Kayınvalidem??

Ay keseye çok güldüm.
Hem güzel gelin isterler,ama evlendikten sonra gelinlerine güzel denilince çileden çıkarlar.
aynenn öyle canım aynenn.. iyiliğine iyidirde yapılanlar iyilikleride alıyor çoğu zaman ama ben vicdanen kendim rahat etmek için saygı duyuyorum başka yapcak bişi yok. evlenince annemin ne kadarda farklı biri olduğunu anladım. ya kese en komiği ama neler var daha neler. güya bizi balayına o göndermş oğlum nereyi isterse kızı oraya götür demş falan elealame öyle anlatıyor gitmek isteseler bana sorcak değillerdi ama ben ön ayak oldum dedi bide yanımda eşime sordum güldü yani bu kadarda hikaye olur dedi hani ben cahil dağdanda gelmedim canım üni mezunuyum çalışıyorum işim kariyerim yerinde eşimde ona kezaa ama bizi yönlendirmş aklımız yok çünkü, hep yönlendirmeye çalışır izin versem çokk ya evleneli 1,5 yıl olduda kayınvalidemin freeleri çok anlatmakla bitmezz

Ayyy kargaya yavrusu kuzgun görür. Hangisine sorsan oğulları süzme altın,pür-ü pak ama gelinleri tam tersi... Bir daha söylediğinde buraya yazdığın gibi söyle aslında bi çok kişi beni eşimden daha güzel buluyo diye.

Ammaaaannn zırt deyin. Genelde kaynanalar böyledir çünkü. Benimki de aynıydı. Hatta yüzüme karşı sana gelene kadar nelerini gördük dedi.. dimdik, böyle yüzüme yüzüme oğlunun yanına hiç yakışmıyomuşum da vırttırı zırttırı. Halbuki ben hep aksini duydum.. Hatta düğünümüzde biri dayıma senin böyle güzel bi yeğenin vardı da neden tanıştırmadık bizim oğlanla ele gitti demiş.. Dengesiz her yerde dengesiz işte.. Ağzımı açıp hiç cevap vermedim bile kaynanama..

:):):)
Ay Allah razı olsun. Balayına gönderen muhteşem kaynana. Wow. Ne kadar da iyi kalpli bı kaynana.
Ya maalesef kaynanalar bir Türkiye gerçeği.
Geçen kadın kuşağına bir adam çıktı annesiyle, gelin ABD li çocuklarını alip kaçmış gitmiş ülkesine.
Ay kayınvalideye bir göreceksiniz kendini melek gibi gösteriyor ama arada öyle şeyler soyliyor ki...
Gelin Suriyeli olsa o bile çocukları alıp savaşın göbeğine kaçar.

o yine balayına gönderdim diye hava atıyomuş bizimki kızı ve torunuyla direkt peşimize takıldı :)) eşim gideceğimiz yerde bi akrabalarına bıraktı annesigili tabi bizi salmadılar daha 2. Günümüz. Ve gece yarısı oldu eşimi bi şeyi bahane edip yanlarına çağırdılar. Bi zaman sonra görümcem, karın kıskançlıktan ölüyodur şu an dedi. Eşim abla o git demese ben gelmezdim yanınıza öyle bi kız değil o dedi. Sonra annesi, oğlum gel benle uyu bugün el kızı yalnız yatsın, zaten çoktan uyumuştur o deyip güldüler kahkahalarla. Tabi ben kuduruyorum yaz günü sinirden zangır zangır titriyorum. Eşim dinlemedi yanıma geldi ama ağzını açıp tek laf etmediğinden midesine dirsek yemişti benden sarılınca :)) hepsi birbirine benziyo bunların galiba.

aynen klasikler aynı fabrikadan çıkmış gibiler nedense.
canım aslında bizde kaynana olcaz belki bizide sevmicekler ama ben bunları yaşadığım için çocuğuma gelinime bunları yapmıcam yani. kendi kvsinden çekmiş anlatır çokta sevmez ama ona kalsa bana hiç bişi yapmıyor etmiyor falan. ama teoride öyle görünsede ufacık şeylerde bile şeyleri var. dili zaten sivri despot. bende laf çekmem ama yerine göre davanırım bizimkinde o yok pat pat hiç kırılır dökülür umursamaz. aman napayım takmamaya çalışıyorum.
başkasının yanında yavrum yavrum melekler ama normalde değil. tvlerdede görüyoruz anlattığın gibi.
Allah herkese hayırlısını versin kalbine göre versin inşallah diyorum ben

Ay cnm benim çok haklısın hemde çok. İyi yapmışsın o dirseği atarak.
Hepsi aynı. Bir ara bı laf vardı ya " yok birbirimizden farkımız hepimiz imar bankası" o hesap yani.

