Size gore abartıyor olabilirim daygı duyuyorum.Ne yaşatmış allahaşkına??? Ne kadar abartıyotsunuz.Oğlum daha yakışıklı demiş.Anne o.
Öyle görüyordur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size gore abartıyor olabilirim daygı duyuyorum.Ne yaşatmış allahaşkına??? Ne kadar abartıyotsunuz.Oğlum daha yakışıklı demiş.Anne o.
Öyle görüyordur.
aynenn öyle canım aynenn.. iyiliğine iyidirde yapılanlar iyilikleride alıyor çoğu zaman ama ben vicdanen kendim rahat etmek için saygı duyuyorum başka yapcak bişi yok. evlenince annemin ne kadarda farklı biri olduğunu anladım. ya kese en komiği ama neler var daha neler. güya bizi balayına o göndermş oğlum nereyi isterse kızı oraya götür demş falan elealame öyle anlatıyorAy keseye çok güldüm.
Hem güzel gelin isterler,ama evlendikten sonra gelinlerine güzel denilince çileden çıkarlar.
:):):)aynenn öyle canım aynenn.. iyiliğine iyidirde yapılanlar iyilikleride alıyor çoğu zaman ama ben vicdanen kendim rahat etmek için saygı duyuyorum başka yapcak bişi yok. evlenince annemin ne kadarda farklı biri olduğunu anladım. ya kese en komiği ama neler var daha neler. güya bizi balayına o göndermş oğlum nereyi isterse kızı oraya götür demş falan elealame öyle anlatıyorgitmek isteseler bana sorcak değillerdi ama ben ön ayak oldum dedi bide yanımda
eşime sordum güldü yani bu kadarda hikaye olur dedi
hani ben cahil dağdanda gelmedim canım üni mezunuyum çalışıyorum işim kariyerim yerinde eşimde ona kezaa ama bizi yönlendirmş aklımız yok çünkü, hep yönlendirmeye çalışır izin versem çokk
ya evleneli 1,5 yıl olduda kayınvalidemin freeleri çok anlatmakla bitmezz
![]()
o yine balayına gönderdim diye hava atıyomuş bizimki kızı ve torunuyla direkt peşimize takıldı :)) eşim gideceğimiz yerde bi akrabalarına bıraktı annesigili tabi bizi salmadılar daha 2. Günümüz. Ve gece yarısı oldu eşimi bi şeyi bahane edip yanlarına çağırdılar. Bi zaman sonra görümcem, karın kıskançlıktan ölüyodur şu an dedi. Eşim abla o git demese ben gelmezdim yanınıza öyle bi kız değil o dedi. Sonra annesi, oğlum gel benle uyu bugün el kızı yalnız yatsın, zaten çoktan uyumuştur o deyip güldüler kahkahalarla. Tabi ben kuduruyorum yaz günü sinirden zangır zangır titriyorum. Eşim dinlemedi yanıma geldi ama ağzını açıp tek laf etmediğinden midesine dirsek yemişti benden sarılınca :)) hepsi birbirine benziyo bunların galiba.:):):)
Ay Allah razı olsun. Balayına gönderen muhteşem kaynana. Wow. Ne kadar da iyi kalpli bı kaynana.
Ya maalesef kaynanalar bir Türkiye gerçeği.
Geçen kadın kuşağına bir adam çıktı annesiyle, gelin ABD li çocuklarını alip kaçmış gitmiş ülkesine.
Ay kayınvalideye bir göreceksiniz kendini melek gibi gösteriyor ama arada öyle şeyler soyliyor ki...
Gelin Suriyeli olsa o bile çocukları alıp savaşın göbeğine kaçar.
aynen klasikler aynı fabrikadan çıkmış gibiler nedense.:):):)
Ay Allah razı olsun. Balayına gönderen muhteşem kaynana. Wow. Ne kadar da iyi kalpli bı kaynana.
Ya maalesef kaynanalar bir Türkiye gerçeği.
Geçen kadın kuşağına bir adam çıktı annesiyle, gelin ABD li çocuklarını alip kaçmış gitmiş ülkesine.
Ay kayınvalideye bir göreceksiniz kendini melek gibi gösteriyor ama arada öyle şeyler soyliyor ki...
Gelin Suriyeli olsa o bile çocukları alıp savaşın göbeğine kaçar.
Ay cnm benim çok haklısın hemde çok. İyi yapmışsın o dirseği atarak.o yine balayına gönderdim diye hava atıyomuş bizimki kızı ve torunuyla direkt peşimize takıldı :)) eşim gideceğimiz yerde bi akrabalarına bıraktı annesigili tabi bizi salmadılar daha 2. Günümüz. Ve gece yarısı oldu eşimi bi şeyi bahane edip yanlarına çağırdılar. Bi zaman sonra görümcem, karın kıskançlıktan ölüyodur şu an dedi. Eşim abla o git demese ben gelmezdim yanınıza öyle bi kız değil o dedi. Sonra annesi, oğlum gel benle uyu bugün el kızı yalnız yatsın, zaten çoktan uyumuştur o deyip güldüler kahkahalarla. Tabi ben kuduruyorum yaz günü sinirden zangır zangır titriyorum. Eşim dinlemedi yanıma geldi ama ağzını açıp tek laf etmediğinden midesine dirsek yemişti benden sarılınca :)) hepsi birbirine benziyo bunların galiba.
