Kayinvalidem

Kizlar valla sunu ogrendim bizim uzulmemiz onlari keyiflendiriyor ben 9aylik evliyim ve bunu anladim hic umrumda degil artik gidip esimle uyuyorum gun icinde sonra kalkip yemegimi yiyorum hic umrumda degil .bosverin ben cok yaptim yerim olmadi birazda boyle olayim .bakalim ne olacak

Kayınbaban adam gibi adammış yerinde olsam onu babamdan öteye koyardım helal olsun adam bizimkilerin hepsi aynı zihniyet kaynama patron der kocası.

Herkeste ayni dert var .kayinvalide derdi biri gelse dese anlat derdini roman olur benimkisi oyle bir dert iste .herkesin kendine gore hayati sikintilari var rabbim biz gelinlerede kaynanalari verdi.aslinda bizim komsunda iki gelini var kizi gibiler hic karismaz laf etmez .kadin bugun gelinlere zulum edersem hayati yarin rabbim evladimdan cikartir ahini diyor .gelinde bunu kaynanama anlatin .konu bir gelin kayinvalide kavgasi olunca direk her ana kiz yetistiremez .sonradan gormeler .vb.cumleler kuruyor surekli sonra direk kendini med eder.ama arkasinda konustugu insanlar dediklerini duysa yuzune bakmazlar oyle bir insan iste .konusur eder.sonra tovbe estafurllah din kuran namaz der sen boyle biriysen ben gozlerimle goruyorum ve sahit oluyorum sizin ne sozunuze itaat edeyimki demi kizlar .dun esimle alerji ignesi vurmaya gittik .sonra eve geldik .esim gel yanima uzan dinlen dedi.ben annen kizar dedim esim bosver dedi.sonra oyle uyuya kalmis.uyandigimizda esimin askeri kiyafetlerini ayarladim .esim mutfaga gecti yemege annesi basladi bu ne uyuma esim basim agriyordu uyuyordum .dedi hayirdir anne gene oldu sana yuzunu dokmussun .yerlere dedi.hic bisey demedi.ben gittim yemek masasina kalkti gitti balkona .oyle bir insan bu bir yere gider demez ben gidiyorum kapi kapatip gider.ev isi yapar tencere .dolap kapaklari sert sert vurur yada duzeltir.zaten 9aydir kiloma takmis .kilo al diye diye gelene gidene diyir hatta tlfonda dalga konusu bile yapiyoe.(geldiginde 45kiloydu.simdide 50kilo.annasi bize kemikleri verdi .vb.cumleler iste ).tahammul edilecek biri degil gercekten .simdi diyeceksiniz sen niye tahammul ediyorsun .Allah nasip ederse benimde tahhammulum pazartesi tamamen bitiyor evime geciyorum artik .rabbim goruyor biliyor kim hakli kim haksiz Allah hesabimi sorsun ...kusura bakmayin gene sisirdim kafanizi anlattacak kimse olmayinca buraya yaziyorum icim rahatliyor...iste

Kayınbaban adam gibi adammış yerinde olsam onu babamdan öteye koyardım helal olsun adam bizimkilerin hepsi aynı zihniyet kaynama patron der kocası.
Kayin babam bi trafik kazasi gecirince hic calisamamis. Kv ciftcilik yapip evi gecindirmis. Evde hep kv sozu gecer ve kizlarinin. Ama beni uzduklerinde kayinbabam kv bile cook kizar.

Ayıp olur diye sustukça daha çok yaşayacaksınız bunları. Kadın egosunu kimde tatmin edeceğini bulmuş. Eşiniz de arkanızdaymış ne güzel. Aynılarını nişanlıyken yaşadım, lafımı esirgemedim, eşim bile alındı anneme niye bağırıyorsun diye olay çıkardı, ben kimsenin nazını çekmeye gelmedim, ne haliniz varsa görün diyip yüzük fırlattım. 6 aylık evliyim daha gelip evimi göremedi. Her telefon ağlıyor şimdi beni ne zaman çağıracaksınız diye eşime. O girdiği an giderim diyorum. Nişanlıyken ağlatan ağlar. Ayıp mı oluyor? Elin kızını ağlatırken iyiydi, çok da iyi oluyor. Görümcelerim bana düşman, umrumda mı? Ne hali varsa görsünler!!