Ay cnm benim çok haklısın hemde çok. İyi yapmışsın o dirseği atarak.
Hepsi aynı. Bir ara bı laf vardı ya " yok birbirimizden farkımız hepimiz imar bankası" o hesap yani.
kahkaha attım benzetme süper biz bunlardan olmayız inşallah. Benim de 2 oğlum var, 50 yaşımdan sonra fıttırık kaynana moduna girmekten korkuyorum :))

O dirsek az olmuş bence. Alnını karışlarım o kv nin de o eşin de.

yok artıkk bizimkisi balayında bide isterseniz bizim bi arkadaş var antalyada oraya gidin üst katı size verirler demiştide onada ayrı bi ayar olmştm. hele bana o zamanlar kızım tatilinize gidin gezin tozun her sene dedi. bu sene köye gidicektik giresunluyum dedemler çağırdı hadi anneleride götürelim dedik. ay bi surat astı. baban göndermez biizi falan dedi. bende döndm dedim ki biz zaten gidicezde sen gelceksn götürcez gelmiceksen zaten gidicez dedim. güya biz izin alcaz sanıyor annem babam vardı oturuyodk hep beraber onlarn yanında bana sert konuştu yapmşssınız planınızı siz gidin yolunuzdan dönmeyin dercesine. eşimde kızdı tabide annemlerin yanında dedi bi kere. ertsi günde süt dökmüş kedi gibi geliiyim diyor. ah ah canım roman olur romann anlatsakk

benim kv normalde çok iyidir ama nedense oğlunun küçük evlendiğini düşünüyor . sürekli oğlum küçük evlendi , oğlum küçük evlendi. (bu arada ben eşimden iki yaş büyüğüm ) bir gün döndüm dedim ki "bence de küçük evlendi, keşke evlenmeseydi. ben dedim ona evlenme diye ama çok peşimden koştu napayım bende kabul etmek zorunda kaldım teklifini." dondu kaldı bir daha da öyle bir cümle çıkmadı ağzından. yani kırılmayacağı şekilde ayar verin sinir olduğunuzda bazen karşılarında gelinleri olduğunu unutuyorlar

kahkaha attım benzetme süper biz bunlardan olmayız inşallah. Benim de 2 oğlum var, 50 yaşımdan sonra fıttırık kaynana moduna girmekten korkuyorum :))
Canım benim azmış kudurmuşlar yemin ederim.
Bak ben hamileyim 2 aylık.
Çok büyük sağlık sorunlarım var ve çok riskli bı hayatım olduğu gibi küt diye her an gidebilirim. Hiperhomositein ve kan pıhtı hastasıyım. Durumum olabilecek en kötü halinde.
Hani Allah bunlara uzun sağlıklı ömür vermiş, evlat vermiş. Elin evlatları ile uğraşmaya bayılıp şeytanlık pesindeler.
Allah bunları ıslah etsin.
Benim evladım inşallah sağlıklı dogar, onunla uzun ve sağlıklı bı ömür için elinden geleni yapıcam. Bırak kaynanalik yapmayı.
Böyle insanları görünce çok doluyorum inan ki.

çok yaşadım saçma sapan iş dedim
ilk başlarda
kv dengesiz patavatsız diye kabul ettim
artık tınlamıyorum
bazı konularda evet haklısın diyorum
bazı konularda çıkışıyorum

Sizinki de ayrı alem . Eşinizi hem annesigilin yanına gönderip hem de dinlediniz mi ne konuşuyorlar diye bi an gözümde dizilerdeki gelin kaynana sahneleri canlandı

Yeni mi evlisiniz eğer öyleyse çok takmayın çünkü bazı kv. Ler bu ilk dönemler çok saçmalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…