Kayinvalidem

ya bide tabagini bitirdi benim tabagimdanda yemeye basladi. O kadar lafi soledikten sonra

Tuzlu,acı vs diye diye sizin tabağınızdan da yemeseydi iyi olurdu...:)))))

Eşiniz sizin yanınızda neyseki...
Yoksa durumunuz vahim...

Azıcık sesinizi çıkartın sizde...
Ve çokta takmayın kafanıza...

S
Tuzlu,acı vs diye diye sizin tabağınızdan da yemeseydi iyi olurdu...:)))))

Eşiniz sizin yanınızda neyseki...
Yoksa durumunuz vahim...

Azıcık sesinizi çıkartın sizde...
Ve çokta takmayın kafanıza...
sabah esim aradi diyo anne tansiyonun yukselmedimi. Dun o kadar tuz yedin. Anliyo biliyo ama iste. Ben cvo veremiyom o da laf atmadan duramiyo. Kisir dongiye donduk

Zaten gerekli yerde gereken cevabı verseniz bu kadar herşeye kulp takmazlar.ben böyle seviyorum neyse sen kendi evinde öyle yap deseydiniz

İnsanın, beğenmiyorsan zıkkımın kökü var istersen onu getireyim de ye diyesi gelir ;)

Meraba arkadaslar. Onceki bi konumdada bahsetmistim kv ve gorumcelerimden. Sert kotu soguk davranmalari laf atmalari iftiralar yalanlari bir cok cirkin sey yasattilar bana. Sagolsun esim hep arkamdaydi. Esim tepki koya koya yumusadi biraz kaynanam. Evime Aldigim seye laf solemiyo artik. Laf atmiyo eskisi gibi. Bi iki aydir iyidik bole. Dun esimin kuzenleri geldi. Ben caya bekliyodum baktim yemek saatindrn bi saat once geldiler. Bende hizlica bi menu olusturup bsyler hazirladim. Tam sofraya oturcaz kv geldi. Actim kapiyi optum gecirdim iceri. Baktim sofrada diyoki bu yemegi tuzsuz yapmissiniz. Bir suru tuz dokuyo yemege. Yigenleri dedi yenge senin tansiyonum yokmu zaten yemegin tuzuda tam. 10 dakka gecti baktim diyor biliyorsunuz cocuklar var niye aci yaptiniz bu yemegi. Sofradaki herkes aci degil dedi. Cocuklarda gayet yedi. Kizlar gercekten elimden geldikce takmiyim diyom ama olmuyo. 13 kisi ye bi saat icinde ne pisidiysem hazirlayip bi menu cikardim sonucta. Ne bu yaptigi. Ve ben hicc cvp veremiyom kv mede gorumcelerimede. Sorun cikmasin ayip almasin deyip susuyom.
Duvarı nem insanı gam yer
İçine atarsan kanser dışına atarsan konser olur
Yüz verme arsıza Köşk kurar tepene
Senin gibi gelinler kaldı mı bu zaman da
Ne şanslı kaynanan varmış

En güzelini yapmışsın herkes neyin ne olduğunu görüyor zaten
Bişey desen kalp kıran üzen kişi sen olacaktın şimdi tüm güzellikler sende kaldı

En güzelini yapmışsın herkes neyin ne olduğunu görüyor zaten
Bişey desen kalp kıran üzen kişi sen olacaktın şimdi tüm güzellikler sende kaldı
Canim su an geldik esimim yengesine yemgesi bahsettti. Doyor uzme kendini onun huyu ole. Herke bikiyo onu aslinda ama iste uzuluyor insan

Susma! Onlar laf söylerken ayıp oluyo diyolarmı?! Sen neden düşünüyosun? Ezdirme kendini!

Türkiyeden ucakla dönerken önümde bir beyefendi kasarli simit istemisti. Ucus görevlisi bayan cöpleri toplarken "simiti hic begenmedim" dedi. Bayan "Bu nasil begenmemek?! Hepsini yemissiniz?!" Dedi. Adamda biraz sesini kisarak "Yani hosuma giderek yemedim.." dedi ve sustu...o hesap aslinda aniden cevap vermek lazim. Benim annemde bana bazen tuzu eksik felan der. Aldirmayin siz. Digerleri sizi güzel savunmus zaten

Canim su an geldik esimim yengesine yemgesi bahsettti. Doyor uzme kendini onun huyu ole. Herke bikiyo onu aslinda ama iste uzuluyor insan
nezaketinizi koruyun insanın canı sıkılır ama herkes de kimin ne olduğunu zaten anlıyor
Sessiz kalarak kendinizi ezdirdiğinizi falan düşünmeyin sabır, idare etme gibi düşünün siz gayet nazik ve zarif davranmışsınız

nezaketinizi koruyun insanın canı sıkılır ama herkes de kimin ne olduğunu zaten anlıyor
Sessiz kalarak kendinizi ezdirdiğinizi falan düşünmeyin sabır, idare etme gibi düşünün siz gayet nazik ve zarif davranmışsınız
Inanin bugune kadar hep bole davrandim. Cevremde ki herkes der iyo dayaniyon diye

Ayyy zıkkım ye diyesim geldi.....

Böyle içine ata ata ilerde kalp şeker tansiyon hastası yada sürekli baskı altında hissettiğin için psikolojik rahatsızlıkların başgöstereceğini biliyorsun dimi? Onların senden üstünlüğü ne ki sana laf sokuyorlar?Onların ağzı ve laf sokocak potansiyeli varsa seninde var.Sal gitsin lafları.Bak nasıl bir rahatlık gelicek üstüne.Zaten emin ol ilk laf soktuğunda şok olacaklar senden beklemedikleri için.2.3. den sonra bunun gözü açıldı deyip üstüne bi daha gelmezler.

Böyle içine ata ata ilerde kalp şeker tansiyon hastası yada sürekli baskı altında hissettiğin için psikolojik rahatsızlıkların başgöstereceğini biliyorsun dimi? Onların senden üstünlüğü ne ki sana laf sokuyorlar?Onların ağzı ve laf sokocak potansiyeli varsa seninde var.Sal gitsin lafları.Bak nasıl bir rahatlık gelicek üstüne.Zaten emin ol ilk laf soktuğunda şok olacaklar senden beklemedikleri için.2.3. den sonra bunun gözü açıldı deyip üstüne bi daha gelmezler.
Bolede dusunmuyor degilim. Etrafimsaki bi cok insan kendi annem teyzem bile guzelce cevaplarini ver diyor. Esim sonuna kadar arkamda ailemde. Ama veremiyorum guzelcede olsa. Burda biraz cesaret topladim. Guzelce vercen bi iki cvp bakalim nolcak

Back
X