Kayınvalidem

Meral Ak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
2.111
2.022
63
kızlar dün çok canımı sıkan bir şey oldu, şimdi eşim haftada en az bir en fazla iki gün arkadaşları ile vakit geçirir, ve ilk yıl yakın arkadaşı da bizde kalıyordu, ama dün kayınvalidem sanki ben eşimle arkadaşlarının arasına girmişim gibi, arkadaşı gelsin kalsın sizde falan dedi. Yahu bekar adamın bizde ne işi var. Birde arkadaşları ile bu kadar sık görüştüğünü bilmediği için arkadaşları ile buluşsun kafası dağılır vs dedi, bende diyemedim ki adam zaten arkadaşları ile yeterince görüşüyor. Dışarıdan ben hep gezip tozuyor gibi görünüyorum çünkü ben ne zaman evde olmasam eşim telefonda nerede olduğumu annesine söylüyor sohbet sırasında Meral ne yapıyor nasıl diyince alışverişte, annesinde yada arkadaşlarıyla buluştu gibi ama kendi olmadığı zaman ananesinden gizliyor ki karını bırakıp nereye gidiyorsun demesin. Cidden kayınvalidemin kafasında nasıl bir imaj oluşmuş ben anlamadım ve ben bu kadar yalnız evde otururken kafası dağılması gereken kişi nasıl eşim oldu?

Esiniz çok kurnazmış .. keşke sizde deseydiniz zaten cikiyon gorusuyor diye bilsin yani annesi .. Ayrıca annesi ne karışıyor evli varki adama ?? Bu arada bekar bir adamın sizin evde kalma Saçmalığıni bunu birde kayinvalidenizin demesini dile bile getirmiyorum. .

Niye arkadaşlarıyla görüştüğünü söylemediniz ki?

Arkadası gelip de sizde kalsın demek de ne oluyor bunu bi de kv de söylüyor..başımıza taş yağacak..

ilk yil arkadasida bizde kaliyordu derken anlamadim bu kismi?

sende eşin dışarı çıktığı zaman öylesine kvyi ara, laf arasında eşinin çıktığını söyleyiver. ayrıca neden görüştüğünü söylemedin

Evet mesela arkadaşları ile buluşacak yemek yiyoruz oturuyoruz diyor halbuki yemekten sonra gideceğini söylemiyor . Hatta bir kere dışarıdayken annesi aramış , Meralla geziyoruz demiş halbuki ben evdeyim.

Evet mesela arkadaşları ile buluşacak yemek yiyoruz oturuyoruz diyor halbuki yemekten sonra gideceğini söylemiyor . Hatta bir kere dışarıdayken annesi aramış , Meralla geziyoruz demiş halbuki ben evdeyim.
Ama belirtin bunu kayinvalidenize Meral hanim delimisiniz izin vermeyin bu duruma ..

sende eşin dışarı çıktığı zaman öylesine kvyi ara, laf arasında eşinin çıktığını söyleyiver. ayrıca neden görüştüğünü söylemedin

Evet gerçekten yapacağım , ama bu seferde kafasında şöyle bir şey oluşur mu oğlan evde huzuru yok herhalde sürekli dışarıda gibi?

ilk yil arkadasida bizde kaliyordu derken anlamadim bu kismi?

Yani kendisi şehir dışında geldiği zaman misafir ediyorduk ama sonra eşim kendi rahatsız oldu ve bana hak verdi. Ama sanki ben eşimin arkadaşlarını eve almıyorum gibi o çok yakın arkadaşı size de gelsin dışarıda olmaz falan diyor.

Arkadası gelip de sizde kalsın demek de ne oluyor bunu bi de kv de söylüyor..başımıza taş yağacak..

Ailecek görüştükleri bir arkadaşı kötü bir şey yok kaldı da zaten ama neden her geldikçe kalsın.

Neden arkadaşı sizde kaldı sizin ev otel mi hiç hoş değil.

Şehir dışından geldiğinde misafir ettik bir iki gün yoksa. Sürekli kalma durumu yok canım sanırım yanlış anlattım , yani gelince misafir edin kalsın diyor ailecek görüştükleri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…