Ay cnm benim çok haklısın hemde çok. İyi yapmışsın o dirseği atarak.
Hepsi aynı. Bir ara bı laf vardı ya " yok birbirimizden farkımız hepimiz imar bankası" o hesap yani.
o yine balayına gönderdim diye hava atıyomuş bizimki kızı ve torunuyla direkt peşimize takıldı :)) eşim gideceğimiz yerde bi akrabalarına bıraktı annesigili tabi bizi salmadılar daha 2. Günümüz. Ve gece yarısı oldu eşimi bi şeyi bahane edip yanlarına çağırdılar. Bi zaman sonra görümcem, karın kıskançlıktan ölüyodur şu an dedi. Eşim abla o git demese ben gelmezdim yanınıza öyle bi kız değil o dedi. Sonra annesi, oğlum gel benle uyu bugün el kızı yalnız yatsın, zaten çoktan uyumuştur o deyip güldüler kahkahalarla. Tabi ben kuduruyorum yaz günü sinirden zangır zangır titriyorum. Eşim dinlemedi yanıma geldi ama ağzını açıp tek laf etmediğinden midesine dirsek yemişti benden sarılınca :)) hepsi birbirine benziyo bunların galiba.
o yine balayına gönderdim diye hava atıyomuş bizimki kızı ve torunuyla direkt peşimize takıldı :)) eşim gideceğimiz yerde bi akrabalarına bıraktı annesigili tabi bizi salmadılar daha 2. Günümüz. Ve gece yarısı oldu eşimi bi şeyi bahane edip yanlarına çağırdılar. Bi zaman sonra görümcem, karın kıskançlıktan ölüyodur şu an dedi. Eşim abla o git demese ben gelmezdim yanınıza öyle bi kız değil o dedi. Sonra annesi, oğlum gel benle uyu bugün el kızı yalnız yatsın, zaten çoktan uyumuştur o deyip güldüler kahkahalarla. Tabi ben kuduruyorum yaz günü sinirden zangır zangır titriyorum. Eşim dinlemedi yanıma geldi ama ağzını açıp tek laf etmediğinden midesine dirsek yemişti benden sarılınca :)) hepsi birbirine benziyo bunların galiba.
Canım benim azmış kudurmuşlar yemin ederim.kahkaha attım benzetme süper
biz bunlardan olmayız inşallah. Benim de 2 oğlum var, 50 yaşımdan sonra fıttırık kaynana moduna girmekten korkuyorum :))
Sizinki de ayrı alem . Eşinizi hem annesigilin yanına gönderip hem de dinlediniz mi ne konuşuyorlar diye bi an gözümde dizilerdeki gelin kaynana sahneleri canlandıo yine balayına gönderdim diye hava atıyomuş bizimki kızı ve torunuyla direkt peşimize takıldı :)) eşim gideceğimiz yerde bi akrabalarına bıraktı annesigili tabi bizi salmadılar daha 2. Günümüz. Ve gece yarısı oldu eşimi bi şeyi bahane edip yanlarına çağırdılar. Bi zaman sonra görümcem, karın kıskançlıktan ölüyodur şu an dedi. Eşim abla o git demese ben gelmezdim yanınıza öyle bi kız değil o dedi. Sonra annesi, oğlum gel benle uyu bugün el kızı yalnız yatsın, zaten çoktan uyumuştur o deyip güldüler kahkahalarla. Tabi ben kuduruyorum yaz günü sinirden zangır zangır titriyorum. Eşim dinlemedi yanıma geldi ama ağzını açıp tek laf etmediğinden midesine dirsek yemişti benden sarılınca :)) hepsi birbirine benziyo bunların galiba.
Yeni mi evlisiniz eğer öyleyse çok takmayın çünkü bazı kv. Ler bu ilk dönemler çok saçmalıyorKızlar kayınvalidemle aynen aramızda geçen diyaloğu aktarıyorum size dedi ki çocuğuma nazar edecekler noldu dedim akraba günü vardı orda demişler ki gelinin çok güzel kim dedi artık bilmiyorum ama oğlun daha güzel demişler eşim için yani bunu neden bana anlattı bilmiyorum hmm dedim sadece bizi tanıyan herkes esimin buyuk gosterdiğini ve yanında daha güzel genc durdugumu soyler ama ben hiçbir zaman bunu konu etmedim yani demiş olabilirler zevk meselesi he bide kayınvalideme oglun sana benziyor demişler o anki gururunu anlatamam size.. sizlere böyle seyler yasadınız mı ?? bana anlatmasını dogru bulmadım hiç hatta kırıldım yani benim anneme deselerdi kızın daha güzel annem asla gidip de eşime benim kızımı daha güzel buldular demezdi yani
işte o içime çok dert oldu.. Neden o an kalkıp hadlerini bildirmedim diye hala hayıflanırım. O an nasıl bi akıl tutulması yaşayıp kilştlendiysem artık.O dirsek az olmuş bence. Alnını karışlarım o kv nin de o eşin de.