Ayıp olur diye sustukça daha çok yaşayacaksınız bunları. Kadın egosunu kimde tatmin edeceğini bulmuş. Eşiniz de arkanızdaymış ne güzel. Aynılarını nişanlıyken yaşadım, lafımı esirgemedim, eşim bile alındı anneme niye bağırıyorsun diye olay çıkardı, ben kimsenin nazını çekmeye gelmedim, ne haliniz varsa görün diyip yüzük fırlattım. 6 aylık evliyim daha gelip evimi göremedi. Her telefon ağlıyor şimdi beni ne zaman çağıracaksınız diye eşime. O girdiği an giderim diyorum. Nişanlıyken ağlatan ağlar. Ayıp mı oluyor? Elin kızını ağlatırken iyiydi, çok da iyi oluyor. Görümcelerim bana düşman, umrumda mı? Ne hali varsa görsünler!!
Benim gorumceler de gelmedi hic evime cok sukur. Cunku gelirseler beni uzcekler biliyom bi ara kv her aksam bizdeydi. Esimle o gelir diye disari ciktik isimiz var musait degiliz dedik gelmez artik o kadar.

Ama devran dönüyor biliyor musun. O beğenmediği 1 lokmaya muhtaç kalacak kayınvaliden. Benim annem felçken babam kanserken ailemi her gün ağlattı. Ölmediniz ya nişan yapalım diye turturdu. Ne biçim ailesiniz vs..Her gün dua ettim Allah a ıslah et şu kadını diye. Şimdi kocası kanser oldu, kendi dizinden ameliyat olacak. Burada tedavi görüyorlar, Allah korkum var ama bu kadar da değil. Ben yaşadım ailemde bilirim zorluğunu, ama annemin göz yaşları kurumadı daha. Eşime dedim ki otele gitsinler. Ayda bir otele gidip kalıyorlar. Umrum değil..Ezdirme canım kendini. Şimdi ailece antidepresan alıyoruz, şunlar yüzünden.

Meraba arkadaslar. Onceki bi konumdada bahsetmistim kv ve gorumcelerimden. Sert kotu soguk davranmalari laf atmalari iftiralar yalanlari bir cok cirkin sey yasattilar bana. Sagolsun esim hep arkamdaydi. Esim tepki koya koya yumusadi biraz kaynanam. Evime Aldigim seye laf solemiyo artik. Laf atmiyo eskisi gibi. Bi iki aydir iyidik bole. Dun esimin kuzenleri geldi. Ben caya bekliyodum baktim yemek saatindrn bi saat once geldiler. Bende hizlica bi menu olusturup bsyler hazirladim. Tam sofraya oturcaz kv geldi. Actim kapiyi optum gecirdim iceri. Baktim sofrada diyoki bu yemegi tuzsuz yapmissiniz. Bir suru tuz dokuyo yemege. Yigenleri dedi yenge senin tansiyonum yokmu zaten yemegin tuzuda tam. 10 dakka gecti baktim diyor biliyorsunuz cocuklar var niye aci yaptiniz bu yemegi. Sofradaki herkes aci degil dedi. Cocuklarda gayet yedi. Kizlar gercekten elimden geldikce takmiyim diyom ama olmuyo. 13 kisi ye bi saat icinde ne pisidiysem hazirlayip bi menu cikardim sonucta. Ne bu yaptigi. Ve ben hicc cvp veremiyom kv mede gorumcelerimede. Sorun cikmasin ayip almasin deyip susuyom.

benimki de öyle mutlaka bi kusur bulur ama mutlaka sonrada ben her şeyi yerim de hiç bi şeye laf etmem de der durur hepsi böyle

Nasıl bi sabır var sende ya.!

Diyemedin mi bizim damak tadımız böyle senin evinde daha iyisini yaparsın yeriz diye!

