gider evine.
Senede 15 gün değil :)) evleneli daha 1 sene oldu Zaten... 2 ayda bir görüşüyoruz resmenSenede 15 gün nasıl çok olur yapmayın allah Aşkıniza
milletin kv si kasımda gelir nisana kadar kalır bütün kışı oğlunun evinde geçirir
Siz yatın kalkın şükredin halinize
Ama sizin bu söylediklerinizi de her erkek kabul etmez ki... Sen benim annemle görüşmezsen ben de seninkiyle görüşmem der, yüzüne bakmaz. Sana haklısın dese de sonra annesini savunur. Sen de sinirlenip hata yaparsın... Ne güzel kendini ezdirmemişsin. Ama kendini ezdirmeyen kadını ezen erkek var. Yani sen biraz şanslısın maşallah :) sabrını da örnek almak lazımOlmaz olur mu canım,susup öyle ezik durmadım.
Tepkimi koydum mesafemi koydum.
Görüşmedim de 1 sene ama şimdi ayda 1 kez anca görüşüyorum eşimin hatrına o da.
Gelip gitmeye cesareti yok ben çağırmadığım sürece. Kediden daha uysal şuan
Sadece saygılı bir şekilde tepkimi koydum. Söylediği hiç birşeye tepkisiz kalmadım o bahsettiklerimi bana söylemedi zaten genelde arkamdan konuşmalar oldu. Ama ben yeri gelince açık açık söyledim lafımı.
Annem 2 günden fazla kalmıyor zaten.. heleki evliliğin 1.ayında annem 15 gün asla kalmaz... annem böyle birşey yapsa eşimden önce ben uyarırdım... yılbaşında benim gibi inşlh kayınvalidenizle yeni yıla girersiniz sizde :) beni anlatsınoz belki ozamanAynı şeyi eşiniz sizin anneniz hakkında düşünse ne hissedersiniz
2.günde şu kadını gönderiyim bizde kalmasın dese?
KV niz zaten başka bi şehirde yaşıyor sürekli gelmiyor anladigim kadariyla senede 15 gün idare edemiyormusunuz
Hiç birimizin kV melek değil zaten ama daha gelmeden planlar kurman hoş değil yani
Sene de 15 gün deil.... bizde gidiyoruz memleketinee onlarda geliyorr.. ama uzun kalmasından şikauetçiyim kısa kalsın gitsin derdindeyim.. açık olamadım sanırımSenede 15 gün nasıl çok olur yapmayın allah Aşkıniza
milletin kv si kasımda gelir nisana kadar kalır bütün kışı oğlunun evinde geçirir
Onun annesi de cadaloz olursa damatta yapar böyle planlar. Kız annesiyle erkek annesi aynı kefeye konamaz
Senede 15 gün nasıl çok olur yapmayın allah Aşkıniza
Annem bana geldiğinde 2 gün kalır gider... damat annesi kız annesi farketmez... benim için 15 gün çok fazla.. kendi annem içinde geçerli buEmin ol damatta kızın annesine ayılıp bayılmıyordur, ayrıca neden aynı kefeye konulamaz merak ettim. Kız annesinin ayrıcalığı nedir?
Sizce nedir ayrıcalığı kk ya üyeyseniz bilmeniz gerekEmin ol damatta kızın annesine ayılıp bayılmıyordur, ayrıca neden aynı kefeye konulamaz merak ettim. Kız annesinin ayrıcalığı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?