- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
artistliği kısa sürmüşyok artıkkbizimkisi balayında bide isterseniz bizim bi arkadaş var antalyada oraya gidin üst katı size verirler demiştide onada ayrı bi ayar olmştm. hele bana o zamanlar kızım tatilinize gidin gezin tozun her sene dedi. bu sene köye gidicektik giresunluyum dedemler çağırdı hadi anneleride götürelim dedik. ay bi surat astı. baban göndermez biizi falan dedi. bende döndm dedim ki biz zaten gidicezde sen gelceksn götürcez gelmiceksen zaten gidicez dedim. güya biz izin alcaz sanıyor annem babam vardı oturuyodk hep beraber onlarn yanında bana sert konuştu yapmşssınız planınızı siz gidin yolunuzdan dönmeyin dercesine. eşimde kızdı tabide annemlerin yanında dedi bi kere. ertsi günde süt dökmüş kedi gibi geliiyim diyor. ah ah canım roman olur romann anlatsakk
Allah şifa versin, üzüldüm rahatsızlığına. Sağlıcakla kavuşun birbirinize inşallah..Canım benim azmış kudurmuşlar yemin ederim.
Bak ben hamileyim 2 aylık.
Çok büyük sağlık sorunlarım var ve çok riskli bı hayatım olduğu gibi küt diye her an gidebilirim. Hiperhomositein ve kan pıhtı hastasıyım. Durumum olabilecek en kötü halinde.
Hani Allah bunlara uzun sağlıklı ömür vermiş, evlat vermiş. Elin evlatları ile uğraşmaya bayılıp şeytanlık pesindeler.
Allah bunları ıslah etsin.
Benim evladım inşallah sağlıklı dogar, onunla uzun ve sağlıklı bı ömür için elinden geleni yapıcam. Bırak kaynanalik yapmayı.
Böyle insanları görünce çok doluyorum inan ki.
Amin cnm inşallah.Allah şifa versin, üzüldüm rahatsızlığına. Sağlıcakla kavuşun birbirinize inşallah..
Yani bu kafaları anlamak imkansız. Eşim bazen büyük oğluma, ben anamı babamı bırakmadım sizde benim yanımda olcaksınız der. Ben hemen galeyana gelip hayıırr istemiyorum. Kaynanadan bezdim bi de gelinle falan uğraşamam derim. Hem gelinim nerde isterse orda yaşarlar, o omutlu olursa oğlum da mutlu olur. Yanımda olup huzursuz olcaklarına iyi olsunlar başka ne isterim diyorum.
Oğluma da şimdiden, kadınlara saygılı ol güzel davran annem diyorum.
İnsan çekince çektirmekten korkuyor.
Yok dinlemek değildi o. Eski evleri bilirsiniz belki odadan odaya pencere açılır arada tül vardır sadece. İşte öyle 2 odadaydık. Duymamam mümkün değildi. Eşim 12de onların yanına geçti diyelim 2 gibi bu muhabbetler döndü. Beni uyudu sandılar yani. Uyuyabileydim de duymayaydım keşke.Sizinki de ayrı alem . Eşinizi hem annesigilin yanına gönderip hem de dinlediniz mi ne konuşuyorlar diye bi an gözümde dizilerdeki gelin kaynana sahneleri canlandı
amin.. Rabbim cümlemizi, niyeti iyi olanları iyilerle karşılaştırsın inşallah.. Fani dünya kötülük için zamanımız çok kısa.Amin cnm inşallah.
Biz iyi olalım, iyiler gelip bizi bulur.
Belli ki kalbin çok güzel Allah sana öyle iyi bı gelin versin ki çok mutlu olun hepberaber.
Hmm anladım. Bizimki bizi balayına bile salmadı izin günlerini kv evinde geçirdik. bişeyleri bahane edip edip çağırdı daha sabah 8 de yok gelin düğün hediyelerine bakın beğendiğiniz varsa alın kaldıracam Onlari . Tabi asla bakip cikamiyoduk hemen gitmeyelim diye baska biseyler cikariyodu. Ertsi gun yok dayingil geldi gelin sizi çağırıyorlar . Halbuki dayisgillle aynı sehirdeyiz . Yok çok hastayım bilmem ne . Evliliğimin 4 .günü gece 3 e kadar acilde kv mi beklediğim dün gibi . Böyle böyle soğuttu kendinden şimdi hiç mi hiç sevmiyorum kendisiniYok dinlemek değildi o. Eski evleri bilirsiniz belki odadan odaya pencere açılır arada tül vardır sadece. İşte öyle 2 odadaydık. Duymamam mümkün değildi. Eşim 12de onların yanına geçti diyelim 2 gibi bu muhabbetler döndü. Beni uyudu sandılar yani. Uyuyabikeydim de duymayaydım keşke.