Valla nefret ediyorum kvlerden ama pasif kalan gelinlerden daha çok.. Kim onlar ya!! Kocalarımızın anası herseyi soyleme haklarina mi sahip!!
Kendi annelerimize söylüyoruzda onlara mı söyleyemeyeceğiz!!

Valla kizla
Nasıl bi sabır var sende ya.!

Diyemedin mi bizim damak tadımız böyle senin evinde daha iyisini yaparsın yeriz diye!

Valla nefret ediyorum kvlerden ama pasif kalan gelinlerden daha çok.. Kim onlar ya!! Kocalarımızın anası herseyi soyleme haklarina mi sahip!!
Kendi annelerimize söylüyoruzda onlara mı söyleyemeyeceğiz!!
Valla kizlar ben 22yasindayim hayatimi zehir etti bana 9ay dayandim mecburen cok sukur simdi evimi aldim sabah baktimki esyalari cikarmis hep tezgaha cok umrumdami bende gidip koli getirdim hep topladim .kendi bilir anca insanlarin dedikosunu yapsin .oyle bir zihniyette .

Zaten hic konussmuyoruz sabah esimi ise gonderiyorum .kalvaltimi esimle yapiyorum alerji ilacimi aliyorum . Uyuyorum .9.30kadar .sonra kalkiyorum evi temizliyorum .isi goruyorum oturuyorum .bosverin valla oyle daha guzel ayni evde iki bayaniz birbirimizle konusmuyoruz. Hak edene deger verin gerisini bosverin ben daha yeni ogrendim

Ama devran dönüyor biliyor musun. O beğenmediği 1 lokmaya muhtaç kalacak kayınvaliden. Benim annem felçken babam kanserken ailemi her gün ağlattı. Ölmediniz ya nişan yapalım diye turturdu. Ne biçim ailesiniz vs..Her gün dua ettim Allah a ıslah et şu kadını diye. Şimdi kocası kanser oldu, kendi dizinden ameliyat olacak. Burada tedavi görüyorlar, Allah korkum var ama bu kadar da değil. Ben yaşadım ailemde bilirim zorluğunu, ama annemin göz yaşları kurumadı daha. Eşime dedim ki otele gitsinler. Ayda bir otele gidip kalıyorlar. Umrum değil..Ezdirme canım kendini. Şimdi ailece antidepresan alıyoruz, şunlar yüzünden.
Canim benim. Degmiyoki uzulmeye insna uzulmeye bilse iste. Uzak durabilse keske.

Valla kizla

Valla kizlar ben 22yasindayim hayatimi zehir etti bana 9ay dayandim mecburen cok sukur simdi evimi aldim sabah baktimki esyalari cikarmis hep tezgaha cok umrumdami bende gidip koli getirdim hep topladim .kendi bilir anca insanlarin dedikosunu yapsin .oyle bir zihniyette .
Hayirli olsun canim. Tasin evine kurtul. Cok sukur ki ayni evde ya da altli ustlu degiliz.

Keske ama nafile iste .mutlu olmak icin yeni bir hayata adim adiyorsunuz bide ne gorun kayinvalide sorunu cikiyor

Mecbur olmasaydim bende dayanmazdimda ama iste mecburiyetlik bazen elimizi kolumuzu bagliyor .
Eskiyi unut canim. Mecburdun kaldin. Esinle mutlu ol esini mutlu et o da sizlen ugrasmaktan bikar. Bak kurtuluyon iste

Kizlar kv.dem benden habersiz esyalarimi toplamis ayakkabilarimi posetlere doldurmu kapinin onune koymu sizce suan ne yapmam gerekiyor cevap versenmi yoksa susayimmi yardim edebilirmisiniz .lutfen

Kizlar kv.dem benden habersiz esyalarimi toplamis ayakkabilarimi posetlere doldurmu kapinin onune koymu sizce suan ne yapmam gerekiyor cevap versenmi yoksa susayimmi yardim edebilirmisiniz .lutfen
Simdi cvp verden iyi niyetle yaptim yardim ettim ben der seni pis eder. Tesekkur ederim ben toplarim zahmet ettin de

Back
X