- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
Oyle yapiyorum zaten sinir oluyor .zaten evime tasindigimda anneminde geleceginj duydu ya oh olsunGecmis olsun canim. Sende sinir et onu. Esine naz yap. Esin senle ilgilensin catlasin o da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle yapiyorum zaten sinir oluyor .zaten evime tasindigimda anneminde geleceginj duydu ya oh olsunGecmis olsun canim. Sende sinir et onu. Esine naz yap. Esin senle ilgilensin catlasin o da
Kayin babam bi trafik kazasi gecirince hic calisamamis. Kv ciftcilik yapip evi gecindirmis. Evde hep kv sozu gecer ve kizlarinin. Ama beni uzduklerinde kayinbabam kv bile cook kizar.Kayınbaban adam gibi adammış yerinde olsam onu babamdan öteye koyardım helal olsun adam bizimkilerin hepsi aynı zihniyet kaynama patron der kocası.
Benim gorumceler de gelmedi hic evime cok sukur. Cunku gelirseler beni uzcekler biliyom bi ara kv her aksam bizdeydi. Esimle o gelir diye disari ciktik isimiz var musait degiliz dedik gelmez artik o kadar.Ayıp olur diye sustukça daha çok yaşayacaksınız bunları. Kadın egosunu kimde tatmin edeceğini bulmuş. Eşiniz de arkanızdaymış ne güzel. Aynılarını nişanlıyken yaşadım, lafımı esirgemedim, eşim bile alındı anneme niye bağırıyorsun diye olay çıkardı, ben kimsenin nazını çekmeye gelmedim, ne haliniz varsa görün diyip yüzük fırlattım. 6 aylık evliyim daha gelip evimi göremedi. Her telefon ağlıyor şimdi beni ne zaman çağıracaksınız diye eşime. O girdiği an giderim diyorum. Nişanlıyken ağlatan ağlar. Ayıp mı oluyor? Elin kızını ağlatırken iyiydi, çok da iyi oluyor. Görümcelerim bana düşman, umrumda mı? Ne hali varsa görsünler!!
Meraba arkadaslar. Onceki bi konumdada bahsetmistim kv ve gorumcelerimden. Sert kotu soguk davranmalari laf atmalari iftiralar yalanlari bir cok cirkin sey yasattilar bana. Sagolsun esim hep arkamdaydi. Esim tepki koya koya yumusadi biraz kaynanam. Evime Aldigim seye laf solemiyo artik. Laf atmiyo eskisi gibi. Bi iki aydir iyidik bole. Dun esimin kuzenleri geldi. Ben caya bekliyodum baktim yemek saatindrn bi saat once geldiler. Bende hizlica bi menu olusturup bsyler hazirladim. Tam sofraya oturcaz kv geldi. Actim kapiyi optum gecirdim iceri. Baktim sofrada diyoki bu yemegi tuzsuz yapmissiniz. Bir suru tuz dokuyo yemege. Yigenleri dedi yenge senin tansiyonum yokmu zaten yemegin tuzuda tam. 10 dakka gecti baktim diyor biliyorsunuz cocuklar var niye aci yaptiniz bu yemegi. Sofradaki herkes aci degil dedi. Cocuklarda gayet yedi. Kizlar gercekten elimden geldikce takmiyim diyom ama olmuyo. 13 kisi ye bi saat icinde ne pisidiysem hazirlayip bi menu cikardim sonucta. Ne bu yaptigi. Ve ben hicc cvp veremiyom kv mede gorumcelerimede. Sorun cikmasin ayip almasin deyip susuyom.
Valla kizlar ben 22yasindayim hayatimi zehir etti bana 9ay dayandim mecburen cok sukur simdi evimi aldim sabah baktimki esyalari cikarmis hep tezgaha cok umrumdami bende gidip koli getirdim hep topladim .kendi bilir anca insanlarin dedikosunu yapsin .oyle bir zihniyette .Nasıl bi sabır var sende ya.!
Diyemedin mi bizim damak tadımız böyle senin evinde daha iyisini yaparsın yeriz diye!
Valla nefret ediyorum kvlerden ama pasif kalan gelinlerden daha çok.. Kim onlar ya!! Kocalarımızın anası herseyi soyleme haklarina mi sahip!!
Kendi annelerimize söylüyoruzda onlara mı söyleyemeyeceğiz!!
Canim benim. Degmiyoki uzulmeye insna uzulmeye bilse iste. Uzak durabilse keske.Ama devran dönüyor biliyor musun. O beğenmediği 1 lokmaya muhtaç kalacak kayınvaliden. Benim annem felçken babam kanserken ailemi her gün ağlattı. Ölmediniz ya nişan yapalım diye turturdu. Ne biçim ailesiniz vs..Her gün dua ettim Allah a ıslah et şu kadını diye. Şimdi kocası kanser oldu, kendi dizinden ameliyat olacak. Burada tedavi görüyorlar, Allah korkum var ama bu kadar da değil. Ben yaşadım ailemde bilirim zorluğunu, ama annemin göz yaşları kurumadı daha. Eşime dedim ki otele gitsinler. Ayda bir otele gidip kalıyorlar. Umrum değil..Ezdirme canım kendini. Şimdi ailece antidepresan alıyoruz, şunlar yüzünden.
Hayirli olsun canim. Tasin evine kurtul. Cok sukur ki ayni evde ya da altli ustlu degiliz.Valla kizla
Valla kizlar ben 22yasindayim hayatimi zehir etti bana 9ay dayandim mecburen cok sukur simdi evimi aldim sabah baktimki esyalari cikarmis hep tezgaha cok umrumdami bende gidip koli getirdim hep topladim .kendi bilir anca insanlarin dedikosunu yapsin .oyle bir zihniyette .
Mecbur olmasaydim bende dayanmazdimda ama iste mecburiyetlik bazen elimizi kolumuzu bagliyor .Hayirli olsun canim. Tasin evine kurtul. Cok sukur ki ayni evde ya da altli ustlu degiliz.
Eskiyi unut canim. Mecburdun kaldin. Esinle mutlu ol esini mutlu et o da sizlen ugrasmaktan bikar. Bak kurtuluyon isteMecbur olmasaydim bende dayanmazdimda ama iste mecburiyetlik bazen elimizi kolumuzu bagliyor .
Kizlar kv.dem benden habersiz esyalarimi toplamis ayakkabilarimi posetlere doldurmu kapinin onune koymu sizce suan ne yapmam gerekiyor cevap versenmi yoksa susayimmi yardim edebilirmisiniz .lutfen
Simdi cvp verden iyi niyetle yaptim yardim ettim ben der seni pis eder. Tesekkur ederim ben toplarim zahmet ettin deKizlar kv.dem benden habersiz esyalarimi toplamis ayakkabilarimi posetlere doldurmu kapinin onune koymu sizce suan ne yapmam gerekiyor cevap versenmi yoksa susayimmi yardim edebilirmisiniz .lutfen