Kayinvalidem

sorun çıksın ayıp olsun susma ezdirme kendini. o düşünüyomu hiç gelinimin emeğine ayıp oluyo diye

Sana bu sorunlari yasayan biri olarak soyluyorum .kendini sakin ezme cumku bende bu sorunlari yasiyordum hemde ne sorunlar .kayinvalidem bana demedigini birakmiyordu.yuvayikan. gormemisin kizi ben hep sustum bosver sabir dedim .ama sonra dayanamadim hersyi yuzlerine karsi soyledim .simdi ayni yuzsuzluk benle konusuyor bende artik yapacam edecem yuzsuz olacagim karar verdim cumku 22yasindayim ve 9aylik evliyim okadar cok taktim ve uzdumki kendimi her gun burnum kaniyordu ve vucudun agriyordu stresten .yani sana bir arkadas tavsiyesi degersiz insanlara fazla deger verme .canim

Acıysa yemesin o zaman, sanki lokantaya gelmiş hanım :sinirli:
Hiçbir zaman, hiçbirşeyi beğenmezler canım, sen ver cevabını geç..

Ben cok taktim .hatta esimle bosanacaktim.o duruma gelmistim

Co
Sana bu sorunlari yasayan biri olarak soyluyorum .kendini sakin ezme cumku bende bu sorunlari yasiyordum hemde ne sorunlar .kayinvalidem bana demedigini birakmiyordu.yuvayikan. gormemisin kizi ben hep sustum bosver sabir dedim .ama sonra dayanamadim hersyi yuzlerine karsi soyledim .simdi ayni yuzsuzluk benle konusuyor bende artik yapacam edecem yuzsuz olacagim karar verdim cumku 22yasindayim ve 9aylik evliyim okadar cok taktim ve uzdumki kendimi her gun burnum kaniyordu ve vucudun agriyordu stresten .yani sana bir arkadas tavsiyesi degersiz insanlara fazla deger verme .canim
cook haklisin canim. Bende nisanliyken ilk aylar cok takardim. Simdi eskisi kadar takamiyom. Gina getirdiler bana . Ama bi iki cvp versem cesaret gelcek. Ama nisanliyken bi iki cvp vermistim alisveriste cooom cirkeflik yamisti cunku anneme. Tee istanbuldaki kardeslerine suna buna kadar anlatmis. Ben ne yaptim demeden direk beni anlatiyo bide insanlara

O
Co
cook haklisin canim. Bende nisanliyken ilk aylar cok takardim. Simdi eskisi kadar takamiyom. Gina getirdiler bana . Ama bi iki cvp versem cesaret gelcek. Ama nisanliyken bi iki cvp vermistim alisveriste cooom cirkeflik yamisti cunku anneme. Tee istanbuldaki kardeslerine suna buna kadar anlatmis. Ben ne yaptim demeden direk beni anlatiyo bide insanlara
O degil canim benim tam 4 kaynanabm var. 3 gorumcem var kime desem su benim gorumcem taniyanlar ooo Allah sabir versin diyo.

Cok beterler .valla herseyi sakladim sakladim.artik yeter anneme soyledim .annem kayinpederimi aradi soyledi. Simdi sesini cikarmiyor

Kizida var insan derki benim kizimda ileride evlenip gidecek .ama o dusunce nerde ..hic bisey begenmiyor is yapiyorum .senin yaptigin isi ogullarim yapiyor diyor kucuk goruyor insanlari .

Kizida var insan derki benim kizimda ileride evlenip gidecek .ama o dusunce nerde ..hic bisey begenmiyor is yapiyorum .senin yaptigin isi ogullarim yapiyor diyor kucuk goruyor insanlari .
Birde benim 2 si evde kalmis(kimse icin bunu solemek dogru degil kismet nasip belki 40 inda evlenir belki 20 sinde ama kendileri ole dusunuyo) 31 32 yasindalar. Dun esime terbiyesiz dedi buyugu. Esimde normalde agzina kufur almaz asla asla kufretti eve geldik. Esime kizdim kufretme agzina bozma diye onun icin

Birde benim 2 si evde kalmis(kimse icin bunu solemek dogru degil kismet nasip belki 40 inda evlenir belki 20 sinde ama kendileri ole dusunuyo)bri 31 digeri 32 yasindalar. Dun esime terbiyesiz dedi buyugu. Esimde normalde agzina kufur almaz asla asla kufretti eve geldik. Esime kizdim kufretme agzina bozma diye onun icin

Goruncem 9yasinda annesi cok fena hele kayinlarimi hic sorma kayinim esime tasidigin beymi merak ediyorum dedi..kayinvalidem sesini cikartmadi bile

Hic demiyor oglum sen abinle ne bicim konusuyorsun ama .yok .yani kizlar kaynana sorunu bendede var ama ben arama mesafe koyuyorum .sizli bizli.konusuyorum bana yapilanlanlari anlatsam halime acirsiniz ..

Cok beterler .valla herseyi sakladim sakladim.artik yeter anneme soyledim .annem kayinpederimi aradi soyledi. Simdi sesini cikarmiyor
Bende bole arada dayanamdim. Babami aradim. Babamda onlari. Cook zorlarina giderdi ailm ogrenince. Kinada avucuma ceyrek koymuslardi onu almis kaynanam dugundr takilanlarin icinden. Onla zengiin olcak ya. O zaman aramistim babami. Birde gorumcem cok kotu hakaret etmisti ... gelmesi sen gel kek yaptim demisto esime o zamnda babami aramistim

Goruncem 9yasinda annesi cok fena hele kayinlarimi hic sorma kayinim esime tasidigin beymi merak ediyorum dedi..kayinvalidem sesini cikartmadi bile[/QUOTE icin trajedisi de bugun kv aradi esime kiziyo neden misafirlerin onunde kardesine kufrettin diye

Bende bole arada dayanamdim. Babami aradim. Babamda onlari. Cook zorlarina giderdi ailm ogrenince. Kinada avucuma ceyrek koymuslardi onu almis kaynanam dugundr takilanlarin icinden. Onla zengiin olcak ya. O zaman aramistim babami. Birde gorumcem cok kotu hakaret etmisti ... gelmesi sen gel kek yaptim demisto esime o zamnda babami aramistim
Bende artik dayanamadim anneme babama herseyi anlattim .hatta esime bosanacagim dedim senden yoruldum dedim ..dayanamiyorum dedim

Esim kiyamiyor bana .onda sikintim yok ama bazende annesini tutuyor .ve bu aralarda annemden özur dile elininop demisti.sonra bakti ben orali olmuyorum ve bu tavirlarindan urkuyorum .vazgecri

Back
X