Balayında da hergün 3 4 defa ana kuz ararlardı napıyon oğluumm diye.. Bigün eşim delirdi sence napılır anne? hergün defalarca aramak ne mana dedi. Kadın inat eder gibi bikaç saat sonra yine aradı. Eşim komple kapattı telefonu.
Çıktığımız gün de şehri gezdireyim sana dedi ama ne mümkün yarım saat 1 saatte bir arayıp hadi gelmiyonuz mu bak gelinin sevdiği yemekleri yaptı yengen diye başımızı yediler. Eşim sinşrden bana çemkirdi, o dakikaya kadar susan ben sinirini kim bozuyosa ondan çıkar ben anana benzemem paşam diye kıçında dolanmam, ya ağzının payını ver ta da bana da adam ol demiştim.
1.5 yıl öncesine kadar böyle çok atraksiyonluyduk biz, bunlar gülünç kusmıymış daha ne rezillikler gördüm..
hahahhaha ay sinirim bozuldu. Okudukça geneli aynı bunların demek diyorum. Pes ya gerçekten bu kadar benzeyemezlerdi birbirlerine.Hmm anladım. Bizimki bizi balayına bile salmadı izin günlerini kv evinde geçirdik. bişeyleri bahane edip edip çağırdı daha sabah 8 de yok gelin düğün hediyelerine bakın beğendiğiniz varsa alın kaldıracam Onlari . Tabi asla bakip cikamiyoduk hemen gitmeyelim diye baska biseyler cikariyodu. Ertsi gun yok dayingil geldi gelin sizi çağırıyorlar . Halbuki dayisgillle aynı sehirdeyiz . Yok çok hastayım bilmem ne . Evliliğimin 4 .günü gece 3 e kadar acilde kv mi beklediğim dün gibi . Böyle böyle soğuttu kendinden şimdi hiç mi hiç sevmiyorum kendisini
hahahhaha ay sinirim bozuldu. Okudukça geneli aynı bunların demek diyorum. Pes ya gerçekten bu kadar benzeyemezlerdi birbirlerine.
Kendileri ile ilgili ufak bişey de olsa abartmayi anlatmayı severler.takılmayin önemsemiyor gibi görününKendi demedi de ortamda konuşulmuş bana anlatıyor ne gerek varsa
diyorum ya 1.5 sene önce bendeki basiret bağlılığı çözüldü. Hepsine yol verdim eşim dahil. Sonrasında ilk toparlanan eşim oldu, ailesiyle yeni yeni görüşüyorum, evet insan olmuşlar bu tiplerden ne kadar olursa o kadar işte. Ama eşim naptıysa ne dediyse el ayak çektiler bi oh dedik. İş eşte bitiyo kısacası.İnanamıorum bu anlattıklarınıza nasıl insanlar var ya benim yolasım geldi! Şuan durum ne peki eşin tavrını koyamıyor mu?
