Kayınvalidem??

artistliği kısa sürmüş ne var insan gibi iletişim kurmak varken bu dikdatör edaları.. Hayır nefret ettiriyolar başka bi şey değil.. Severek vakit geçşrmek varken mecburiyetten eziyete dönüştürüyolar her şeyi.

Allah şifa versin, üzüldüm rahatsızlığına. Sağlıcakla kavuşun birbirinize inşallah..

Yani bu kafaları anlamak imkansız. Eşim bazen büyük oğluma, ben anamı babamı bırakmadım sizde benim yanımda olcaksınız der. Ben hemen galeyana gelip hayıırr istemiyorum. Kaynanadan bezdim bi de gelinle falan uğraşamam derim. Hem gelinim nerde isterse orda yaşarlar, o omutlu olursa oğlum da mutlu olur. Yanımda olup huzursuz olcaklarına iyi olsunlar başka ne isterim diyorum.

Oğluma da şimdiden, kadınlara saygılı ol güzel davran annem diyorum.

İnsan çekince çektirmekten korkuyor.

Amin cnm inşallah.
Biz iyi olalım, iyiler gelip bizi bulur.
Belli ki kalbin çok güzel Allah sana öyle iyi bı gelin versin ki çok mutlu olun hepberaber.

Sizinki de ayrı alem . Eşinizi hem annesigilin yanına gönderip hem de dinlediniz mi ne konuşuyorlar diye bi an gözümde dizilerdeki gelin kaynana sahneleri canlandı
Yok dinlemek değildi o. Eski evleri bilirsiniz belki odadan odaya pencere açılır arada tül vardır sadece. İşte öyle 2 odadaydık. Duymamam mümkün değildi. Eşim 12de onların yanına geçti diyelim 2 gibi bu muhabbetler döndü. Beni uyudu sandılar yani. Uyuyabileydim de duymayaydım keşke.

Balayında da hergün 3 4 defa ana kız ararlardı napıyon oğluumm diye.. Bigün eşim delirdi sence napılır anne? hergün defalarca aramak ne mana dedi. Kadın inat eder gibi bikaç saat sonra yine aradı. Eşim komple kapattı telefonu.

Çıktığımız gün de eşim, şehri gezdireyim sana dedi ama ne mümkün yarım saat 1 saatte bir arayıp hadi gelmiyonuz mu bak gelinin sevdiği yemekleri yaptı yengen diye başımızı yediler. Eşim sinirden bana çemkirdi, o dakikaya kadar susan ben sinirini kim bozuyosa ondan çıkar ben anana benzemem paşam diye kıçında dolanmam, ya ağzının payını ver ya da bana da adam ol demiştim.

1.5 yıl öncesine kadar böyle çok atraksiyonluyduk biz, bunlar gülünç kısmıymış daha ne rezillikler gördüm..

Amin cnm inşallah.
Biz iyi olalım, iyiler gelip bizi bulur.
Belli ki kalbin çok güzel Allah sana öyle iyi bı gelin versin ki çok mutlu olun hepberaber.
amin.. Rabbim cümlemizi, niyeti iyi olanları iyilerle karşılaştırsın inşallah.. Fani dünya kötülük için zamanımız çok kısa.

Hmm anladım. Bizimki bizi balayına bile salmadı izin günlerini kv evinde geçirdik. bişeyleri bahane edip edip çağırdı daha sabah 8 de yok gelin düğün hediyelerine bakın beğendiğiniz varsa alın kaldıracam Onlari . Tabi asla bakip cikamiyoduk hemen gitmeyelim diye baska biseyler cikariyodu. Ertsi gun yok dayingil geldi gelin sizi çağırıyorlar . Halbuki dayisgillle aynı sehirdeyiz . Yok çok hastayım bilmem ne . Evliliğimin 4 .günü gece 3 e kadar acilde kv mi beklediğim dün gibi . Böyle böyle soğuttu kendinden şimdi hiç mi hiç sevmiyorum kendisini

hahahhaha ay sinirim bozuldu. Okudukça geneli aynı bunların demek diyorum. Pes ya gerçekten bu kadar benzeyemezlerdi birbirlerine.

İnanamıorum bu anlattıklarınıza nasıl insanlar var ya benim yolasım geldi! Şuan durum ne peki eşin tavrını koyamıyor mu?
diyorum ya 1.5 sene önce bendeki basiret bağlılığı çözüldü. Hepsine yol verdim eşim dahil. Sonrasında ilk toparlanan eşim oldu, ailesiyle yeni yeni görüşüyorum, evet insan olmuşlar bu tiplerden ne kadar olursa o kadar işte. Ama eşim naptıysa ne dediyse el ayak çektiler bi oh dedik. İş eşte bitiyo kısacası.

Aman lüzumsuz kv muhabbeti işte, he deyip geçeceksin.

Kayınvalideden çekinmeyin, utanmayin, korkmayın.
Ben kayinvalidemle öyle bir konuşuyorum ki
Ve diyorum ki kendisine ben hiç eşimle senin gıyabında konuşmuyorum ne sıkıntım oluyorsa yalnız senle çözmeye calsiyorum, sana karşı durustum ...anne diyorum.
Sohbette ediyorum, kendisine yardımcı olmaya da çalışıyorum,kendisinden yardım da istiyorum, tartisabiliyorum da.
Bir kez bile eşime senin annen şöyle dedi böyle yaptı ,ya da etrafındakilere kv bunu dedi bunu yaptı demem.

Benim kayınvalidemde böyle. Eşim kilolu bir insandır. Ama kayınvaliminde gözünde dal gibi. Tabi benim yanımda böyle diyo. Bunlar böyle anacım kafana takma

Ben sectim mi iste boyle en iyisini secerim yanima yakisacak sonucta demi ama derdim ben olsam ki zamaninda cok soylemisligim vardir bu tarz seyler oyle kaynanaya boyle gelin

Kayınvalidem eşimin bebekliği için şöyle güzel çocuktu böyle güzel çocuktu falan der her konu açıldığında bazen diyesim gelmiyor değil şu an o kadar da guzel değil diye. Bende benim kızimda güzel diyorum yok ben onun için demedim diyor.

Aman bosverin takmaya değmez. Evet çok güzel kocam maşallah Allah bana bağışlasın diyin geçin.

Annesidir benzeyebilir ama bazı kayınvalideler bunu çok itici yansıtıyo gerçekten. Nazar meselesini söyleme şekli vs sizi kırmış. Büyütelecek bi konu değil ama rahatsz oluyorsanız şakaya bağlayıp cvplayın sizde.
Bana nazar değmiyosa oğluna hiç değmez deyin gülüp geçin. Yada bence sana benzemiyor anne deyip örneklendirin.

Bu erkek anneleri çok garip ya

Evet kimin kocası der geçerdim
Gereksiz bir konuşma olmuş

İnanamıorum bu anlattıklarınıza nasıl insanlar var ya benim yolasım geldi! Şuan durum ne peki eşin tavrını koyamıyor mu?
Annelerine tavir koyabilirler mi hicc. Nazi karisina gectigi icin ona olur her olann. Ah ah esimde arada annesine kizar ama hep arasinda sorun yasayan biziz. Kv m amliyat oldu elinden gecen haftasonu bizde kal dedim kaldi etti bnde hamileym tabi. Dun gittk surat 5 karis. Haftaicinde boluya zonguldaga gittk kardesimi uniye yazdrmaya esim ve annm babam fln. Resmen bunu yedirememis ailemle gittik die ne sordu ne ne yaptiniz ettiniz dedi ne hayirlu olsun dedi. Saskinlik icinde kaldim dün. Esimefe sormamis esim takma dedi ama insan takiyor dimi. Bide tam eve gelicez bana yarin isin var mii utu yapilxak dedi son dk. Yarin gelemem arkadaslarmla bulusucam dedim. Deseydn yapardm simdi dedim. Yok yoruldun fln diyo. Bizde yapaym dedm kivrisir dedi. Haftaici gelirm o zaman dedim. Gec kalirmis. E nie demiosun basta dedim neyse sorun yapmayn bn yaptiririm birine dedi yolladi bizi. Arkadsim kv yakin oturuuor esim hemen gizliden donuste ugra yap dedi. Gelemem dedim. Yine sorunlu bn oldum hemen surati dustu esimin. Kv ayri zaten. Bana fazla is yapma evde hamilesin oyle boyle die konusuyor esim kv sonra boyle olunca suclu oluyorum. He ameliyatli kadin yapsan nolur diceksiniz.Yapmadik biri degilim nelerini yaptm ettim. Ama cok bozuldum insan bi sormaz mi kizim gittiniz geldnz die. Ayip bisey. Tatli dil guler yuz insan ariyor.Kendi kizinin esiyle sorunlulular boyle biraraya gelmiyolar diye bnde oyle olmaliyim esimde oyle olmali die dusunuyor.ailem bize yakin oturuyor onun bile sorununu yasadim kendileri oraya oturtturdu sonra boyle hosnut olmadi. Neler nelerr. Bu karni darlıga girer. Bn isine gelince can ciger gelmeyince diskapinin mandali oluyirum. Halbuki ailemle bi ayri piknige gitmedk bile daha yani. Annem babamda diyo ki kv kb alalim kardesini yrlestitmeye onlarxa gelsin gezelim edelim diyolar. Ailemdeki dusunceye bak kv dusunceye bak. Ya nasil anlatayim daha iste kime yanayim bunlari anneme biricigini anlatmadim hep stres cocuguma yansiyor icime ata ata. Simdi dusundum bn sabaha kadar kafama takildi. Esim ise gitti evden cikti soguk soguk.Aricam kaynanami gezme donusu gelip yaparim yakinim oraya dicem gidip yapicam ama esimede iki cift laf dicem. Suratiniz düstu die gelip utu yapmadim vicdanim var bnm dicem. Bu astigin surati sogukluguda unutma dicem. Bi laf varda burda agir olur yazmicam. Takmayalim dedikce takiliyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…