Benim kayınvalidemde böyle. Eşim kilolu bir insandır. Ama kayınvaliminde gözünde dal gibi. Tabi benim yanımda böyle diyo. Bunlar böyle anacım kafana takmaKızlar kayınvalidemle aynen aramızda geçen diyaloğu aktarıyorum size dedi ki çocuğuma nazar edecekler noldu dedim akraba günü vardı orda demişler ki gelinin çok güzel kim dedi artık bilmiyorum ama oğlun daha güzel demişler eşim için yani bunu neden bana anlattı bilmiyorum hmm dedim sadece bizi tanıyan herkes esimin buyuk gosterdiğini ve yanında daha güzel genc durdugumu soyler ama ben hiçbir zaman bunu konu etmedim yani demiş olabilirler zevk meselesi he bide kayınvalideme oglun sana benziyor demişler o anki gururunu anlatamam size.. sizlere böyle seyler yasadınız mı ?? bana anlatmasını dogru bulmadım hiç hatta kırıldım yani benim anneme deselerdi kızın daha güzel annem asla gidip de eşime benim kızımı daha güzel buldular demezdi yani
Annesidir benzeyebilir ama bazı kayınvalideler bunu çok itici yansıtıyo gerçekten. Nazar meselesini söyleme şekli vs sizi kırmış. Büyütelecek bi konu değil ama rahatsz oluyorsanız şakaya bağlayıp cvplayın sizde.Kızlar kayınvalidemle aynen aramızda geçen diyaloğu aktarıyorum size dedi ki çocuğuma nazar edecekler noldu dedim akraba günü vardı orda demişler ki gelinin çok güzel kim dedi artık bilmiyorum ama oğlun daha güzel demişler eşim için yani bunu neden bana anlattı bilmiyorum hmm dedim sadece bizi tanıyan herkes esimin buyuk gosterdiğini ve yanında daha güzel genc durdugumu soyler ama ben hiçbir zaman bunu konu etmedim yani demiş olabilirler zevk meselesi he bide kayınvalideme oglun sana benziyor demişler o anki gururunu anlatamam size.. sizlere böyle seyler yasadınız mı ?? bana anlatmasını dogru bulmadım hiç hatta kırıldım yani benim anneme deselerdi kızın daha güzel annem asla gidip de eşime benim kızımı daha güzel buldular demezdi yani
Aha benim kaynanam sandımbenım kocam 1,77 annesi 2 metre zannediyor ,
boşver,
Annelerine tavir koyabilirler mi hicc. Nazi karisina gectigi icin ona olur her olann. Ah ah esimde arada annesine kizar ama hep arasinda sorun yasayan biziz. Kv m amliyat oldu elinden gecen haftasonu bizde kal dedim kaldi etti bnde hamileym tabi. Dun gittk surat 5 karis. Haftaicinde boluya zonguldaga gittk kardesimi uniye yazdrmaya esim ve annm babam fln. Resmen bunu yedirememis ailemle gittik die ne sordu ne ne yaptiniz ettiniz dedi ne hayirlu olsun dedi. Saskinlik icinde kaldim dün. Esimefe sormamis esim takma dedi ama insan takiyor dimi. Bide tam eve gelicez bana yarin isin var mii utu yapilxak dedi son dk. Yarin gelemem arkadaslarmla bulusucam dedim. Deseydn yapardm simdi dedim. Yok yoruldun fln diyo. Bizde yapaym dedm kivrisir dedi. Haftaici gelirm o zaman dedim. Gec kalirmis. E nie demiosun basta dedim neyse sorun yapmayn bn yaptiririm birine dedi yolladi bizi. Arkadsim kv yakin oturuuor esim hemen gizliden donuste ugra yap dedi. Gelemem dedim. Yine sorunlu bn oldum hemen surati dustu esimin. Kv ayri zaten. Bana fazla is yapma evde hamilesin oyle boyle die konusuyor esim kv sonra boyle olunca suclu oluyorum. He ameliyatli kadin yapsan nolur diceksiniz.Yapmadik biri degilim nelerini yaptm ettim. Ama cok bozuldum insan bi sormaz mi kizim gittiniz geldnz die. Ayip bisey. Tatli dil guler yuz insan ariyor.Kendi kizinin esiyle sorunlulular boyle biraraya gelmiyolar diye bnde oyle olmaliyim esimde oyle olmali die dusunuyor.ailem bize yakin oturuyor onun bile sorununu yasadim kendileri oraya oturtturdu sonra boyle hosnut olmadi. Neler nelerr. Bu karni darlıga girer. Bn isine gelince can ciger gelmeyince diskapinin mandali oluyirum. Halbuki ailemle bi ayri piknige gitmedk bile daha yani. Annem babamda diyo ki kv kb alalim kardesini yrlestitmeye onlarxa gelsin gezelim edelim diyolar. Ailemdeki dusunceye bak kv dusunceye bak. Ya nasil anlatayim daha iste kime yanayim bunlari anneme biricigini anlatmadim hep stres cocuguma yansiyor icime ata ata. Simdi dusundum bn sabaha kadar kafama takildi. Esim ise gitti evden cikti soguk soguk.Aricam kaynanami gezme donusu gelip yaparim yakinim oraya dicem gidip yapicam ama esimede iki cift laf dicem. Suratiniz düstu die gelip utu yapmadim vicdanim var bnm dicem. Bu astigin surati sogukluguda unutma dicem. Bi laf varda burda agir olur yazmicam. Takmayalim dedikce takiliyor isteİnanamıorum bu anlattıklarınıza nasıl insanlar var ya benim yolasım geldi! Şuan durum ne peki eşin tavrını koyamıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?